Trophyt ja Achievementit / Foorumit / www.pelaajalehti.com
1 viestiä / 0 new
Uusin kirjoitus
Trophyt ja Achievementit

______________IMAGE(http://media.giantbomb.com/uploads/0/4852/1622469-avt_trophies_large.png)______________

Huomasin että uudelta mahtavalta PelaajaBoardiltamme puuttui paikka jossa kertoa muille tuoreimmista trophy/achievement saavutuksistaan, pyytää apua moisten hankkimiseen tai yksinkertaisesti manata kehittäjät alhaisimpaan helvettiin mikäli ovat täysin sadistisia tropheja peleihinsä änkeneet.

Nykyään jokaisessa pelissä on PS3 puolella trophy tuki, ja ensimmäinen tropheja tukenut peli oli Super Stardust HD. Trophy palkinnoilla ei sinänsä ole mitään käyttöä, mutta kavereitten kanssa niitä on kiva vertailla. (Joku voisi lähettää yksityisviestillä jos edellistä lausetta)

Xboxin achievementeista en osaa paljon sanoa, mutta mikäli joltakulta löytyy intoa, voi minulle laittaa yksityisviestiä aiheesta, lisään sen sitten tähän aloitusviestiin ja saathan toki myös nimimerkkisi näkymään tänne aloitusviestiin.

Syy miksi lähdin edes etsimään tällaista ketjua boardeilta on, että juuri äskettäin kilahti GoW: Ghost of Spartasta platinum, ja tämän johdosta omistan jokaisesta GoW pelistä platinum trophyn. Jeij! Laitanpa tuohon vielä oman trophy korttinikin.

IMAGE(http://fp.profiles.us.playstation.com.s3.amazonaws.com/255/31/appa-king.png?1318367599554)

Olisi myös mukava jos porukka lisäilisi viesteihinsä listaa peleistä, joista on hankkinut platinum-trophyn/1000G, tässäpä oma listani:

God of War
God of War II
God of War III
God of War: Chains of Olympus
God of War: Ghost of Sparta
Fallout 3
Fallout New Vegas
BioShock
BioShock 2
Dead Space
Uncharted 2
Assassin's Creed II
Mafia II
Ratchet & Clank: A Crack in Time
inFamous

Mode-huom: Pyrkikää myös ihmeessä aina kertomaan jotain saavutuksistanne, kuten vaikkapa joidenkin vaikeudesta tms.

Kiitos kun teit tälle topicin, odottelinkin jo kovasti tämmöstä aihetta!

Eli oma trophykortti näyttää tälläiselle:
<a target='_blank' title='ImageShack - Image And Video Hosting' href='http://imageshack.us/photo/my-images/707/ps3trophykortti.png/'><img src='http://img707.imageshack.us/img707/2720/ps3trophykortti.png' border='0'/></a> <a target='_blank' href=''></a>

Älkää ihmetelkö maata, onnistuin failaamaan pahemman kerran sen rekisteröityessäni PSN:ään. Tämän vuoksi en voi edes tuolla käyttäjällä mennä Playstation Storeen. Nettipeleihin se ei onneksi ole haitannut muuta kuin Dead Space 2:sessa, jota en voi edes pelata netissä.

Ekan platinan sain Uncharted 2:sta ja loput 3 on Sly trilogystä, eli helppoja platinoja vain löytyy.

tässä omani, tuli se lvl 10 jokin aika sitten saavutettua ja lussa loputtua, joten tässä on, saa ihmetellä!

IMAGE(http://mypsn.eu.playstation.com/psn/profile/puh_dude.png)

IMAGE(http://www.yourgamercards.net/trophy/a/Kaz-Er.png)

Itse vedin juuri eilen vihdoin yhden vaikeimmista tai lähinnäkin vituttavimmista platinoista ikinä, nimittäin ModNation Racersin. Pelkästään 100 voittoa on nykyään uskomattoman vaikeaa saada kun peli on täynnä vain uskomattoman hyviä pelaajia ja sitten vielä mm. pahimpana peikkona trophylistalla on se max rank onlinessa, joka on jo ihan sadistista luokkaa. Noh, sainpahan tuonkin online-kidutuksen suoritettua ja seuraavaksi vähän leppoisempaa sitten God of War Collection Vol. 2:n ja Tomb Raider Trilogyn kanssa.

IMAGE(http://mypsn.eu.playstation.com/psn/profile/mastakillah1988.png)

Siinä henkilökortti. Ainut Platinum-trophy löytyy pelistä Saboteur. Sekin oli melko puuduttavaa joten tuskin enää muista peleistä jaksan sitä edes hankkia :D (Parissa taitaa kyllä taitaa olla 90%)

Yleensä pelaan sp-pelit kertaalleen läpi ja sen jälkeen siirryn seuraavaan. Ei oo aikaa tahkota mitään pelejä pelkästään trophyjen toivossa :)

Tässä lista peleistä vielä mikäli jotain kiinnostaa: http://gamersportal.com/gamers/MastaKillah/games
Tuonne voikin tänä vuonna lisätä vielä monta peliä :)

Täältä iskeekin sitten Xbox pelaaja. Achievementteja on tullut kerättyä paljonkin omaan peliaikaan nähden. 30 000 on kohta tulossa, mutta tänä vuonna ei tulekaan muuta kuin Skyrim, Rocksmith ja Battlefield 3 sekä Dead Islandin DLC-paketit. Nyt olisi tosin tarkoitus keräillä Dead Islandista se 1000 g:tä ennen mahdollisia achievementteja sisältäviä lisäreitä.
Oma gamercardi:
IMAGE(http://www.xboxlc.com/cards/greenice/GH%20Pl4y3r.jpg)

IMAGE(http://www.yourgamercards.net/trophy/a/Luxurah.png)

Pitäähän sitä nyt uuteen keskusteluun heittää omakin kortti. 41 platinaa on kilahtanut tilille, eikä loppua näy. Tosin tällä hetkellä on Dark Souls pelityksessä, joten trophyja ei tule tippumaan 100-200 tuntiin :)

Täältä iskee toinen Xbox pelaaja. Elokuussa meni mahtava 50,000 gamerscoren raja rikki ja uutena tavoitteena on ollut 55,555 vuoden loppuun mennessä. Tällähetkin gamerscorea on 53,935, joten tavoitteen saavuttaminen näyttää erittäin hyvältä. Tällä hetkin työn alla on ollut UFC Undisputed 2010, josta jään luultavasti ilman 1000G:tä multiplayerin takia. Myös Darksiders pitäisi jaksaa grindata loppuun ja sitten vielä edessä kummittelee vielä toistaiseksi hyllyssä odottava Alpha Protocol sekä kaverilla lainassa oleva L.A. Noire.

IMAGE(http://www.xboxlc.com/cards/blueice/Squalo%20FIN.jpg)

PS. Suosittelen kaikille achievementeista kiinnostuneille xbox pelaajille TrueAchievements sivustoa, jossa voit mm. seurata omaa, sekä kavereiden edistymistä helposti.

Ja täällä kolmas Xbox -pelaaja. 30k gamerscore lähenee nopeaa vauhtia, jos vain saisin Just Cause 2 vedettyä läpi ennen kuin Arkham City ilmestyy. :p

IMAGE(http://www.xboxlc.com/cards/red/Ronzie4Lulz.jpg)

Mulla tuli 500 trophyä täyteen noin viikko sitten, en muista tarkalleen milloin. Yeah, nyt vain kerämään niitä muita trophyjä niin että tulee 1000 trophyä täyteen !
PLATINAT:
Sly 1
Sly 2
Sly 3

IMAGE(http://www.yourgamercards.net/trophy/a/Henkkex.png)

Nyt pelityksessä Dark souls ja La Noire mutta saa nähdä paljonko pimeistä sieluista noita trophyjä saa keräiltyä. On meinaan vaan kohtuu haastavia trophyjä noista osa ja vaatii varmaan jonkin verran grindiä. La Noiren trophyt näyttäisi kuitenkin kohtuu mukavilta joten niitä voisi yrittää hankkia hieman lisää.

IMAGE(http://mypsn.eu.playstation.com/psn/profile/Viper7.png)

Tässähän tämä, platinumeja vain yksi mutta tulossa on Portal 2 (portaaliopettaja ja pari muuta puuttuu) AC: brotherhood (moninpelitrophyistä 3 tai 4 -.-)

<a href="http://eu.playstation.com/psn/profile/LordBarkus/"><img src="http://mypsn.eu.playstation.com/psn/profile/LordBarkus.png" border="0" /></a>

IMAGE(http://psnprofiles.com/card/1/Valkoinenleijona.png)

Omani on tässä. Just sain Mass Effect 2 Platinan ja seuraacaks kokeilen Uncharted 2 ja 3 kun vain aikaa löytyy.

Lainaus käyttäjältä Kassu+

Itse vedin juuri eilen vihdoin yhden vaikeimmista tai lähinnäkin vituttavimmista platinoista ikinä, nimittäin ModNation Racersin. Pelkästään 100 voittoa on nykyään uskomattoman vaikeaa saada kun peli on täynnä vain uskomattoman hyviä pelaajia ja sitten vielä mm. pahimpana peikkona trophylistalla on se max rank onlinessa, joka on jo ihan sadistista luokkaa. Noh, sainpahan tuonkin online-kidutuksen suoritettua ja seuraavaksi vähän leppoisempaa sitten God of War Collection Vol. 2:n ja Tomb Raider Trilogyn kanssa.

Saat todella paljon rispektii tolla. Munkin mielestä nää online trophyt osaa olla todella haastavii. Vielä kerran onnittelut ModNation platinasta.

IMAGE(http://www.xboxlc.com/cards/newblack/Kociri.jpg)
Pari pistettä tullut saatua vuosien aikana. Mitenkään fanaattisesti en saavutuksia hommaa mutta hyvistä peleistä (Fablet, Mass Effectit, Gears, Halo, Falloutit jne) tulee usein hommattua mahdollisimman paljon achievementtejä. Monesti ne kylläkin tulee ihan vaan sillä kun niitä pelaa paljon. Paskoja pelejä en jaksa pelailla pisteiden takia enkä yleensä hyvistäkään peleistä jaksa turhauttavia/aikaa vieviä saavutuksia hankkia.

PS3:n puolella en todellakaan jaksa pystejä metsästää. En ole korttiani päivittänyt aikoihin joten en sitä tähän vielä pistä. Muokkaan sen tähän myöhemmin.

E: Tässä olisi tuo oma PSN kortti.
IMAGE(https://secure.eu.playstation.com/proxy/image/?imageUrlToken=60PtV2sFeD&locationType=file)
Yllättävän paljon nuita kuitenkin on, ainoastaan Dante's Infernosta platina on ja sekin tuli melkein vahingossa.

Yo! Itelläkin on tullut noita trophyjä kerättyä. Pari platinaakin löytyy(16 kpl). Tällä hetkellä pelailen Crysis 2 moninpeliä, jonka trophyt ovat todella bugisia. Suurta raivostumista on aiheuttanut esim: Dedication trophy, jossa pitää pelata moninpeli erä 6 kk jälkeen ensimmäisestä pelistä. Noh, on käynyt sitten niin että trophy ei olekkaan napsahtanut tilille. Kauhulla odotellessa. Must...reach...rank 50...

IMAGE(http://www.yourgamercards.net/trophy/24/hemmoheikkinen.png)

Lainaus käyttäjältä hemmoheikkinen

Suurta raivostumista on aiheuttanut esim: Dedication trophy, jossa pitää pelata moninpeli erä 6 kk jälkeen ensimmäisestä pelistä.

JOs haluat kyseisen trophyn nopeasti, niin muunna vain aika asetukset 6kk eteenpäin asetuksista ja pelaa yksi peli, saat trophyn

Pitkän tauon jälkeen Trophyjen metsästys jatkuu, äskettäin viides platina inFAMOUS 2:sta. Nyt läpipeluussa Resistance 3.
IMAGE(http://psnprofiles.com/card/1/Falcnn.png)

Lainaus käyttäjältä Moromopo+

Lainaus käyttäjältä hemmoheikkinen Suurta raivostumista on aiheuttanut esim: Dedication trophy, jossa pitää pelata moninpeli erä 6 kk jälkeen ensimmäisestä pelistä. JOs haluat kyseisen trophyn nopeasti, niin muunna vain aika asetukset 6kk eteenpäin asetuksista ja pelaa yksi peli, saat trophyn

Tämän ei pitäisi kuulemma toimia mutta itsekään en ole sitä saanut . Crysis 2 on yksi joka estää saamasta platinaa eli saa kaikki skill kill:t siellä on se tapa 5 nopeasti jonka koen mahdottomaksi vaikka kohtuu hyvä olen (rank 50)
Kohta trophy lvl on 10.
Noi 2 platinaa on tullut jos ketään kiinnostaa terminaattorista ja BFBC2
<a href='http://www.yourgamercards.net/profile/TKu100'><img src='http://www.yourgamercards.net/trophy/753/TKu100.png' alt='TKu100 Trophy Card' border='0' /></a>

Itseltäni löytyy tälläisiä saavutuksia tämän sukupolven kanssa:

IMAGE(http://www.yourgamercards.net/trophy/40/W4wyy.png)

Ihan mukavasti niitä on kerääntynyt, kaverin kanssa niitä yleensä tulee tylsyyden iskettyä hakattua enemmänkin. Vain koukuttavista peleistä jaksaa platinat tai edes trophyja hankkia, mutta niitä onkin paljon tässä sukupolvessa tullut. Tällä hetkellä peluutuksessa Dark Souls, "I have died and I will die", kuten Maynard James Keenan on laulanut. Niin siis se elämäkin pitäisi hankkia? Mitä turhia, koukuttavaa hommaa tämä trophyjen metsästys.

IMAGE(http://mypsn.eu.playstation.com/psn/profile/Ciefin.png)

Trophyja on nyt kerätty tasan 600, mutta vielä se platinum-trophy uupuu.

IMAGE(http://psnprofiles.com/card/1/Kaz-Er.png)
Syysloma alkanut joten pokaaleita on tullut ennätystahtiin, viikonloppuna tuli nimittäin napattua platinapystit sekä Chains of Olympusista ja Ghost of Spartasta. Samalla tuli myös vastaan 2000 trophyn raja. Seuraavaksi varmaan sitten tähtäimessä ovat Bulletstorm ja Tomb Raider Trilogy, joten eiköhän tällä viikolla vielä vähintään pari platinaa tule napatuta ellei Arkham City kovasti sotke niitä suunnitelmia.

Jokusesta pelistä platinasta uupuu muutama hassu trophy, yleensä joku uskomattoman ärsyttävä multiplayer pökäle.
IMAGE(http://www.yourgamercards.net/trophy/76/Jurgen_.png)

Joo en itsekkään ole saanut sitä 4 ja 5 tapon skill killiä. Rank 26 "jo" saavutettu mutta vaikeata on. Onneksi kamppanja ei ole niin hirveän vaikea Supersoldier vaikeustasolla. Voisi sen jälkeen melkein alkaa rämpiä läpi Vaquishin kampanja kuolematta. Challange 6 päihittäneenä platina on jo melkein periaatteessa plakkarissa.

Kysymys inFamous 2 100% hakannuille: tarvitsittiko karttaa kerätessänne niitä blast shardeja?

IMAGE(http://www.yourgamercards.net/trophy/24/hemmoheikkinen.png)

Lainaus käyttäjältä VivaEmptiness

...yleensä joku uskomattoman ärsyttävä multiplayer pökäle.

Juuri näin. Itsekkään en jaksa yleensä multiplayer achievementeja kerätä. Vaatii joko liikaa aikaa tai liian hankalia järjestelyjä. Toinen asia mikä ärsyttää on se, että peli pitää pelata dokumentti kourassa läpi useampaan otteeseen ettei vaan jotain jää tekemättä/keräämättä.
IMAGE(http://www.xboxlc.com/cards/blueice/Squalo%20FIN.jpg)

EDIT: Laitetaampa hieman päivittyneempi Gamercardi kehiin.

IMAGE(http://mypsn.eu.playstation.com/psn/profile/xmkox.png)

Tarkalleen LVL 15 - 75%
2000 lähenee kovaa vauhtia, Batman + Uncharted 3 + MW3 varmaan hoitavat asian.

Lainaus käyttäjältä hemmoheikkinen

Kysymys inFamous 2 100% hakannuille: tarvitsittiko karttaa kerätessänne niitä blast shardeja?

Tänään tuli kerättyä kaikki ja karttaa en tarvinut. Jotenkin oli helpompi kerätä tässä ykköseen verrattuna.

IMAGE(http://mypsn.eu.playstation.com/psn/profile/sasukeluffy.png)
Platinat:
-Call of Duty: Modern Warfare 2
-Sly 1
-Sly 2
-Sly 3
-Star Wars The Force Unleashed 2

Pitäähän se Trophy-kortti jokaisen survaista keran elämässään uusille (paskemmille) boardeille.
Trophyja tippunut tasaiseen tahtiin 10kkn ajan, ja nyt tasoksi näyttää 12, prosenttejakin 12.
Far Cry 2 ollut pari päivää jo peluutuksessa, mutta kaverilta lainattu Black Ops (kiitos sakke) vei voiton. Opsissa prosentteja 78, joten tällä viikolla pitäisi platinaa tiputella. Jos siis saisin tuon vitullisen Sacrificial Lambin..

IMAGE(http://www.yourgamercards.net/trophy/76/Raineruf.png)

Ei ole vielä paljoa pelejä ollut joista trophyjä vetelis. Lähinnä tämmöstä sekunda kamaa jotka on lainailtu kavereilta. Viimesimmät trophyt on NFS: Undercoverista.

Viime kerrasta onkin aikaa, kun päivitin henkilökorttini. Sen aikana tullut mm. pari platinaa lisää.

IMAGE(http://mypsn.eu.playstation.com/psn/profile/Mateeus89.png)

R&C: Crack In Timesta on saatavilla helppo platina, kunhan jaksan eka pelata pelin lävitse vaikealla. Myös Deus Existä tai Ragesta on hyvä mahdollisuus napata platinat. Tulevista peleistä UC3 on aika todennäköinen, onhan minulla jo aiemmista osista platinat hankittuna ja kolmososan trophyt on hyvin identtiset.

Platinat:
God Of War - Haasteet oli pieni este, ei vaikeuksia
God Of War 2 - Pelisarjan haastavimmat haasteet, paljon vaikeuksia. Myös über-chestit oli oikein hauskasti piilotettu..
God Of War 3 - Hard-vaikeusaste (olikos se Chaos mode) oli todella tuskaa, imo sarjan vaikein osa..myös 1000-hitin combon saamisessa oli vaikeuksia kunnes keksin hyvän taktiikan.
Dragon Age: Origins - vaati vain aikaa ja vaivaa, pelitunteja kerty lähes 150 tuntia ellei ylikin.
Uncharted - Muuten aika helppo platina, paitsi Crushing mode oli alusta loppuun täyttä helvettiä.
Uncharted 2 - Aarteiden löytämisessä oli paljon paljon enemmän vaikeuksia kuin edellisosassa, mielestäni vaikein trophy oli löytää ne 100 aarretta.

Tänään tuli 55,000 Gamerscore täyteen L.A Noiren aloittamisen myötä. Mukava vaihteeksi kerätä achievementeja pelistä, jossa ei tarvitse pelätä että missaisi jotakin.
IMAGE(http://www.xboxlc.com/cards/blueice/Squalo%20FIN.jpg)

Ylemmän viestin innoittamana listaan pelit joista 100% completion (osa DLC:n kanssa ja osa ilman) aakkosjärjestyksessä:

A World of Keflings
Alan Wake
Assassin's Creed II
Assault Heroes
Batman: AA & Batman: AA (PC) & Batman: AA GOTY (PC)
Battlefield 1943 & Battlefield: Bad Company 2
BioShock
Borderlands
CoD4: MW & CoD: BlOps & CoD: MW2
Dash of Destruction
Dead Rising 2: Case Zero
Devil May Cry 4
Doritos Crash Course
Dragon Age II & Dragon Age: Origins
Duke Nukem: Manhattan Project
Fable II
Fallout 3 & Fallout 3 (PC)
Final Fantasy XIII
Fruit Ninja Kinect
Harm's Way
Just Cause 2
Kinect Fun Labs: Bobble Head & Build A Buddy & Googly Eyes & Kinect Me & Air Band
Mass Effect & Mass Effect 2
Mirror's Edge
Monkey Island 2: LeChuck's Revenge
Pac-Man: Championship Edition DX
Portal: Still Alive
SWTCW: Republic Heroes (PC)
The Orange Box
Tinker (PC)
TMNT: Turtles In Time Re-Shelled
Trials HD
Unbound Saga
Zombie Apocalypse

Yhteensä 45 peliä; 24 retail ja 22 Xbox LIVE Arcade

No huh huh!

IMAGE(http://mypsn.eu.playstation.com/psn/profile/nixuboy.png)

Vihdoin pamahti se platina Deus Exestä :D

Kaippa sitä tälle uudellekin sivustolle itsensä laittaa.

IMAGE(http://www.yourgamercards.net/trophy/969/Velvu.png)

Viimeisin platina tuli Dark Soulsista. Harvinaisen hyvä peli kyseessä ja uskoisin, että tulee tahkottua tätä vielä pääsääntöisesti AC: Revelationsiin saakka.

Muut platinat:

Assassin's Creed 2
Mass Effect 2
Infamous
Tekken 6

IMAGE(http://mypsn.eu.playstation.com/psn/profile/C-Frank.png)

Driver San Francisco toi minulle juuri 12. platinani.

Platinat:
Assassin's Creed II
Assassin's Creed Brotherhood
Driver San Francisco
Heavy Rain
inFamous
inFamous 2
LittleBigPlanet
Mirror's Edge
Call of Duty: Modern Warfare 2
Portal 2
Uncharted: Drake's Fortune
Uncharted 2: Among Thieves

Muut 100%:sti läpäistyt:
flower
Beyond Good & Evil HD
Dead Space Ignition
Noby Noby Boy
Outland
PixelJunk: Shooter

Seuraava platina tullee Uncharted 3:sta, ellen sitten jostain syystä innostu sitä ennen platinoimaan Dead Space 2:n (HC-trophy puuttuu) tai Dead Space: Extractionin.

Oma gamercardini näyttää tältä. Boxi on ollut hallussa reilun vuoden, joten gamerscorea ei ole aivan hirveästi kertynyt. Yli 1000G pelejä löytyy Mass Effect 2 (kaikki paitsi DLC) ja Dragon Age Origins (muutama DLC-achi puuttuu, keräilen ne kunhan saan pelin kaverilta takaisin). Lähiaikoina juokkoon pitäisi liittyä ainakin Darksiders, mikäli jaksan tylsiä keräily- ja grindaushommia ahkeroida.


IMAGE(http://www.xboxlc.com/cards/black/Juppeee.jpg)

Tuleehan noita keräiltyä, tavoite olisi saada 50k täyteen tänä vuonna. Parhaimmillaan tuovat peleille perhanasti lisäarvoa, kun tulee kokeiltua erilaisia juttuja saavutusten perässä. Hyviä esimerkkejä esim. Fablejen saavutukset, jotka kannustavat puuhailemaan kaikenlaista pikkukivaa. Kaikki saavutukset olen kerännyt seuraavista peleistä: Fallout 3, Dragon Age: Origins, TESIV: Oblivion ja Halo Reach. Jokaisesta tosin puuttuu jokunen DLC-saavutus, kun en niitä omista.

IMAGE(http://www.xboxlc.com/cards/halo2/FinSupafly.jpg)

Käytän mielestäni ihan liikaa aikaa videopeleihin niin paljon kuin niistä pidänkin mutta kun omaa Trophy-kokoelmaa vertailee tällä forumilla muiden vastaaviin niin taidankin olla ihan sunnuntaipelailija..

<a href="http://us.playstation.com/playstation/psn/visit/profiles/LowbrowHo"><img src="http://fp.profiles.us.playstation.com/playstation/psn/pid/LowbrowHo.png" width="230" height="155" border="0" /></a><br/><a href="http://www.us.playstation.com/psn/signup">Get your Portable ID!</a>

Platinan saaminen tuntuu vaativan joka pelissä aivan älytöntä omistautumista, en ole vielä onnistunut ainuttakaan hankkimaan. Bioshockista puuttuu enää kolme trophyä, luonnollisesti se platina ja lisäksi pelin läpäisy Survivor-vaikeusasteella ja läpäisy Survivor-vaikeusasteella käyttämättä Vita-chambereita. Tuo on työn alla ja tulen sen saamaan pian. Hirveän työn takana on kuitenkin ollut nuo tähänastisetkin! Bioshock 2:sta puuttuu enää muutama online-trophy jotka saan ajan myötä kun liittyvät pelkkään tasonnousuun mutta niidenkin hankkimiseen tulee menemään järkyttävän kauan aikaa! Lähes kaikissa muissa peleissäni platina jääkin pelkäksi haaveeksi kun aina vastaan tulee joku sellainen pysti jonka saamiseen ei vaan kertakaikkiaan taidot riitä (kuten Batman: Arkham Asylumin combat-challenget).

Lainaus käyttäjältä ZaleraFF+

God Of War 3 - Hard-vaikeusaste (olikos se Chaos mode) oli todella tuskaa, imo sarjan vaikein osa..myös 1000-hitin combon saamisessa oli vaikeuksia kunnes keksin hyvän taktiikan.

Tuo taktiikka olisi muuten todella hauska tietää.

Lainaus käyttäjältä PureBattery+

Lainaus käyttäjältä ZaleraFF+God Of War 3 - Hard-vaikeusaste (olikos se Chaos mode) oli todella tuskaa, imo sarjan vaikein osa..myös 1000-hitin combon saamisessa oli vaikeuksia kunnes keksin hyvän taktiikan.

Tuo taktiikka olisi muuten todella hauska tietää.

[spoiler]Claws of hades ja sillä käytät muistaakseni L1+O -spämmäyksenä[/spoiler]

IMAGE(http://www.xboxgamertag.com/gamercard/DarkD3s1re/newnxe/card.png)
Siinäpä oma saldo. Pahimmat huorailut ovat jääneet historiaan ilmeisesti Puren tappamana (kaikki pelin pahimmat ongelmat tulivat esiin hinkatessa), mutta aina välillä tulee hommailtua 100% chievot. Tässä lista tämänhetkisistä täysistä peleistä, xbla-tittelit mukaanlukien:

Assassin's Creed
Assassin's Creed II
Batman: Arkham Asylum
Castlevania: Lords of Shadow (ei DLC)
Call of Duty 4
DeathSpank (xbla)
Fallout 3 (kaikki)
Fable II (ei DLC)
Halo Reach (ei DLC)
Harm's Way (xbla)
LEGO Batman
Mass Effect 2 (viimeinen DLC puuttuu)
Portal 2
Pure
Shadow Complex (xbla)
Star Wars: the Force Unleashed (kaikki)

Halo Reachia pelatessani huomasin uuden asian achievementteihin liittyen: DLC-achievementteihin ei tarvitse omistaa kyseistä DLC:tän, jos siinä tulevaa kamaa ei tarvita chievon saamiseen. Itselläni on Both Barrels ja Cross Mappin', enkä omista ainuttakaan karttapakettia ;)

Itse en katso juuri lainkaan Gamerscorea, joka on lähinnä naurettava mittari. Välillä tulee vastaan porukkaa, joilla puolet scoresta on peleistä tyyliin Avatar tai Hannah Montana tai vastaavasti miljoona 100g:n läpäisemätöntä peliä. Ei minulla ole mitään sitä vastaan, ettei läpäise kaikkia pelejä, mutta väittäisin esim. Super Meat Boyn 200g:n vaativan hieman enemmän omistautumista ja taitoa kuin parin pelin aloittaminen. Siksi pidänkin enemmän ihan yksittäisistä 100%-peleistä, joihin tarvitaan oikeasti taitoa tahi omistautumista. Toinen hyvä mittari on completion rate, mutta omakin on päässyt putoamaan "kertakäyttöpelien" ansiosta.

Rank 29 jaksoin Crysis 2 tahkoa, vaan enää ei pysty. Multiplayer on täynnä todella ärsyttäviä bugeja jotka haittaavat pelaamista!! Noh, onneksi tuskaa on lievittämässä mainio Vanquish!! Jos sen tänä viikonloppuna saisi "platinoitua".

Jotenkin tämä viikko on mennyt hitaasti... Lieköhän syynä se, että Uncharted 3 tulee seuraavalla viikolla? :)

IMAGE(http://www.yourgamercards.net/trophy/24/hemmoheikkinen.png)

Lainaus käyttäjältä Juppe+

Lähiaikoina juokkoon pitäisi liittyä ainakin Darksiders, mikäli jaksan tylsiä keräily- ja grindaushommia ahkeroida.

Itsellä jäi juuri nuo kyseiset achievementit hommaamatta Darksidersista. Kun tilalle tuli uutta pelattavaa ei vain jaksanut käyttää enempää aikaa peliin, josta en muutenkaan niin paljon pitänyt.

Ja sitten asiaan: Toissapäivänä tuli vedettyä Kinect Funlabs: Air Bandista 100%. Aikaa meni ehkä 10 min ja kyseinen peli oli ainakin vielä tuolloin ilmainen jostain syystä, joten jos omistat Kinectin ja haluat helpon 100%(8 achievementia ja 50 Gamerscorea) kannattaa käydä lataamassa Airband JOS se on vielä ILMAINEN
IMAGE(http://www.xboxlc.com/cards/blueice/Squalo%20FIN.jpg)

EDIT: Korjasin typoja

IMAGE(http://mypsn.eu.playstation.com/psn/profile/Fazerinsininen.png)

Mjoo, Resistance 2 on tullut pelailtua. Yllättävän hauska peli kyseessä. Projektina olisi Demon´s Soulsista platina. EIpä kyseessä ole muusta kuin jaksamisesta, kun pitää vain pariin kertaan tappaa bosseja ja liskoja kivojen materiaalien toivossa. Sen jälkeen voisi hankkia tuosta toisesta Demon´s Soulsista platinan, jossa on sitten kivaa yrittää tunnistaa materiaaleja.

IMAGE(http://www.yourgamercards.net/trophy/a/Tim_ppa.png)

Tuoreimman platinapokaalini sain vihdoin ja viimein Batman: Arkham Asylumista, jonka viimeiset combat challenget kiskoin Arkham Cityn läpäisyn innoittamana. AA:n aloitin jo tammikuussa ja kaikki muut trophyt tuli kyllä hankittua, mutta ne muutamat haasteet pistivät luun kurkkuun vähäksi aikaa (n. 9kk). Keräilen trophyja melkoisella antaumuksella, mutta en missään nimessä jaksa/pysty hankkimaan jokaisesta pelaamastani pelistä kaikkia niitä. Yleensä pelaan uusia pelejä sen verran, että niistä jää muutamia palkintoja saamatta ja palaan hankkimaan niitä aina silloin tällöin kun löytyy aikaa.

Platinat:

Assassin's Creed 2
Batman: Arkham Asylum
Borderlands
Brütal Legend
Burnout Paradise
Dragon Age: Origins
Fallout 3
Final Fantasy XIII
God of War I
God of War II
Harry Potter and the Deathly Hallows Pt.1
Heavy Rain
inFamous
inFamous 2
Killzone 3
Lego Harry Potter Years 1-4
LittleBigPlanet
Prince of Persia: The Forgotten Sands
Ratchet & Clank: A Crack in Time
Sly 1
Sly 2
Sly 3
Spare Parts
Tekken 6
Trine
Uncharted: Drake's Fortune
Uncharted: Among Thieves

100% PSN-pelit:

Bejeweled 2
Costume Quest
DeathSpank
DeathSpank: Thongs of Virtue
Flower
inFamous: Festival of Blood
Linger in Shadows
Monkey Island 2: LeChuck's Revenge Special Edition
Sam & Max: The Devil's Playhouse Episode 1: The Penal Zone
Sly Minigames
Stacking
Tales of Monkey Island Ch. 1-5 (kaikki 100%)
The Baconing
The Mysteries of Little Riddle Ep. 1-6
The Secret of Monkey Island Special Edition

Lisäksi monet pelit ovat yhtä tai kahta trophyä vailla platinaa.
P.S. pahoittelen hieman venähtänyttä viestiä =)

Tuli taas yksi virstanpylväs saavutettua, kun napsahti 2750. achievementi auki, sekä saavutin 90,000 TrueAchievement scoren.
Noin 3 vuotta tullut achievementeja metsästettyä ja pelejä ehtinyt kertyä yhteensä 84.

Pitääkin tästä palata "Enkelten kaupunkiin" rankaisemaan rikollisia ja keräilemään kaikenlaista.

IMAGE(http://www.xboxlc.com/cards/blueice/Squalo%20FIN.jpg)

[url=http://eu.playstation.com/psn/profile/mikkojr/] [img]http://mypsn.eu.playstation.com/psn/profile/mikkojr.png[/img] [/url]

Loppuvoden pelit auttavat tasoon 14 helposti :D

IMAGE(http://www.yourgamercards.net/trophy/910/Strangen00b.png)
1000 trophy tuli vähän aikaa sitten Deus Exästä.

IMAGE(http://www.yourgamercards.net/trophy/a/pr0t0n1.png)

Tuossa on käyttäjäkortti.

Platinana on:

1. Uncharted 1
2. Uncharted 2
3. Cod: World at War
4. Cod: Modern Warfare 2
5. Cod: Black Ops
6. Guitar Hero Warriors of Rock
7. Red Dead Redemption
8. Assassins's Creed 2
9. Sly 1
10. Sly 2
11. Sly 3
12. Battlefield Bad Company 2
13. Borderlands
14. InFamous
15. Killzone 3
16. Mafia 2
17. Trine

Ja on monta peliä mistä platina puuttuu vain muutaman (1-3) trophyn takia kun ei vaan jaksa :D

Sekä Xboxilla 100% Achievementit peleistä Call of Duty 4 ja Splinter Cell: Conviction

IMAGE(http://www.xboxlc.com/cards/ob/Cerker27.jpg)

Tossapa onkin omani. Ei ole paljonkaan kerrottavaa eihän se haittaa?

IMAGE(http://www.xboxlc.com/cards/gow/Petturi.jpg)

4 vuotta boxi ollut ja juuri tuli 9000 achievementtia täyteen. Tässä koittanut nostaa completion % tuonne 80%, nyt hieman tuon alle kun ei ole tullut ostettua kaikkiin peleihin DLC:ta. 131 pelistä on kaikki achievementit (DLC mukaan luettuna). Vuoden päästä sitten 300k rikki!

IMAGE(http://card.psnprofiles.com/1/Kaz-Er.png)

Edellisen postauksen jälkeen platinat tullut napattua Tekken 6:sta ja juuri äsken Uncharted 3:sta. Lisäksi tuli myös vihdoin vedettyä ensimmäisestä LittleBigPlanetista kaikki trophyt (platinan sain jo kesällä, mutta DLC-trophyt jumittaneet jo hetken) ja pian ilmeisesti tulee vastaan myös trophy lvl 17. Seuraavaksi tähtäimessä olisivatkin sitten Batman: Arkham City, Need for Speed Hot Pursuit, Yakuza 4 sekä AC Brotherhood ja Revelations.

Uncharted 3 toi juuri kolmannentoista platinani.
IMAGE(http://mypsn.eu.playstation.com/psn/profile/C-Frank.png)

Platinat:
Assassin's Creed II
Assassin's Creed Brotherhood
Driver San Francisco
Heavy Rain
inFamous
inFamous 2
LittleBigPlanet
Mirror's Edge
Call of Duty: Modern Warfare 2
Portal 2
Uncharted: Drake's Fortune
Uncharted 2: Among Thieves
Uncharted 3: Drake's Deception

Muut 100%:sti läpäistyt:
flower
Beyond Good & Evil HD
Dead Space Ignition
Noby Noby Boy
Outland
PixelJunk: Shooter

IMAGE(http://mypsn.eu.playstation.com/psn/profile/Patsiits.png)

Uncharted 3:sta kilahti toinen platinum tililleni. Nyt ei ole mitään tiettyä päämäärää, ellen vedä Assasin's Creed: Brotherhoodista.

Pitäisi kai päivittää vähän tuota korttia, pitkään aikaan ei ole tullut mieleenikään.