Pelaaja-lehti 169 lokakuu -palauteketju / Foorumit / www.pelaajalehti.com
1 viestiä / 0 new
Uusin kirjoitus
Pelaaja-lehti 169 lokakuu -palauteketju

Hurraa, lokakuun Pelaaja alkaa putoilla tänään tilaajien postiluukuista ja on myynnissä irtonumerona perjantaina! Yksi lehden näkyvimmistä jutuista käsittelee Destiny: Rise of Ironia, sillä toimitus pääsi matkaamaan Bungielle asti jututtamaan tekijöitä. Mukana myös Call of Duty XP -raportti sekä arvostelussa mm. kasapäin urheilupelejä.

Lehden sisällöstä saa jättää palautetta ja toiveita tähän ketjuun.

Ja heti alkuun oikaisu: PlayStation 4 Pro -artikkelin kuvatekstissä kirjoitimme virheellisesti, ettei Pro-mallissa olisi optisen audion liitäntää. Näinhän ei tietenkään asian laita ole, vaan liitäntä puuttuu Pron sijaan PlayStation 4:n uudesta pienemmästä Slim-mallista. Pahoittelemme tapahtunutta virhettä.

Korjaanpa siis omaan lehteeni mustekynällä... kas näin, kaikki hyvin.
A-P Knuutilan "Lataustauko" oli täyttä tavaraa ja Pyykkösen "Pyykkösessä" oli vähällä ettei mies raivoltaan tullut paperista läpi. Aivan loistavaa tekstiä, kylmiä faktoja pelimaailmasta. Johannan "Toimituksen kuulumiset" sen sijaan oli provokatiivinen.

Level Up juttu oli aivan mahtava, nauroin oikeasti ääneen kun luin sitä, niin hienosti se kiteyttää monet nykypäivän peleihin liittyvät oikullisuudet :D