The Elder Scrolls Online / Foorumit / www.pelaajalehti.com
1 viestiä / 0 new
Uusin kirjoitus
The Elder Scrolls Online

Pelistä on tähän mennessä annettu niukasti tietoa, mutta pääpiirteittäin on kerrottu yllättävän paljonkin.

IMAGE(http://www.gameguru.in/img/the-elder-scrolls-online.jpg)

Julakaisu päivämäärä2013
Kehittäjä:Zenimax Online Studios
Tuottaja:Bethesda
Alustat:PC ja MAC

Pelissä on yhteensä 3 ryhmittymää ja jokaisessa ryhmittymässä on 3 pelattavaa rotua. Pelissä on valtava PvP alue, jossa voi jopa yli 100 pelaajaa otella vastakkain. Pelin luolastot ovat julkisia ja peli sisältää kiltojakin, joihin voi liittyä:

-magic guild
-fighters guild
-thieves guild
-dark brotherhood

Pelin taistelumekanismi on reaaliaikaista ja aseet ja varusteet ovat luokkapohjaisia, toisin kuin Skyrimissä.

Pelin skilleistä on esitelty:
-käsityö
-alkemia

Pelissä on myös ihmissudet ja vamppyyrit, mutta kyseisillä lajeilla ei pääse pelaamaan.

Pelialueena toimii paljon isompi osa tamrieliä kuin skyrimissä. Ajallisesti peli sijoittuu 1000 vuotta ennen Skyrimin tapahtumia ja 800 vuotta ennen Oblivionia.
IMAGE(http://www.gamepur.com/files/images/2012/elder-scrolls-online-screen.jpg)
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

itselläni on suuret odotukset tätä kohtaa, saisivat tehdä tästä yhtäkoukuttavan kuin skyrimistä, tällä kertaa vain kavereiden kanssa. Kuvat mitä olaan esitetty on hienonnäköiset, mutta selvitettäväksi jää, onko kyseessä vain taidetta vai itse pelikuvaa (toivottavasti). F2P tästä on vaikeaa saada ja tovottavasti ei edes tehdäkkään vaan täysi peli, ilman kuukausi maksuja. Millaiset odotukset teillä on tätä kohtaan ja onko peli menossa kaikesra huolimatta ennakkotilaukseen?

Lähteet:
-Machima
-pelaajalehti.com

Heitähän vielä ketjun nimeen The.

Reaaliaikainen taistelu hyvä homma, mutta se saattaa silti tarkoittaa skillien spämmäämistä palkista. Screenshoteista (jos nyt oikeita ovat) ei ole ollut vielä pelikuvakulma kovinkaan paljon ensimmäisestä persoonasta, joten se hieman pelottaa. Hieman kököltä näyttää myös tuo ulkoasu.

No, kyllä tämä silti kiinnostaa erittäin paljon! Katsoo nyt saako TORista irti vai ei. Onhan tässä toki odotustakin jäljellä.

Itse tekisin mitä thansa, jotta siihen palkkiin ei tarvitsisi koskea! Omasta mielestäni on kyllä maailman ärsyttävintä osua hiirellä 1cm X 1cm laatikkoa tai joitain näppäimiä hakata. Hiirellä ohjaus ja kaikkimuu tekeminen tai ei mitään. Skyrimissä tämä oli erittäin toimivaa ja varmaan toimisi myös laajemmassa kaavassa.

Itseäni ei tämä peli voisi oikeastaan vähempää kiinnostaa. Yleisesti ottaen vain harmittaa, että Bethesda on käyttänyt resurssejaan tähän, kun nekin olisi voitu käyttää uuteen Fallouttiin, yksinpelattavaan Elder Scrollsiin, tai aivan uuteen nimikkeeseen. Omasta mielestäni on myös aivan turha edes mennä MMO:ta yrittämään ellei yritä tehdä jotain uutta, sehän nähtiin jo Star Wars: Old Rebublicissa, että ei siitä mitään sen erikoisempaa tule. Tai niin ainakin olen kuullut, peliä en itse ole pelannut. Tuntuu, että ei tästäkään mitään muuta tule kuin WoW-kopio, mutta katsotaan. itse en tähän kuitenkaan tule tähän koskemaan, ellei ole Free2play.

Lainaus käyttäjältä Moromopo+

F2P tästä on vaikeaa saada ja tovottavasti ei edes tehdäkkään vaan täysi peli, ilman kuukausi maksuja.

Kerropas Moromopo, miten teet MMO:n ilman kuukausimaksuja, Free2Play:ta tai ilman mitään muutakaan säännöllistä rahanlähdettä? Ei se palvelimien ylläpito tai pelin päivittäminen ilmaista ole.

Edit. Tässä on myös osasyy siihen, että miksi en odota tätä peliä innolla. Kun kaikenmaailman urpot tulevat spedeilemään, niin iso osa pelisarjan viehätyksestä katoaa.

Lotro vie kaiken ajan mmrpg pelilistallani ja en oikein usko että jaksan taas yhdestä everquest kloonista innostua. Toivonkin että Teso ottaisi käyttöönsä ihan uuden moottorin ja pistäisi kaavaan muutakin kuin susien tappamista ja lähettipojan hommia. Muuten peli kyllä vaikuttaa ihan nätiltä, mutta ei mitenkään omaperäiseltä tekeleeltä. Jos pelin joskus ostelen, odotan kunnes pelin bugit on liiskattu, joita 99 prosentin varmuudella on julkaisu täynnä ja toivon että kuukausimaksut ovat inhimillisissä hinnoissa.

TotalBiscuit puhui aiheesta tämän illan Mailboxissa. Tietonsa hän pohjaa Game Informerin artikkeliin ja kyseessä todella on vanhanaikainen hotkey-mmo. Ja sitten se tärkein, jos joku muukin kuin minä on ollut väärässä luulossa: Bethesda ei tee tätä peliä. ZeniMax Online on työstänyt sitä vuodesta 2007 eli varsinaisen Skyrimiä ja Fallout 3:a työstäneen studion aikaa ei ole siihen käytetty ainakaan merkittävästi .

Elder's Scrolls mmo parannetulla versiolla sarjan muiden pelien taistelusysteemistä olisi voinut innostaa suuresti, mutta Teran ja Guild Wars 2:n myötä hakeutuvien hyökkäysten spämmääminen ei enää nappaa. TOR voisi pitää mielenkiintoni tarinallaan, mutta Elder's Scrolls? Ei. Ainakin leijonasosa Skyrimin hölinöistä on todella tyhjänpäiväisen oloista ja tylsää, eikä Oblivion ollut yhtään parempi.

E: Hotkey-meininki on ilmeisesti vähän saman tyylistä kuin esim. Guild Warssissa eli taidot 1-5 ja moba-peleistä tuttu "ultimate". Taistelusysteemi kuulemma on perinteinen "lukitse ja huido", joten GW2:n ja Teran tuomaa tähtäämistä ei tunneta.

Lainaus käyttäjältä Munkk1+

TotalBiscuit puhui aiheesta tämän illan Mailboxissa. Tietonsa hän pohjaa Game Informerin artikkeliin ja kyseessä todella on vanhanaikainen hotkey-mmo.

Väitin että aion ostaa pelin. No, enpä aio enää. Ja näillä näkymin ei muidenkaan tarvitse ostaa, koska jos peli ei tule olemaan "Free to Play", se ei todennäköisesti tule menestymään.

Taas yksi fantasia MMO? Ei jumalauta. Ja vasta eilen luin jostain Neverwinter MMO pelistä, joka ilmestyy tämänvuoden loppupuolella. Pitääkö jokainen upea pelisarja mennä raiskaamaan näillä massiivi moninpeli julkaisuilla? Warhammer 40K: Dark Millennium olisi jonkin verran kiinnostanut, mutta se sitten mentiin kuoppaamaan.

Mutta tosiaan, eipä tämä Elder Scrolls Online kiinnosta minua tippaakaan. MMO puolella en enää odota kuin Guild Wars 2 julkaisua ja sitä odotellessa pelailen The Old Republiccia aina kun vain ehdin. Olisi nyt Bethesda pysytellyt yksinpelien tehtailussa. Oblivion oli pettymys, mutta Skyrim todisti, että kyllä he vielä upeita pelejä osaavat tehdä. Tamrielin maailmassa on kumminkin vielä niin paljon mitä ei ole nähty. Voisivat vaikka palailla Morrowindiin ja tällä kertaa luoda koko Morrowindin provinssin, eikä pelkästään Vvardenfellin saarta.

Edit: Enpäs sitten lukenut topiccia kunnolla. Zenimax siis tekee tämän pelin? Heh, saa nähdä mitä tuostakin tulee.

Neverwinter! Siinä ainakin maailma jossa olen aina halunnut seikkailla MMO:ssa. Neverwinter Nightsin moninpeli oli kivaa, mutta kaikki kartat oli copypaste kamaa. Iso saumaton Toril, Tai edes Faerûn niin jää SWTOR pölyttymään hyllylle. Minun pitäisi ehkä tehdä pieni imagon muutos Forgotten Realms nörtiksi Star Wars nörtistä. Olin aikoinaan innoissani jopa Retro sinun avatarista ja päivittelin sitä että miksi en keksinyt samaa.
[/offtopic]

Toisinaan oon pohtinut noita Oblivionia ja Falloutteja pelatessa, että millainen peli olisi, jos siellä vaikka muita pelaajia olisi, vaikka edes haamumuodossa. Voisin olla enemmän kiinnostunut pelistä jos se tulisi konsolille, mutta se on kai turhaa haaveilua. Se on niin helppoa vaan konsolilla, isket levyn sisään ja peli toimii ja voit ottaa mukavan asennon sohvalla. PC:llä se on aina sitä raudan päivittelyä ja koneen viilausta. Anteeksi pieni valivali. Toivottavasti pelissä olisi ruhtinaalliset säätimet säätää peli mahdollisimman minimaaliselle tasolle, tapa jolla pelaan aina näitä morppeja koneella. Periaatteessa hyvä idea, nythän se nähdään miten tämmöinen peli toimii MMO:na. Jos se olisi F2P niin voisihan sitä nyt ainakin kokeilla.

F2P olisi optimi ja ne tulot voitaisiin kerätä mikromaksuilla. Oikealla rahalla voisi ostaa jotain pelin omia erioisrahoja, sanotaan vaikka timantteja. Niillä voisi puolestaan ostaa esineitä, pottuja, boosteja sun muuta. Ne pitäisi olla kuitenkin tasapainoitettu siten, että ne ei anna epäreilua hyötyä; kaiken tulisi olla mahdollista kerätä myös pelaamalla, mutta tietenkin ostamalla selviää vähemmällä vaivalla. Yksi periaatteellinen pakko-ostos tähän luullakseni tulee kuitenkin, se on hevonen. Epäilisin että pelissä voi hevosen vuokrata tyyliin pariksi tunniksi kerrallaan tai ostaa se timanteilla pysyväksi mountiksi.

Lainaus käyttäjältä Demppa+

Neverwinter! Siinä ainakin maailma jossa olen aina halunnut seikkailla MMO:ssa. Neverwinter Nightsin moninpeli oli kivaa, mutta kaikki kartat oli copypaste kamaa. Iso saumaton Toril, Tai edes Faerûn niin jää SWTOR pölyttymään hyllylle. Minun pitäisi ehkä tehdä pieni imagon muutos Forgotten Realms nörtiksi Star Wars nörtistä. Olin aikoinaan innoissani jopa Retro sinun avatarista ja päivittelin sitä että miksi en keksinyt samaa.
[/offtopic]

Faerûn olisi sangen upea setting MMO pelille, mutta tuo pitäisi tehdä turhankin hyvin alusta loppuun, että minunlaistani Forgotten Realms fania se miellyttäisi. Koko Abeir Torilin maailman tekeminen mihinkään peliin mahtaisi kyllä olla mahdottomuus. Mutta tuosta Neverwinter MMO:sta vielä sen verran, että siinä näyttää eniten kusevan tuo free to play ja pay to win systeemi. Tuon rutto systeemin voisi pitää niissä tyypillisissä Korealaisissa MMO peleissä. Ja muutenkin, Forgotten Realms pelit on aina olleet minulle rakkaita juuri sen upean dialogin ja itse maailman takia. Jos näitä ei osata kunnolla tehdä, niin peli saa puolestani jäädä tekemättä.

Lainaus käyttäjältä Burning

F2P olisi optimi ja ne tulot voitaisiin kerätä mikromaksuilla. Oikealla rahalla voisi ostaa jotain pelin omia erioisrahoja, sanotaan vaikka timantteja. Niillä voisi puolestaan ostaa esineitä, pottuja, boosteja sun muuta. Ne pitäisi olla kuitenkin tasapainoitettu siten, että ne ei anna epäreilua hyötyä; kaiken tulisi olla mahdollista kerätä myös pelaamalla, mutta tietenkin ostamalla selviää vähemmällä vaivalla. Yksi periaatteellinen pakko-ostos tähän luullakseni tulee kuitenkin, se on hevonen. Epäilisin että pelissä voi hevosen vuokrata tyyliin pariksi tunniksi kerrallaan tai ostaa se timanteilla pysyväksi mountiksi.

Guild Wars 1 hoiti tuon homman ihan kiitettävästi. Vasta vuosia pelin julkaisun jälkeen avattiin se nettikauppa, josta sai ostettua esim erilaista vaatetusta pelihahmoille oikealla rahalla. Ei tuolta tainnut saada ostettua mitään sellaista, joka olisi pelin epäreiluksi muille tehnyt. Ihan ok tuollainen mikromaksu systeemi voisi olla, jos se vaan pidetään kohtuuden rajoissa. Mielestäni parasta kumminkin olisi vain pitää oikea raha ja digitaaliset esineet erillään. Loppujen lopuksi valitusta ja vikinää siitä kumminkin keksitään, niin kuin esimerkiksi Diablo 3 tuleva auction house systeemi näyttää nettiväessä jo aiheuttavan.

Kingdom on Ebonheart Pact liittouman Suomi- kilta. Kingdom ei ole toiminut missään pelissä aikaisemmin ja se saa käytännössä alkunsa kun TESO julkaistaan. Vaikka Kingdom onkin Suomi- kilta niin nimeksi ollaan parhaaksi nähty valita Englannin kielinen nimi koska pelissä tulemme olemaan kontaktissa ja mahdollisesti yhteistyössä muiden kiltojen kanssa ja näin Englannin kielinen nimi sopii paremmin muiden suuhun kuin joku outo Suomenkielinen. Se on myös helpompi muistaa. Kingdom on tarkoitettu PC- pelaajille.

Tarkoitus on kerätä toimiva kilta mukavia, asiallisia ja mahdollisesti erilaisiakin ihmisiä samaan ryhmään nauttimaan pelaamisesta. Kingdomiin ei sinäänsä ole ikärajaa mutta odotamme jäseneltämme Suomalaisuutta, tiettyä asiallisuutta, toisten kunnioittamista ja ennenkaikkea sitoutumista killan periaatteisiin ja yhteisiin tavoitteisiin. Kingdom ei ole HC- kilta. Yhtenä kantavana ajatuksena meillä onkin että elämässä on muitakin asioita kuin vain peli. Työt, opiskelut, perhe ja muut elämän asiat ja vastuut täytyy hoitaa mutta mikä onkaan parempaa kun hyvin hoidettujen velvollisuuksien jälkeen viettää muutama hetki hyvän pelin ja porukan seurassa. Kun pelaamme silloin pelaamme tosissaan unohtamatta kuitenkaan huumoria ja pieni pilke silmäkulmassa tässä kuitenkin mennään. Toki haluamme edistyä ja nähdä tuloksia mutta emme tule olemaan emmekä haluakkaan olla Top- kiltoja jos ajatellaan progressin nopeutta. Muilla mittareilla voimme hyvinkin olla kiltojen parhaimmistoa. Haluamme edetä omaa turvallista tahtia sillä aikataululla joka sopii ennenkaikkea meille.

Pelin sisällöstä kukaan meistä ei vielä osaa sanoa mitään täydellisen tyhjentävää ja loppullisen sisällön näemme vasta sitten kun pääsemme peliä koittamaan. Kingdom tulee kuitenkin varmasti toimimaan sekä PVE:n että PVP:n alueella. Lopullisen focuksen ja tasapainon näiden välillä osaamme sanoa vasta sitten kun olemme nähneet mitä TESO tarjoaa. Näin vanhan WOW- raidaajan tuntumalla tulemme järjestämään yhteistä toimintaa ( PVE-raidaamista, PVP- raidaamista, jne. ) 2-4 kertaa viikossa iltaisin ja tämäkin asia selkiintyy sitten kun tunnemme paremmin pelin sisällön. Lisäksi Kingdom tulee tarjoamaan jäsenelleen tukea laajasti pelin kaikilla eri osa-alueilla niin ammateista levelitykseen yms.

Kilta tulee toimimaan yhden johtajan alaisena ( allekirjoittanut: Mahti ) jolla on johtovastuu ja viimeinen sana asioihin. Tämän lisäksi killassa tulee olemaan muitakin johtajia jotka toimivat killan johtajan alaisena. Muut johtajat eli upseerit tulevat vastaamaan omista vastuualueistaan jotka tarkentuvat myöhemmin. Kaikki Kingdomin jäsenet ovat samanarvoisia ja kaikkien ajatukset ja mielipiteet huomioidaan mutta killan yhteistoiminta perustuu kuitenkin selkeään johtajuuteen ja yhteisen onnistumisen kannalta jäsenten pitää sitoutua tähän. Killan päätöksistä ja suunnasta tullaan pitämään aktiivisesti palavereita ja kaikkien mielipiteet tullaan huomioimaan.Toinen merkittävä yhteydenpito- väline on killan yhteinen Foorumi. Monia asioita tullaan varmasti ratkaisemaan myös äänestyksen perusteella. Kaikilla jäsenillä on tasavertaiset mahdollisuudet saada vastuuta ja asemaa killassa mikäli taidot, tiedot ja persoona sopivat tähän. Osoita että olet tämän arvoinen !

Sinä Nord, Dark Elf tai Argonian jolle tämä ilmoitus kolahti. Ole yhteydessä meihin foorumimme kautta ja tee sinne yleinen hakemus. http://www.foorumi.info/kingdom/ Vastaamme hakemukseesi tuota pikaa ja katsotaan olisitko sinä juuri sopiva henkilö riveihimme. Kaikkia classeja rekrytään. Kannattaa laittaa asia heti vireille niin levelityskin menee nopeammin porukassa !

Kingdom on Ebonheart Pact liittouman Suomi- kilta. Vaikka Kingdom onkin Suomi- kilta niin nimeksi ollaan parhaaksi nähty valita Englannin kielinen nimi koska pelissä tulemme olemaan kontaktissa ja mahdollisesti yhteistyössä muiden kiltojen kanssa ja näin Englannin kielinen nimi sopii paremmin muiden suuhun kuin joku outo Suomenkielinen. Se on myös helpompi muistaa. Kingdom on tarkoitettu PC- pelaajille.

Tarkoitus on kerätä toimiva kilta mukavia, asiallisia ja mahdollisesti erilaisiakin ihmisiä samaan ryhmään nauttimaan pelaamisesta. Kingdomiin ei sinäänsä ole ikärajaa mutta odotamme jäseneltämme Suomalaisuutta, tiettyä asiallisuutta, toisten kunnioittamista ja ennenkaikkea sitoutumista killan periaatteisiin ja yhteisiin tavoitteisiin. Kingdom ei ole HC- kilta. Yhtenä kantavana ajatuksena meillä onkin että elämässä on muitakin asioita kuin vain peli. Työt, opiskelut, perhe ja muut elämän asiat ja vastuut täytyy hoitaa mutta mikä onkaan parempaa kun hyvin hoidettujen velvollisuuksien jälkeen viettää muutama hetki hyvän pelin ja porukan seurassa. Kun pelaamme niin silloin pelaamme tosissaan unohtamatta kuitenkaan huumoria ja pieni pilke silmäkulmassa tässä kuitenkin mennään. Toki haluamme edistyä ja nähdä tuloksia mutta emme tule olemaan emmekä haluakkaan olla Top- kiltoja jos ajatellaan progressin nopeutta. Muilla mittareilla voimme hyvinkin olla kiltojen parhaimmistoa. Haluamme edetä omaa turvallista tahtia sillä aikataululla joka sopii ennenkaikkea meille.

Pelin sisällöstä kukaan meistä ei vielä osaa sanoa mitään täydellisen tyhjentävää ja loppullisen sisällön näemme vasta sitten kun pääsemme peliä koittamaan. Kingdom tulee kuitenkin varmasti toimimaan sekä PVE:n että PVP:n alueella. Lopullisen focuksen ja tasapainon näiden välillä osaamme sanoa vasta sitten kun olemme nähneet mitä TESO tarjoaa. Näin vanhan WOW- raidaajan tuntumalla tulemme järjestämään yhteistä toimintaa ( PVE-raidaamista, PVP- raidaamista, jne. ) 2-4 kertaa viikossa iltaisin ja tämäkin asia selkiintyy sitten kun tunnemme paremmin pelin sisällön. Lisäksi Kingdom tulee tarjoamaan jäsenelleen tukea laajasti pelin kaikilla eri osa-alueilla niin ammateista levelitykseen yms.

Kilta tulee toimimaan yhden johtajan alaisena ( allekirjoittanut: Mahti ) jolla on johtovastuu ja viimeinen sana asioihin. Tämän lisäksi killassa tulee olemaan muitakin johtajia jotka toimivat killan johtajan alaisena. Muut johtajat eli upseerit tulevat vastaamaan omista vastuualueistaan jotka tarkentuvat myöhemmin. Kaikki Kingdomin jäsenet ovat samanarvoisia ja kaikkien ajatukset ja mielipiteet huomioidaan mutta killan yhteistoiminta perustuu kuitenkin selkeään johtajuuteen ja yhteisen onnistumisen kannalta jäsenten pitää sitoutua tähän. Killan päätöksistä ja suunnasta tullaan pitämään aktiivisesti palavereita ja kaikkien mielipiteet tullaan huomioimaan.Toinen merkittävä yhteydenpito- väline on killan yhteinen Foorumi. Monia asioita tullaan varmasti ratkaisemaan myös äänestyksen perusteella. Kaikilla jäsenillä on tasavertaiset mahdollisuudet saada vastuuta ja asemaa killassa mikäli taidot, tiedot ja persoona sopivat tähän. Osoita että olet tämän arvoinen !

Sinä Nord, Dark Elf tai Argonian jolle tämä ilmoitus kolahti. Ole yhteydessä meihin nettisivujemme kautta ja laita sivustolla kilta- request Kingdomiin. Hakemuksen tekeminen vaatii rekisteröitymisen sivustolle. Kirjoita requestin yhteydessä olevaan tekstikenttään itse hakemusteksti jossa esittelet itsesi. Kerro itsestäsi ne asiat jotka ovat olennaisia pelin ja pelaamisen kannalta. http://tamrielfoundry.com/groups/kingdom/ Vastaamme hakemukseesi tuota pikaa ja katsotaan olisitko sinä juuri sopiva henkilö riveihimme. Kaikkia classeja rekrytään. Kannattaa laittaa asia heti vireille niin levelityskin menee nopeammin porukassa !

Nyt on kyllä alkanut jopa pieni hype itselläni peliä kohtaan...tulee mahdollisesti hommattua ja vähintään se kuukausi testailtua. Näkee sitten onko jatkamisen arvoinen. Sinänsä merkittävää että on kaapannut mielenkiinnon, sillä olen aikaisemminkin julistanut sitä miten fantasiamörpit ei jaksa enää kiinnostaa. On se Tamriel vain niin hieno paikka seikkailla. Voisi Kingdomiinkin liittyä omalla Dunmerilla niin pääsee siinä samalla hiukan ryhmäjuttujakin kokeilemaan.

Ei nykyään jaksa kiinnostaa nämä kuukausimaksulliset morpit. Niin paljon muuhunkin menee rahaa, ettei yksinkertaisesti riitä rahat. Auto, kännykkä, netti, xbox live, ps plus jne jne. Jos peli olisi F2P en epäröisi hetkeäkään. Skyrimin jälkeen ollut hirveä hinku saada lisää TESiä ja ajattelin tämän paikkaavan hieman haavoja.

Eikö tätä dumattu jossain saitilla? Muistelisin ainakin jotain vastaavaa.

Nyt valui tännekkin päin beta kutsu. Onkos muille tullut nyt tai jopa päässyt jo testailemaan? Jos joku on päässyt testaamaan niin minkä laisia fiiliksiä on herättänyt?

Tipahti itsellekin tuo betakutsu ja viikonloppuna pääsisi testailemaan. Tulee tämä peli joka tapauksessa hankittua, niinkuin on kaikki muutkin mmo-tekeleet viime vuosina tullut hankittua. Toivottavasti tätä jaksaisi pidempään kuin sen ilmaiskuukauden.

Betassa hillutaan, lisätkää Praemorior listoille niin voidaan höpötellä. Killankin väsäsin.

Tuntuu kyllä juuri niin ihanan paljolti TES-peliltä kun olin toivonutkin! Ensimmäisessä persoonassa sitä rauhallista seikkailun tuntua, ilman eteen ilmestyviä latausruutuja. Toistaiseksi vielä pienehköllä saarella, mutta toivottavasti päästään täältä isommille alueille.

Saikohan tästä sanoa mitään....no, jos kutsuja on laitettu jakoon 500000 niin luulisi että muutkin jo pelistä höpöttelee. http://www.curse.com niitä koodeja vielä tarjoillee. Tämä beta kestää maanantaihin asti.

Moi,
nyt on betatestit täältä suunnalta koettu ja itse ainakin tykästyin peliin! Ei ehkä ihan WoWin tasoa (Aika reippaasti bugeja vaikka julkaisu kolkuttelee jo oven takana), mutta ajan kanssa sinne varmasti päästään. Pelikokemuksesta rohkaistuneena ajattelinkin kirjoitella pitkästä aikaa tällekkin foorumille, sillä olemme pohtineet kaveriporukalla suomi-killan perustamista Tamrieliin. Tulisimme pelaamaan Aldmeri Dominionin (High Elf, Wood Elf, Khajiit) riveissä aktiivisesti porukalla niin PVP ja PVE. Killan puolesta löytyy Mumble-servu.

Huutelen vielä lähempänä pelin ajankohtaa tarkempia speksejä killasta ja siihen liittymisestä. Muilta jäseniltä löytyy pitkä historia WoWista, DOTA 2:sta ja aikaisemmista Elder Scrollseista. Iällä ei väliä kunhan olet mukavaa seuraa. Huudelkaa täällä jos löytyy mielenkiintoa vallata Tamriel muiden suomalaisten kanssa!

ja että ei ihan mene offtopiciksi, mitäs muut betatestaajat tykkäsivät pelistä? Ehdeittekö päästä Cyrodiiliin?

Kuten jo aikaisemmin sanoin, niin itse ihastuin peliin ja tulihan sitä viikonlopun aikana reippaat 20h hakattua. Omasta mielestä PVP oli paremmin toteutettu kuin wowissa.

Lähinnä kiinnostaisi tietää että mitenkäs se PvE, eli questit, juoni jne....ovatko tehtävät sitä samaa, tuhanteen kertaan nähtyä ja itseääntoistavaa puurtamista mitä nähtiin "vanilla" WoWin aikaan ja SWTORissa, vai onko tehtävissä jotain vaihteluakin että hahmon levuttaminen säilyy mielenkiintoisena ja useammankin hahmon jaksaisi luoda?

Lainaus käyttäjältä Balnazzard

Lähinnä kiinnostaisi tietää että mitenkäs se PvE, eli questit, juoni jne....ovatko tehtävät sitä samaa, tuhanteen kertaan nähtyä ja itseääntoistavaa puurtamista mitä nähtiin "vanilla" WoWin aikaan ja SWTORissa, vai onko tehtävissä jotain vaihteluakin että hahmon levuttaminen säilyy mielenkiintoisena ja useammankin hahmon jaksaisi luoda?

Omasta mielestä tehtävät eivät olleet tylsiä, mutta eivät kyllä mitenkään sen ihmeellisempiäkään. Kovinkaan monta "tapa 10 porsasta, kerää 20 omenaa" tehtävää ei ollut, ja oli siellä jopa muutama ihan viisaskin juttu. Ainoa asia mikä harmitti oli että bossit jossain questeissa spawnasivat hyvin hitaasti, ja kun niitä on hakkaamassa viisikymmentä jätkää samaan aikaan.

Joh, en ole näemmä kirjoittanut tästäkään beta-testistä tänne mitään, ja en saisikaan. Mutta sanon silti pari asiaa. TESO ei keksi pyörää uudelleen, vaan tuntuu ja onkin sellainen perus MMO:si. Levuta hahmoasi questeilla, joista vain harva jää muistiin, tapa mobeja, kerää mineraaleja. Mitään sen ihmeellisempää ei betassa minusta ollut.

Varusteiden hankkiminen oli yllättävän vaikea tajuta aluksi, kunnes viimein huomasin että voin rikkoa aseita jotta saan rautaa. Tämä on oikeastaan plussaa, aseita ei ole pakko myydä vaan ne voi käyttää uudelleen. Muistakaa kierrätys!

TESO:ssa on myös aika yllätyksettömästi paljon vikojakin. /reloadui tuli tutuksi commandiksi jo alkusekunneista, ja tarina on sitä perushuttua. "Oi suuri ja mahtava, olet maailmamme ainoa pelastaja! Älä välitä viidestä tuhannesta muusta vieressäsi jotka väittävät samaa, sillä sinä olet se joka meidät pelastaa!" Olisivat vaikka tehneet kaikista hulluja, se sentään selittäisi miten jokainen on maailman pelastaja. Loreakin potkitaan perseelle nin kovaa kuin voidaan, paras esimerkki on argonialaisesta joka meinaa valittaa tavallisen hämähäkin myrkyn vaikutuksista.

Totta puhuen en löytänyt mitään hauskaa pelistä. Juokse tänne, tapa tuo, juokse takaisin tuonne, tuli aivan liian tutuksi. Joillekuille tämäkin iskee, mutta kun tehtävät olivat siltikin niin yllätyksettömiä että alkoi nukuttamaan joissain väleissä, eikä unenpuutteen vuoksi.

En osta heti julkaisussa, enkä aio maksaa kuukausimaksuja. Odottelen sen vuoden, ehkä parin, ja pelaan sitten kun poistavat kuukausimaksun tai muuttavat kokonaan ilmaiseksi.

Kyllä tämä minullekin oli betan jälkeen älyttömän suuri pettymys. Jotenki tuntui että koko peli pysy purkalla kasassa eikä questeissa ollut muiden Elder Scrollsien imua, ei sitten yhtään. Ja taistelumekaniikka tuntui menneen kehnompaan suuntaan Skyrimistä, joka sekin oli aika tyhmännäköistä ilmaan huitomista.

Ei tuosta millään kehtaa kuukausimaksua maksaa, mutta free to playna vois olla ihan jees. Harmittaa vaan pirusti, kun hukattua potentiaalia tuli esiin joka toinen sekunti.

Aion kyllä kokeilla tekelettä ja teen siitä johtopäätökset, itseäni tuossa askarruttaa se että pelaajatko hallinnoi aikanaan kyliä jne vai voiko vaikkapa 100 jamppaa omistaa saman talon mutta sen sisusta ladataan jokaiselle erikseen vai mitenköhän lie.
Kuukausimaksut koskaan ole kyllä houkutelleet paitsi Eve Onlinen parissa mutta siinä sai pelissä itsessään tehtyä peliaikaa kun jaksoi pelatakkin .

Lainaus käyttäjältä SamTheFurious82+

Aion kyllä kokeilla tekelettä ja teen siitä johtopäätökset, itseäni tuossa askarruttaa se että pelaajatko hallinnoi aikanaan kyliä jne vai voiko vaikkapa 100 jamppaa omistaa saman talon mutta sen sisusta ladataan jokaiselle erikseen vai mitenköhän lie.
Kuukausimaksut koskaan ole kyllä houkutelleet paitsi Eve Onlinen parissa mutta siinä sai pelissä itsessään tehtyä peliaikaa kun jaksoi pelatakkin .

Uskoisin, että talot toimii samanlailla kuin farmi Wowissa, eli kaikilla on samassa paikassa talo, mutta sisustan saa päättää itse.

Tuossa aikaisemmin tosiaan siitä killasta puhuinkin ja olemme pieniä kotisivuja väkerrelleet. Killan nimeksi otettiin sama kuin mitä wowissa käytämme, eli; Nutsack ( www.nutsack.info ). Henkilöinä olemme suhkot lepposasti pelaavia nörttejä. Ikähaarukka 18-25, mutta ikä on vain numeroita. Kokemusta löytyy niin WoWista kuin aikaisemmista Elder Scrollsseista. Toistaiseksi kaikki ovat vapaita liittymään seuraamme. "Hakemuksia" voi jättää kotisivujen kautta. Betasta viisastuneina tulemme valitsemaan Allianceksi Aldmeri Dominionin.

Tarjoamme jäsenillemme mm.:
- Kotisivut / killansisäisen keskustelualueen
- 50 -paikkaisen mumbleservun
- Suomikillan myös WoW:ssa (Jaedenar)
- Laadukasta peliseuraa (jos tykkää huonosta seurasta)

Heh tunnen itseni kovin vanhaksi kun yli 30 vuotiaana jaksan pelejä mättää mutta se voi olla myös hyve, noissa nettiropeissa koskaan osannut pelata sellaista hahmoa joka jaksaa mättää itseä pienempiä pataan koska ei omantasoisille pärjäisi, saapi nähdä millaisiin konflikteihin tämän pelin parissa joutuu ja miten tasapainoisesti kaikenkaikkiaan maailma on luotu, onko Pvp vapaata kaikkialla vai vain tietyillä alueilla vai mitenkä, en ole kauheasti pelistä lukenut koska paheena ollut aina välttää ennakkoähkyä, suuri virhe, tiedän.

Noh tuo 30-40 vuotias on aika iso osa pelaajien iästä nykyään. :) Mitä itse peliin tulee niin kyllä jää hankkimatta ainakin julkaisussa betan perusteella. Jotenkin tosi keskeneräisen oloinen (jos jätetään bugitkin huomioimatta), ja hahmojen kehitys on kyllä semmoista pakko pullaa että oksat pois. En sitten tiedä tuleeko paljonkin mielekkäämpää tekemistä levutukseen myöhemmillä tasoilla, mutta alku ei ainakaan lupaa hyvää.

DragonbornZ rekrytoi nyt Elder Scrolls Online pelaajia kiltaan yksinkertaisesti sinun täytyy vain käydä rekisteröitymässä sivustollamme http://www.dragonbornz.fi/ jonka jälkeen saat pelissä pyynnön liittyä kiltaan. Tällä hetkellä olemme puhtaasti Suomalainen kilta, mutta jatkossa todennäköisesti tulee pari ulkomaalaista jäsentä. Emme vaadi sinulta mitään muuta kuin rekisteröitymisen sivuillemme. Nähdään pelissä. -DragonbornZ-

TheCpp0 (ei varmistettu)
Käyttäjän Anonymous kuva

Avain tipahti sähköpostiin ja wowiaikakin loppui samoihin aikoihin, joten en nähnyt syytä jättää väliin.

Olen siis _täysin_ kokematon Elder Scrolls -sarjan kannalta, ehkä sen takia pelasinkin tätä samana päivänä 5 - 6 tuntia. Yleisesti ottaen tämä peli ei tuntunut tajunnanräjäyttävältä, mutta kyllä varsin mielelläni ravasin ympäriinsä ja etsiskelin arkkuja. Päätehtäviä yritin tehdä ja melko pitkälle pääsinkin (kai) mutta bugit estivät aika paljon tekemisiäni. Ihan hyvin kehittäjät korjasivat jo betan aikana noita bugeja suurimmalta osalta (ainakin näin General -chatista käsitin) mutta silti pelottaa kuinka moni näistä on vielä esillä kun peli julkaistaan.

Nautin kyllä tuon pelaamisesta, tämä oli mielestäni mukavaa vaihtelua verrattuna normaaliin pelivalikoimaani (mikä on oikeasti aika tylsä imo) ja kuten sanoin, pelasin tätä oikein mielelläni. Pelin ennakkotilaushinnat ja kuukausimaksut kuitenkin hirvittää, enkä tiiä yhtään pitäisikö tätä ostaa vielä vaiko ei.

Onko tästä tulossa vielä betaviikonloppua? Haluaisin antaa tälle setille vielä mahdollisuuden, mutta samalla haluan kokeilla ja miettiä vielä.

Viime viikonloppu-betahan ei sitten tosiaan pyörinyt pelin uusimmalla versiolla, josta suurin osa bugeista on jo korjattu pois.

Eipä kait ole uutta että peleissä on näinä päivänä bugeja mutta mikä parasta, nykyään niihin saadaan korjauksia mutta sekin että kuinka nopeasti tai kuinka paljon korjataan vaikuttaa se kuinka itse peli otetaan vastaan.

Kokeilla aion tätä tuotetta mutta pahaa pelkään etten pitkään jatka maksullisella linjalla koska se sitoo turhan paljon sitten yhteen peliin.

Monetko boardilaiset pelaa tätä? Ostin kyseisen tuotoksen enemmän tai vähemmän heräteostoksena ja olen ollut todella tyytyväinen, melko varmasti jatkan myös maksullisella linjalla. Nähtäväksi jää minkälainen on end game content, mutta ainakin PvP oli pirun hauskaa. Sellainen vinkki vielä, että ainakin omalla kohdalla 90% dungeon partyista rushaa dungeonin läpi ja jättää arkut keräämättä. Tutki koko dungeon läpi sen jälkeen kun olette saaneet kaikki vihut tapettua ja questit kuitattua. Tällä tavalla saat loottia todella reilusti enemmän kuin muuten.

TheCpp0 (ei varmistettu)
Käyttäjän Anonymous kuva

Imperial editionin omistan, jäi sen verran hyvä maku.

En ole käynyt ainoassakaan group dungeonissa tai PvP matsissa (en ole kerennyt kiinnostua varsinaisesta sosiaalisesta puolesta) vaan olen kuluttanut aikaani seikkaillen ja normiquesteja tehden. Ainoa sosiaalisuus tapahtunee yllämainitussa DragonbornZ:ssä ja Auction House -killassa officerina. Eihän sitä osto-myyntiä voinut kokonaan pois heittää kun wowissa kullan käärimisestä innostuin niin paljon.

Onhan noita jumittavia questeja ja gold seller spammeja, mutta en anna niiden haitata. Reporttia vaan reilusti niistä ja tekee jotain muuta. Onhan tuossa nyt sen verran paljon tekemistä että ei viiti yhdestä tehtävästä jäädä vinkumaan.

Jätettyäni FFXIV:n päätin hakeutua pelin pariin ja homma vaikuttikin varsin lupaavalta sillä peli toi tehtäviltään enemmän mieleen enemmän yksinpelit kuin mmo pelien tapa/etsi/tuhoa 5 kohdetta questit, sitten vanha kunnon peikkoni iski otsaan kuin tonni tiiliä käärmeotuksen nimeltä Doshia muodossa jota ei dual wield dunmer nighbladeni pystynyt pieksemään edes rajusti ylilevuisena ja muutenkin peli rupesi korpeamaan vastaan. Onneksi SWTORissa ollut 2*xp viikonloppu antoi kunnon tekosyyn pitää taukoa ennenkuin hermo olisi lopullisesti mennyt tähän peliin.

Eihän Doshia-taistelu mikään vaikea ole, kunhan tietää mitä tekee eli tappaa ne valopallot ennenkuin ne ehtivät parantaa Doshiaa. Niistä saa myös itse hp:ta takaisin. Itse taisin sen lvl 8 dw-nightbladella ongelmitta voittaa.

Doshiaa myös nerffattiin viiemeisimmän patchin mukana. Pitäisi olla aavistuksen verran helpompi.

Lainaus käyttäjältä Jedimindtrick+

Eihän Doshia-taistelu mikään vaikea ole, kunhan tietää mitä tekee eli tappaa ne valopallot ennenkuin ne ehtivät parantaa Doshiaa. Niistä saa myös itse hp:ta takaisin. Itse taisin sen lvl 8 dw-nightbladella ongelmitta voittaa.

Tiedän tuon, katsoin guiden tubesta, hakkasin palloja, sitten Doshiaa, mitään näkyvää health-pudotusta en saanut aikaiseksi, levut oli silloin 11. Ei ainakaan itseltä luonnistu.

Lainaus käyttäjältä Mrtikka

Doshiaa myös nerffattiin viiemeisimmän patchin mukana. Pitäisi olla aavistuksen verran helpompi.

Pitää kokeilla tuota myöhemmin jos nyt menisi, parempaa haarniskaakin on tullut hankittua viime yrityksen jälkeen.

Aseet kannattaa pitää myös ajan tasalla. Itse olen craftaillut lähes kaikki päälläni olevat kamat ja aseisiin kannattaa myös enchantit iskeä.

TheCpp0 (ei varmistettu)
Käyttäjän Anonymous kuva

Piti käydä laittamassa oma lataus TESO:n facebookseinälle:

IMAGE(http://puu.sh/8iG2D.png)

En edes aijo linkata sitä, koska muiden käyttäjien (suurimman osan) tilapäivitykset sinne on verenpainetta nostattavaa luettavaa. Aivan uskomatonta vinkumista joka asiasta, en voi käsittää miksi ihmiset näkevät vain pelin viat. Ne on taas näitä pelaajia jotka eivät oo mihinkään tyytyväisiä.

En nyt tietenkään väitä etteikö nuo bugit yms. ole ongelma, totta kai ne on. Mutta itse en vain näe vain sitä; jos tulee rikkinäinen questi, siirryn toiseen, craftaan ja seikkailen välissä. Jos tulee muuta outoa vastaan niin reporttia vaan. Noh, onneksi suurin osa näistä vinkujista jää tuonne seinälle, oman kokemuksen mukaan ainakin /zonella on oikeasti hyvä community. Kysymyksiin vastataan ja välillä jutellaan muuten vaan.

Eiköhän ne negatiiviset kommentoijat onneksi pikkuhiljaa siirry muualle valittelemaan, kun kohta alkaa ilmaiskuukausi loppua ainakin julkaisussa pelin hankkineilla jä peliin jää enemmän niitä, jotka siitä oikeasti pitävät. Itsekin samalla asenteella tätä pelaan kuin Cpp0.

En ole vielä hirmu vakaviin bugeihin törmännyt, tosin se joka hävitti kypärän oli hiukan ärsyttävä, onneksi ei ollut mikään arvokas kypärä ja se on nyt korjattu. Itsellä usein skillit lakkaa toimimasta ja hahmo jumii walkille, joka on erittäin rasittava, mutta kun kellään muilla tuotaa ongelmaa ei ole niin oikea ongelma lienee 3g.

Suurin ongelma itselleni on goldspammerit ja dungeon pomojen spawnauspaikassa kyttäilevä bottiarmeija jonka ansiosta ainoa asia joka niistä irtoaa on skyshard, sillä sen verran nopeasti tämä lauma bossin tappaa joka hemmetin kerta. Toivottavasti asia korjaantuu kun ilmaiskuukausi on takanapäin.

Kultaspämmerit on itseltä pysyneet chätistä poissa tämän addonin lataamalla. Spamfilter

TheCpp0 (ei varmistettu)
Käyttäjän Anonymous kuva
Lainaus käyttäjältä Angel of Death+

En ole vielä hirmu vakaviin bugeihin törmännyt, tosin se joka hävitti kypärän oli hiukan ärsyttävä, onneksi ei ollut mikään arvokas kypärä ja se on nyt korjattu. Itsellä usein skillit lakkaa toimimasta ja hahmo jumii walkille, joka on erittäin rasittava, mutta kun kellään muilla tuotaa ongelmaa ei ole niin oikea ongelma lienee 3g.

Suurin ongelma itselleni on goldspammerit. . .

Se että skillit lakkaa toimimasta, on ihan yleinen. Minullakin käy niin ja on myös yksi skilli joka ei toimi juuri ollenkaan (Rapid strikes, ei toimi 2/3 kerrasta, tiketti laitettu). Yleensä kirjoitan nopeasti /reloadui niin sillä se lähtee pois, joskus vaan kerkeän kuolla siltikin. . . Onneksi oon ite nightblade niin voin suurimman osan vihollislösseistä skipata (juuri tuon takia kun ei skilli toimi) niin ei tarvitse koko aikaa tonnin reppalaskuja laitella.

Gold spammerit -oli- ongelma mulle, mutta yksinkertaseisti aina kun yksikään tuli vastaan mailissa tai /zonessa, laitoin ignorelistaan ja pistin raporttia. Olin lukevinani jostain että kehittäjät eivät vain poista heidän hahmojaan, vaan estävät pääsyn peliin ihan huolella. Näitäkin on vissiin hävitetty pelistä jo yli 1000 (en tiiä pitääkö paikkaansa, en muista lähdettä).

Lainaus käyttäjältä TheCpp0

Lainaus käyttäjältä Angel of Death+En ole vielä hirmu vakaviin bugeihin törmännyt, tosin se joka hävitti kypärän oli hiukan ärsyttävä, onneksi ei ollut mikään arvokas kypärä ja se on nyt korjattu. Itsellä usein skillit lakkaa toimimasta ja hahmo jumii walkille, joka on erittäin rasittava, mutta kun kellään muilla tuotaa ongelmaa ei ole niin oikea ongelma lienee 3g.

Suurin ongelma itselleni on goldspammerit. . .
Se että skillit lakkaa toimimasta, on ihan yleinen. Minullakin käy niin ja on myös yksi skilli joka ei toimi juuri ollenkaan (Rapid strikes, ei toimi 2/3 kerrasta, tiketti laitettu). Yleensä kirjoitan nopeasti /reloadui niin sillä se lähtee pois, joskus vaan kerkeän kuolla siltikin. . . Onneksi oon ite nightblade niin voin suurimman osan vihollislösseistä skipata (juuri tuon takia kun ei skilli toimi) niin ei tarvitse koko aikaa tonnin reppalaskuja laitella.

Gold spammerit -oli- ongelma mulle, mutta yksinkertaseisti aina kun yksikään tuli vastaan mailissa tai /zonessa, laitoin ignorelistaan ja pistin raporttia. Olin lukevinani jostain että kehittäjät eivät vain poista heidän hahmojaan, vaan estävät pääsyn peliin ihan huolella. Näitäkin on vissiin hävitetty pelistä jo yli 1000 (en tiiä pitääkö paikkaansa, en muista lähdettä).

Nightblade on muutenkin ehkä bugisin hahmoluokka tällä hetkellä. Yksi teoria skillien toimimattomuudelle/hitaalle castaukselle on se, että hahmo on tekemäsä edellisen spellin animaatiota eikä toinen spelli keskeytä sitä. Koita right clickata (block, keskeyttää joka animaation) ja katso castaako sitten nopeammin.

Ja kyllähän se otti päähän kun koitti dungeonia ties kuinka monennen kerran ja oli bugannut. Mutta niistäkin päästiin yhteistyöllä ja kikkailemalla eteenpäin. En ole vielä ihan varma, että kuinka pitkään jatkan peliajasta maksamista (60pv ostettu jo), mutta ainakin sen 50 euron edestä olen saanut omasta mielestäni aivan tarpeeksi huvia.

Missä joukoissa muuten boardilaiset pelaavat, itse vaikutan aldmeri dominionissa, samalla nickillä kuin boardilla.

Lainaus käyttäjältä TheCpp0

Olin lukevinani jostain että kehittäjät eivät vain poista heidän hahmojaan, vaan estävät pääsyn peliin ihan huolella.

No, melkein joka MMO:ssa tekijät poistavat "huolella" nuo kullan myyjät, mutta niin kauan kuin kullan myynti on kannattavaa tulee myös myyjiä olemaan. Onhan esim. Blizzard Wowin alkuvuosina rummuttanut tuota useampaan otteeseen, mutta tuskinpa on mitään merkittävää tapahtunut.

TheCpp0 (ei varmistettu)
Käyttäjän Anonymous kuva
Lainaus käyttäjältä Mrtikka

Yksi teoria skillien toimimattomuudelle/hitaalle castaukselle on se, että hahmo on tekemäsä edellisen spellin animaatiota eikä toinen spelli keskeytä sitä.

Hyvin mahdollista. Se mun hahmo siis jäätyy välillä eikä tee mitään, ainoastaan liikuminen joka suuntaan on mahdollista. Johtunee varmaan tästä kun koittaa tehdä kaikkea yhtä aikaa.

Lainaus käyttäjältä Bonzei

No, melkein joka MMO:ssa tekijät poistavat "huolella" nuo kullan myyjät.

Uskoisin että ainakin nyt TESOssa ne tulevat vähentymään merkittävästi. Kaikissa itemeissä ei ole edes kunnon hintoja, kaikki ei ole perillä siitä miten tienaa. . . En usko että kukaan ostaa vielä goldia, kun moni ei tiedä onko 30€ hyvä hinta 10k:sta. (ei ole, näin tämän "huipputarjouksen" launchissa. . .)

Ei aina noita "osta kultaa rahalla niin saavutat asioita" juttuja ARGH, ymmärtäisin sen johonkin Skyrimiin jos pelimaailman talous jollakin tavalla nojaisi ihmisten tekemisiin (kuten Eve Onlinessa) mutta on kyseessä vielä suhteellisen tuore tapaus niin en näe järkeä koska ne kullalla ostettavat jutut varmasti menettävät arvonsa ajan kuluessa.

Anyways, aion kokeilla Elder Onlinea tuossa kesän kynnyksellä joten saa tulla vetämään turpaan oikein urakalla :D

Eiköhän tämä peli ole omalta osaltani tässä, peli on täysin omien taitojeni ulottumattomissa. Suurin osa pelistä on ollut spawnista juoksua, kuolemat lienee hiukan yli tuhannen luokkaa, nyt homma on alkanut vaikeutua niin ettei bossit tai vihujoukot enää kaadu millään. Hemmetin hyvä peli olisi muuten, tykkään melkein yhtä paljon kuin Skyrimistä, mutta peli-ilo on mennyttä loputtoman kuolemisen takia ja etenimisen hyytyminen nollaan edellämainituista syistä.

Pitää ilmaiskuukausi pelata loppuun ja unsubata lähempänä viimeisiä päiviä jos vaikka jokin inspiraatio iskee tai patchillä tulee jokin raitkaisu meille pelitaidottomille, jo solo-instojen muuttaminen ryhmillä pelattavaksi auttaisi riittävästi, tosin enpä usko muutoksia tulevan.

Lainaus käyttäjältä Angel of Death+

Eiköhän tämä peli ole omalta osaltani tässä, peli on täysin omien taitojeni ulottumattomissa. Suurin osa pelistä on ollut spawnista juoksua, kuolemat lienee hiukan yli tuhannen luokkaa, nyt homma on alkanut vaikeutua niin ettei bossit tai vihujoukot enää kaadu millään. Hemmetin hyvä peli olisi muuten, tykkään melkein yhtä paljon kuin Skyrimistä, mutta peli-ilo on mennyttä loputtoman kuolemisen takia ja etenimisen hyytyminen nollaan edellämainituista syistä.

Pitää ilmaiskuukausi pelata loppuun ja unsubata lähempänä viimeisiä päiviä jos vaikka jokin inspiraatio iskee tai patchillä tulee jokin raitkaisu meille pelitaidottomille, jo solo-instojen muuttaminen ryhmillä pelattavaksi auttaisi riittävästi, tosin enpä usko muutoksia tulevan.

Nyt en ymmärä, itselläni ei ole ollut mitään ongelmaa. Soolo instatkin ovat joitain quest tehtäviä. Niihin voi yleensä palata aina hetken päästä, kun saa uutta gearia/lisää levuja. Millä hahmolla ja kombinaatiolla pelaat ja mihin asti kerkesit? Siellä maailmassa on niitä bosseja jotka on merkitty mapissa pääkallon kuvalla, eikä ne kaadu yksin millään, muita ongelmatilanteita ei ole itselleni tullut vastaan.

Lainaus käyttäjältä Mrtikka

Lainaus käyttäjältä Angel of Death+Eiköhän tämä peli ole omalta osaltani tässä, peli on täysin omien taitojeni ulottumattomissa. Suurin osa pelistä on ollut spawnista juoksua, kuolemat lienee hiukan yli tuhannen luokkaa, nyt homma on alkanut vaikeutua niin ettei bossit tai vihujoukot enää kaadu millään. Hemmetin hyvä peli olisi muuten, tykkään melkein yhtä paljon kuin Skyrimistä, mutta peli-ilo on mennyttä loputtoman kuolemisen takia ja etenimisen hyytyminen nollaan edellämainituista syistä.

Pitää ilmaiskuukausi pelata loppuun ja unsubata lähempänä viimeisiä päiviä jos vaikka jokin inspiraatio iskee tai patchillä tulee jokin raitkaisu meille pelitaidottomille, jo solo-instojen muuttaminen ryhmillä pelattavaksi auttaisi riittävästi, tosin enpä usko muutoksia tulevan.

Nyt en ymmärä, itselläni ei ole ollut mitään ongelmaa. Soolo instatkin ovat joitain quest tehtäviä. Niihin voi yleensä palata aina hetken päästä, kun saa uutta gearia/lisää levuja. Millä hahmolla ja kombinaatiolla pelaat ja mihin asti kerkesit? Siellä maailmassa on niitä bosseja jotka on merkitty mapissa pääkallon kuvalla, eikä ne kaadu yksin millään, muita ongelmatilanteita ei ole itselleni tullut vastaan.

Eka oli Doshia joka kaatui nipin napin nerfin jälkeen relusti ylilevuilla. Melkein ihan mikä tahansa bossi niin on ongelmia ollut, tosin 2-3 meni sen ansiosta läpi kun ne bugasi, monia oli sellaisia (ei noita pääkalloja) ihan normitehtäviä jotka meni paikalle osuneen porukan ansiosta. Ei taida olla yhtään bossia joka ei olisi pistänyt haarniskaa päreiksi. Nyt missä olen jumissa taitaa olla äärimmäisen paha bugi, Dream-Walk Into Darkness, jotain 14 vihua hyökkää yhtä aikaa ja kuolen 2-3 sekunnissa.

Dual Wield nightblade oli hahmo, medium armorilla. Medium armor taisi olla 33, Dual Wield 38, leveli 26. Itsellä bugeja tulee vastaan koko ajan lisää, nyt viimeisimpänä tuo jumittamani questi. Paikka jossa olen on Rivenspire.

Lainaus käyttäjältä Angel of Death+

Eka oli Doshia joka kaatui nipin napin nerfin jälkeen relusti ylilevuilla. Melkein ihan mikä tahansa bossi niin on ongelmia ollut, tosin 2-3 meni sen ansiosta läpi kun ne bugasi, monia oli sellaisia (ei noita pääkalloja) ihan normitehtäviä jotka meni paikalle osuneen porukan ansiosta. Ei taida olla yhtään bossia joka ei olisi pistänyt haarniskaa päreiksi. Nyt missä olen jumissa taitaa olla äärimmäisen paha bugi, Dream-Walk Into Darkness, jotain 14 vihua hyökkää yhtä aikaa ja kuolen 2-3 sekunnissa.

Dual Wield nightblade oli hahmo, medium armorilla. Medium armor taisi olla 33, Dual Wield 38, leveli 26. Itsellä bugeja tulee vastaan koko ajan lisää, nyt viimeisimpänä tuo jumittamani questi. Paikka jossa olen on Rivenspire.

Hmm. Itse olen nightblade bowilla ja siihen kaveriksi ottanut dual wieldin, medium armorilla. On kyllä myönnettävä, että paljon helpompi on jouskarilla noita päihittää ja kuolema korjaa jos dual wieldillä lähtee sähläämään ja aggroaa aivan liikaa porukkaa. Nightblade lienee myös tällä hetkellä kaikista bugisin hahmoluokka.

Lainaus käyttäjältä Mrtikka

Lainaus käyttäjältä Angel of Death+ Eka oli Doshia joka kaatui nipin napin nerfin jälkeen relusti ylilevuilla. Melkein ihan mikä tahansa bossi niin on ongelmia ollut, tosin 2-3 meni sen ansiosta läpi kun ne bugasi, monia oli sellaisia (ei noita pääkalloja) ihan normitehtäviä jotka meni paikalle osuneen porukan ansiosta. Ei taida olla yhtään bossia joka ei olisi pistänyt haarniskaa päreiksi. Nyt missä olen jumissa taitaa olla äärimmäisen paha bugi, Dream-Walk Into Darkness, jotain 14 vihua hyökkää yhtä aikaa ja kuolen 2-3 sekunnissa.

Dual Wield nightblade oli hahmo, medium armorilla. Medium armor taisi olla 33, Dual Wield 38, leveli 26. Itsellä bugeja tulee vastaan koko ajan lisää, nyt viimeisimpänä tuo jumittamani questi. Paikka jossa olen on Rivenspire.

Hmm. Itse olen nightblade bowilla ja siihen kaveriksi ottanut dual wieldin, medium armorilla. On kyllä myönnettävä, että paljon helpompi on jouskarilla noita päihittää ja kuolema korjaa jos dual wieldillä lähtee sähläämään ja aggroaa aivan liikaa porukkaa. Nightblade lienee myös tällä hetkellä kaikista bugisin hahmoluokka.

Sen olen ikävä kyllä huomannut, pahimpana tuo abilityjen toiminnan loppuminen ja autowalk. Olen myös huomannut että joskus ei taida ainakaan yksi abilityistä toimia ja ase vaihtuu joskus itsestään vaikka vaihtonappi olisi kokonaan poissa käytöstä. Bow on lv 8 ja dual wield 38, joten ei tohtisi vaihtaa.

Muillakin tuntuu olevan ongelmia tuon questin kanssa http://forums.elderscrollsonline.com/discussion/78647/dream-walk-into-darkness-bug

Edit: Nyt tuhansia kuolemia (ei vitsi) myöhemmin olen tullut siihen tulokseen etten taida olla kohderyhmää. Tämä taitaa olla Dark Souls fanien heiniä. Tasot on itselläni täysin pakko olla 10 levua yli, muuten eteneminen loppuu siihen. Toki, bossittomat questit menee läpi ja myös ne bossit missä voi tulla muu porukka avuksi vaikka odotus on hiukan turhauttavaa, mutta muut mennään törkeillä ylilevuilla eikä välttämättä mennä sittenkään.

Tällä hetkellä mennään päästoorissa 30 levulla, 34 levuinen hahmo sai 100-0 selkäänsä Doshia tyypin vihulta, joten +4 levut eivät riittäneet alkuunkaan, tosin näin oli myös Doshian kanssa. Seuraava yritys levulla 40, sitten 45, jos sekään ei riitä niin 50.

Toinen helvetillinen ongelma on tolkuton määrä bugeja, en koskaan ole pelannut näin bugista peliä. Abilityt jumii jatkuvasti, questinpysäyttäjiä on koko ajan ja siihen päälle muutamia pienempiä. Joka ikisen kerran kun olen loggautunut on vähintään yksi bugi tullut vastaan.

Myönnettävä tosin on että pelistä löytyy samaa imua kuin muistakin Elder Scrolleista. Bugit ja vaikeustaso on kuitenkin ajamassa minua Wildstarin suuntaan.