Pelikoneesi tarina / Foorumit / www.pelaajalehti.com
1 viestiä / 0 new
Uusin kirjoitus
Pelikoneesi tarina

Onko pelikonsolisi tausta jossain mielessä ainutlaatuinen? Onko?
En tiedä, mutta kerro se ihmeessä kaikille muille.

Tänne teidän, arvoisat kirjoittelijat, olisi tarkoitus avautua, ja kertoa meille miten olet pelikonesi hankkinut. Eli, jos sinun pelikoneesi tarina on jossain määrin hauska, surullinen, ihmeelinen tai muuten kertomisen arvoinen, kirjoita se tänne!<!--break-->

Ohjeita:

1. Jos kirjoitat, kirjoita tarpeeksi pitkä tarina. Ei siis ”mulla-on-PS2-ja-se-on-kiva” -lauseita, vaan kirjoita monipuolisesti (ei turhaa romaania/stressiä tästä).
2. Älä hauku toisen tarinaa kokonaan päin puuta. Jos et tykkää, niin ei sitä tarvitse alkaa motkottamaan koko kokonaisuutta surkeaksi. Kyllä jokaisessa jotain hyvää on ja jos ei ole, niin älä suotta kommentoi.
3. Saat kirjoittaa mistä tahansa konsolista tai PC:stä.
4. Toisten tarinoita saa kommentoida!
5. Sana on muuten vapaa, mutta pysytään aiheessa.

--

Jotta saataisiin edes yksi tarina, niin minä kirjoitan omani:

PlayStation 3

Tämä ei kovin erikoinen tapaus ole, mutta ei voi mitään
Kesällä 2010, halusin ostaa PS3:n, mutta vanhempani sanoivat etten saisi. Syntymäpäiväni läheni ja ajattelin että olisin ostanut Pleikkarin ja pyytänyt jotain peliä syntymäpäivälahjaksi.
Sitten joskus siinä kesäkuun loppupuolella, minulle kerrottiin, että huomenna posti toisi Pleikkarin kotiovelle asti! Jännää!
Postimies (tässä tilanteessa postitäti) saapui, antoi paketin minulle, avasin sen, viritin konsolin kiinni telkkariin ja alon säätämään alkuasetuksia. Tuolloin en tiennyt yhtään mitään PSN:stä tai sun muista Pleikkarin ominaisuuksista, joten käyttäjän luonti oli aika hankalaa.
Lopulta käyttäjätili onnistuttiin saamaan valmiiksi ja siitä se pelaaminen, ja Pelaaja-lehtien ostaminen ja myöhemmin tilaaminen, lähti liikkeelle.

Hauskoja lukuhetkiä!

No tää konsoli mist aattelin puhuu on nykyään mun siskolla, ku ostin uuden Slim 320GB mallin.

Mut siis,

oli vuos 2008 ja olin haaveillu PS3:sta, mut en aatellu, että saisin sen lähiaikoina. Mutta sitten silloinen isäpuoleni antoi kerran mulle diilin: So ostaa PS3:n mitä saisin käyttää, mut se saa kattoo Blu-Ray elokuvii sillä. Tietty suostuin siihen. Eli hän sitten osti PS3 80GB mallin ja ensimmäinen peli minkä sille ostin oli GTA IV :P Olin suunnitellu et ostaisin Spider-Man 3:n, mut koska se oli jo mul PS2:lla ni en sit ostanu. Pari vuot kerkes meneen ja ei se ees kattonu usein niit elokuvii ja sit se ja mun äiti eros. Sit mulle tuli sellanen mieleen, et mitäs jos se ottaaki sen PS3:n mukaansa? Siin oli pari viikkoo (tai kauemminki) sellast pient jännitystä et mitäs käy. No se lähti ja pleikka jäi :D Eli mul oli PS3:nen mistä en ollu maksanu penniäkään, aika kiva :) Nyt sitten täs vähän aikaa sit ostin 320GB slim mallin 260eurolla ja myin sen vanhan pleikan mun siskolle 50:llä eurolla. Ja kun miettii minkä hintanen ihan uus 80GB PS3:nen oli vuonna 2008.. niin aika hyvin säästy rahaa :D Ja sain viel ton 50 euroo kaupan päälle :P

Tarinani alkaa huuto.netistä jossa yritän ostaa nintendo 64:jää viisi vuotta sen ulos tulemisen jälkeen,
voitin huudon ja myyjä sanoi lähettävänsä sen minulle, jonkin aikaa myöhemmin menen postiin,
ja siellä se odottaakin minua, mutta kun pääsen kotiini avaan laatikon, konsoli ei käynnisty.
Seuraavana päivänä vein konsolin korjaamoon ja myöhemmin tuli viesti että toimii hyvin.
Sitten pelasin viikon putkeen zelda ocarina of timea.

Itse sain oman Xbox 360:ni aikamoisen sattuman kautta. Olin vuonna 2010 keväällä just täyttänyt 18v. Sain siis syntymäpäivälahjaksi noin 170e, joten kiire tuli pelikauppaan seuraavana päivänä. Kaverin kanssa tuli siinä katseltua joitain PS2 - pelejä, kunnes silmäni iskivät Gamestopin seinällä olleisiin tarjouksiin.

Ostinkin siitä sitten kunnostetun boksin 130 euron hintaan ja se onkin pysynyt mallikkaasti ehjänä tähän päivään saakka.

Itselle joka pelannut ja nykyisin omistaa melkeen kaikki mainitseminen arvoiset konsolit maanpäällä muistaa sellaisen tapauksen historiassa että joskus aikoinaan sain joululahjaksi vanhemmilta nintento 64:n ja siihen kuuluvan mario pelin, Itse olin tietenkin täpinöissäni koska Mario oli ottanut suuren askeleen ulottuvuuksissa =). Siskoni kuitenkin joka minua 14 vuotta nuorempi oli surullinen koska hän olisi halunut Disney pelin "siihen aikaan lapsille tärkeä" Uuden vuoden jälkeen roudasin uuden Nintendo kuusnepan Hansakorttelin silloiseen pelikauppaan 2 ohjaimen ja 6 pelin kanssa ja vaihdoin sen plekkaripakettiin johon kuului Nhl ja siskolle joku mikki peli, oisko ollut nimellä Mickeys´s epic adventure tai vastaava. Hävisin silloin hirveästi mutta sain siskon iloiseksi sekä vanhemmiten kerännyt takaisin mitä menetti sillon.

No kerronpa sitten minäkin, erään pelikoneeni tarinan.

Elettiin tuolloin hyvinkin varhaista 90-lukua, ja Nintendo oli juuri vasta julkaisemassa Game Boy -konsolinsa ensimmäisen, mustavalkoisen version. Nintendo-lehdestä luin mainosta, ja siitäpä heti sitten sellaisella kymmenvuotiaan innolla pyysin ja anelin, neuvottelin ja kiukuttelin, että tuollaisen saisin.

Aikanaan, Game Boyn siis sain. Se oli niiiiin hieno. Ja sitten, kun tyhmästi tein, ja sen kerran kouluun vein, sen Game Boyn joku multa vei. Se siis varastettiin, eikä löytynyt, ei. Mutta tämäpä ei ollutkaan se pelikone, jonka saaminen oli ihmeellinen tarina. Se ihmeellinen tarina on vasta tulossa. Kovasti murehdin meinaan tuota, menetettyä pelikonetta. Ei siihen aikaan niitä osteltu noin vain uusia, rahaa ei ollut ja opetus oli kova.

Taisi mennä puoli vuotta, ehkä enemmänkin, kun sitten lähimarketissa näin Game Boy arvonnan. Vastaa ja voita. Palkintona Game Boy. Olin äidin kanssa kaupassa, ja kiirekin taisi olla. Jäin tuijottamaan arvontalaatikkoa hetkeksi. Pitkäksi hetkeksi. Äiti huuteli jo ärsyyntyneenä, että pitäisi jo mennä, eikä niistä arvonnoista kuitenkaan mitään voita. Sen kerran pidin pääni, ja täytin sen arvontalipukkeen. Äidin ilme oli näkemisen arvoinen, kun pari viikkoa myöhemmin voitostani ilmoitettiin kirjeitse kotiin.... Mutta loppu hyvin, kaikki hyvin. Olin saanut upouuden Game Boyn varastetun tilalle. Ja tämä Game Boy on minulla edelleen tallessa :).

Lainaus käyttäjältä Jansku

No kerronpa sitten minäkin, erään pelikoneeni tarinan.

Whoa. Universumi osoitti oikeudenmukaisuutta! Vielä kun saisi kuulla että sen alkuperäisen Game Boysi varastaneelle tyypille kävi jotenkin köpelösti.:)

NES - tästä ei sen erikoisempia muistikuvia kuin että saimme sen eräältä tutultamme ensin lainaan ja tämän jälkeen ostimme sen erittäin huokeaan hintaan, kauppaan sisältyi myös Super Mario Bros. 3. Voi että, varmasti satoja tunteja tuli tuhlattua tuohon peliin silloin skidinä, oli kyllä loistava

PS1 - Jouluna 99' tuli pleisteissöni taloon ja mahtava yllärihän se tuolloin oli. Joulupäivä aamuna heräsin varhain pelailemaan ja nappasin ohjaimen isukin kourasta. :D Capcom classics collection taisi olla ensi pelini, mutta parhaat pelimuistot ovat ensimmäisestä MGS:stä joka oli aivan loistava vaikken osannut sanaakaan englantia. Myös Crash Bandicootit ja Spyrot ovat jättäneet ikuisen jäljen muistoihin, hienoja pelejä.

PS2 - 2001' tuli taloon samalla kun faijapuoli muutti meille asumaan. Olihan se sairaan siistiä pelata uudemmalla laitteella. Parhaat muistot jääneet Grand Theft Autoista, Metal Gear Solid 2:sta ja 3:sta ja NHL -sarjasta jota tuli paukuteltua enon kanssa ahkerasti silloin kun hän meillä sattui piipahtamaan.

Xbox 360 - Jouluna 07' kun rupesi nousemaan konsolikuume kun PS2 oli jo vanhentunut eikä silloisella läppärillä paljoa pelejä pyöritelty. Ensi peliksi Assassin's Creed joka vioistaan huolimatta oli loistava. Muut hienot kokemukset ovat tarjonneet Gears of Warit, Halot, Forzat, Red Dead Redemption, GTA IV ja Call of Duty 4.

PS3 - Keväällä 09' tuli synttärirahoilla ostettua pleikkari kun teki mieli päästä pelaamaan MGS4:ää. En pettynyt. Ekaksi peliksi Bioshock ja myöhemmin posti kiikutteli LBP:n MGS4:n, Killzone 2:n ja Unchartedin. Tuli varmaan viikossa tykiteltyä nuo läpi siinä kauheessa hurmoksessa. Myöhemmin hienoja pelihetkiä ovat tarjonneet mm. Uncharted 2&3, GT5.

Siinä nyt sitten kaikkien konsolien tarina kerralla. ;)

PC:n stoori sitten: Elikkäs Puuceellä tuli tykitettyä 96-06 sitten ostin läppärin jolla pelasin vain joitain pelejä kuten Fallout 3. 2010 tuli kuitenkin peli PC buumi ja päätin sitten hommata koneen. 2011 tammikuussa sitten kasasin mid range -budjetin koneen ja hyvin on pelit toimineet vaikka välillä onkin "pain in the ass". Steami on kova sana ja samoin Steamin tarjoukset. ;)

No mun 360 tuli aika oudosti mulle :D

Vuonna 2009 halusin kovasti PS3:sta ja Xboxia,sitten isäpuoli tarjos muutamaks kuukaudeks pleikkaria lainaan,suostuin siihe ja en meinannu mennä joulujuhlaankaan ku pelasin vaan pleikkaria.

2010: Isäpuoli tuli hakee pleikkaria pois ja sitten siinä samal kysy haluutko Xboxin? Sitten sanoin iha unisena että joo,sitten mulla on ollukki se tähä päivää asti. Kävi kyllä Saksassa mutta muute ehjänä ollut. Nyt saatan saada taas kerran Pleikkarin