Pelaaja-lehti 160 tammikuu -palauteketju / Foorumit / www.pelaajalehti.com
1 viestiä / 0 new
Uusin kirjoitus
Pelaaja-lehti 160 tammikuu -palauteketju

Hyvää vuotta 2016 kaikille! Toimitus on palannut sorvin ääreen ja vuoden ensimmäinen numero ilmestyy kauppoihin perjantaina. Tilaajille sen pitäisi putoilla tämän ja huomisen aikana. Tuttuun tapaan palautetta numerosta tähän ketjuun, kiitos!

Sellainen pikku korjaus, että sanon Xbox Elite Controllerin arviossani että sen miinuksiin kuuluu akun puute. Ohjaimeen itse asiassa saa saman akun kuin tavalliseen ohjaimeenkin, mutta se pitää erikseen ostaa.

Eilen tulikin tuohon asti lehteä luettua ja mietitytti, että onko todella näin. Itse olen nähnyt aina vain ja ainoastaan plussana kuluttajalle annetun valinnan joko akun, paristojen tai akkuparistojen suhteen. Dualshock 4:sta taas saa olla jatkuvasti lataamassa kun on niin heppoinen akku lyöty sisään eikä parempaa voi helposti ja ns. laillisesti vaihtaa. Akkuparistoja taas saa useissa hinta- ja kapasiteettiluokissa eikä kukaan estä sitä akkuakaan tai vaikka kertakäyttöparistoja käyttämästä jos jostain syystä ne näkee paremmaksi.

Hyvä vaan, ettei ohjaimen hintaa olla nostettu ylimääräisillä heikoilla akuilla, kun kunnollisia 2500mAh+ akkuparistoja löytyy kaapeista vaikka muille jakaa. Jos oikeita miinuksia Elite-ohjaimesta haetaan, niin voitaisiin tuoda esille todelliset heikkoukset eli tattien analogiset moduulit. Nämä ovat osia jotka hajoavat heti ensimmäisenä. Sisällä oleva moduulin muovinen tukipalkki irtoaa ja liikkuu helposti, joka johtaa naksuviin tatteihin ja kontrolli ongelmiin. Ymmärrän ehkä jotenkin, jos heikompia osia käytetään normi Dualshock 4 ja Xbox One ohjaimissa, mutta minkä takia noita halpoja muoviosia täytyy käyttää 150€ ohjaimessa. Näitä ei voi käytännössä edes korjata helposti, vaan usein menee koko ohjain vaihtoon. Aivan tuuri peliä hajoaako / löystyykö nämä osat omasta ohjaimesta vai ei. Varsinkin urheilupelejä pelaavilla nuo moduulit tuppaavat vioittumaan helposti. Ärsyttää kun tätä markkinoidaan tukevalla rakenteella ja metallisilla osilla. Annetaan ymmärtää, että kyseessä on kestävämpi ohjain. Näin ei kuitenkaan ole.

Lehdestä n verran, toivottavasti (tämänkertaisen) "Lataustauon" kynäniekka ei tule viemään joka numerosta taas sitä yhtä sivua. Koen olevani kohderyhmäänsä parikymmentä vuotta vanhempi.