Pelaaja 136 tammikuu -palauteketju / Foorumit / www.pelaajalehti.com
1 viestiä / 0 new
Uusin kirjoitus
Pelaaja 136 tammikuu -palauteketju

Hyvää uutta vuotta rakkaat lukijat! Vuoden ensimmäisen Pelaajan pitäisi ilmestyä kauppoihin huomenna ja tänään tilaajille, onnekkaimmat ovat saattaneet saada sen jo aiemminkin. Tuttuun tapaan palautetta numerosta voi jättää tähän ketjuun...

Ei harmainta hajua onko vielä postiluukkuun kolahtanut, mutta tuosta lehden esittelystä kun kannen bongasin niin nyt täytyy kyllä antaa aplodit, ehdottomasti vuoden nätein kansi....niin tai siis 12 kuukauden ajalta jos taaksepäin katsotaan. Hyvä pojat ja tytöt. Shadow of Mordorin juttu varmaan se kiinnostavin kun listaa katselee. Toivottavasti ei ole ihan pannukakku.

Heh, sivun 38 ''paras käsikirjoitus'' kohdassa Bioshock Infiniten tekijöiksi on laitettu Ubisoft Montreal & Shanghai ja julkaisijaksi Ubisoft. Mennyt varmaan sekaisin Far Cry: Blood Dragonin kanssa, sillä kun näyttäisi olevan nuo samat tiedot.

Lehden kansi on niin hieno että tekisi mieli heittää kehyksiin ja seinälle komeilemaan : D Nyt meikälle voitto kilpailusta!

GTA V:n julkaisijaksi laitettu 2k. (:

Edit: Muistaakseni sivulla 40 FC3 Blood Dragonin ensimmäisessä lauseessa taisi olla kirjoitusvirhe.

oli ihan mielenkiintoinen tuo blackguards juttu ja onneksi tuli ostettua steamistä kun oli tarjouksessa

Lainaus käyttäjältä Demppa+

tuosta lehden esittelystä kun kannen bongasin niin nyt täytyy kyllä antaa aplodit, ehdottomasti vuoden nätein kansi....niin tai siis 12 kuukauden ajalta jos taaksepäin katsotaan.

Pakko kommentoida myös tuosta kannesta. On nimittäin helvetin komea. Ihme jos ei lähde kauppojenkin hyllyiltä hyvään tahtiin.

En nyt paljon ole ehtinyt lueskella, mutta sanottakoot nyt vielä että Tokion syke oli jälleen hyvää luettavaa. Tätä osiota ei sitten lopeteta, okei. Onhan se aiha vähän konsolisotaa lietsova, mutta silti hyvä kirjoitus siitä kuinka kadoksissa Nintendo on PR:n kanssa.

Millainen se hieno tämän kuun kansi on, jota porukka täällä hehkuttaa? Itse sain vain jonkun homoeroottisen emo Dracula kannen, ruma kuin mikä/minä.

Lainaus käyttäjältä gurgi+

Millainen se hieno tämän kuun kansi on, jota porukka täällä hehkuttaa? Itse sain vain jonkun homoeroottisen emo Dracula kannen, ruma kuin mikä/minä.

tuo dracula kansihan se just on

Lehti oli mainio ja jokaisen arvion jaksoi lukea ja kaikki muutkin jutut, yllätyin positiivisesti että GT6 ei sentään saanut sitä 5/10 kuten länsinaapurissamme vaikka peli on oikeasti aiempaa parempi.
Kiitos lehden "parhaat pelit" listan, palasin takaisin Blood Dragonin pariin vain kuullakseni ne mahtavat syntikkapiisit, se peli on kyllä hervottoman komeaa menoa alusta loppuun, hienoa että muutkin pitävät ko. tekeleestä. Kumarrus.

Lainaus käyttäjältä gurgi+

Millainen se hieno tämän kuun kansi on, jota porukka täällä hehkuttaa? Itse sain vain jonkun homoeroottisen emo Dracula kannen, ruma kuin mikä/minä.

No ei se nyt sentään mikään Twilightin Edward ole :)

Ja tosiaan, tuossa Vuoden parhaat -jutussa on joidenkin pelien kohdalla mennyt nimiä sekaisin tiedoissa, pahoittelut. Syy löytynee selkätekstistä ;)

Vallan pätevä aloitus vuodelle. Tyylikäs kansi ja reippaasti mukavaa luettavaa. Erityispisteet Shadow of Mordorista, sillä pelistä ei ole päässyt oikein mistään vielä lueskelemaan. Tai ainakaan ei ole sattunut silmiin. Arvosteluissa ei oikein osunut silmään mitään megakiinnostavaa, mutta tämä nyt oli odotettavissa.

Näillä jatketaan!