Pelaaja 135 joulukuu -palauteketju / Foorumit / www.pelaajalehti.com
1 viestiä / 0 new
Uusin kirjoitus
Pelaaja 135 joulukuu -palauteketju

Vuoden viimeisen Pelaajan pitäisi tupsahtaa tilaajille tänään tai viimeistään huomenna. Luvassa jälleen varsin mielenkiintoinen setti asiaa, tietenkin PS4:n julkaisun vuoksi siihen painottuen. Mukana kuitenkin myös paljon muuta. Palautetta lehdestä ja sisällöstä tähän ketjuun, kiitos!

En ole ehtinyt lukemaan numeroa kokonaisuudessaan, mutta tässä ensifiiliksiä.

Tuo koko kannen peittävä mainos on lievästi sanottuna aika härski ja mainoksen alta paljastuva kansi on myös sitä luokkaa, että sen perusteella olisi kyllä jäänyt lehti kaupan hyllyyn. Lehdessä arvostellaan kaksi vuoden parhaimpien pelien joukkoon lukeutuvaa kulttiteosta, joiden saama huomio on naurettavan pientä, geneeristen FPS-räiskintöjen vallatessa kannen ja aukeamatolkulla sivutilaa (TAAS). Ymmärrän, että lehden sisältö on räätälöity sen mukaan, mitä kansa pelaa ja kansahan pelaa änäriä, bäfää ja codia jne., mutta itse en jaksaisi millään lukea taas sivutolkulla kamaa niistä keskinkertaisista räiskinnöistä, joita tässä ollaan vatvottu jo kuukausitolkulla.

Lehti tarjoaa satunnaisten kolumnien lisäksi hyvin vähän mitään mielenkiintoisia mielipiteitä tai näkemyksiä, johon ei olisi törmännyt jo miljoonaan kertaan jossain muualla. Arvostelut -niinkuin koko lehti- ollaan vedetty turvallisen varman päälle ja lehteä lueskelee lähinnä todetakseen, että Pelaajalehden toimitus on samaa mieltä kaikesta, kun kaikki muutkin, jotka ovat mielipiteensä ilmaisseet jo monta viikkoa sitten.

Jos tämä kaava toimii Pelaajalehdelle ja sen lukijoille, niin sitähän ei tarvitse sitten muuttaa, mutta omalla kohdallani sellainen hytinä, että jatkotilausta ei enää tehdä.

Pitää tässä sellainen vääryys korjata että lehdessä sanotaan suosituimmilla suomalaisilla pelaamiseen keskittyvillä Youtube kanavilla olevan alle 100 tuhatta tilausta, mutta cod zombiesia pelaavalla TheRelaxingEndillä on 280000 tilausta ja jos menette hänen twitteriinsä sieltä löytyy monia twiittejäkin suomeksi.

Lainaus käyttäjältä Megaman+

En ole ehtinyt lukemaan numeroa kokonaisuudessaan, mutta tässä ensifiiliksiä.

Tuo koko kannen peittävä mainos on lievästi sanottuna aika härski ja mainoksen alta paljastuva kansi on myös sitä luokkaa, että sen perusteella olisi kyllä jäänyt lehti kaupan hyllyyn.

On tuollainen irtokansi parempi kuin aikoinaan nähty tuplakansi. Killzone kansi ei kyllä itseänikään säväyttänyt. Varmasti Mariosta tai jopa Tearawaystä olisi saanut noin 1000 kertaa makeamman kannen. Toki massoihin varmaan Killzone uppoaa. Lehti oli ihan perusvarmaa settiä.

Itse olin lehteen tyytyväinen eikä PS4 kannet häirinneet, myönnän toki että CoD ja BäFä saivat ehkä mielestäni liikaa palstatilaa mutta nehän ne pelit on jotka myyvät (muuttumatta ikävä kyllä)

Mutta oikein hyvää ja rattoisaa joulun odotusta Pelaaja lehden tekijöille
Oma jouluni alkaa huomenna GT6:sen merkeissä

Wall of Text appears:

Kiitokset palautteesta! Ensin tästä kannesta, josta myös Demppa tuolla toisessa ketjussa kommentoi... 134:n kannen jälkeen meillä on melkoisesti tilastotietoa siitä, minkälainen kansi kiinnostaa lehtikioskeissa ja mikä ei. Valitettava tosiasia on se, että nämä 'mies-ja-pyssy' tai 'pönöttävä pelihahmo' kannet myyvät aina enemmän kuin värikkäämmät ja mielenkiintoisemmat kuvat, etenkin jos ne ovat Suomessa erittäin luvullisesti erittäin pienten pelilaitteiden peleistä. Siksipä pyrimme aina silloin tällöin tekemään tilaajakansia, kuten kesäinen Pikmin 3, jossa voimme käyttää mielenkiintoisempaa kansimateriaalia.

Tällä kertaa erilaista tilaajakantta ei kuitenkaan tehty, sillä valtaosa lehdestä omistettiin mielestämme täysin oikeutetusti uuden sukupolven julkaisulle Suomessa. Tätä on odotettu seitsemän vuotta, joten en ymmärrä miksi meillä olisi ollut kannessa jotain muuta kuin PS4:n suurin julkaisupeli. Itse kuva ei ollut meidän mielestämmekään paras mahdollinen, mutta paras siitä materiaalista mitä me saimme käsiimme. Vaihtoehdoksi mietimme kotimaista Resogunia, mutta päätimme että se on liian hc irtonumeroon. Jos olisi ollut enemmän aikaa, olisimme ehkä tehneet siitä tilaajakannen.

Mitä taas tulee Battlefieldiin ja Call of Dutyyn...ne ovat kaksi eniten maailmassa myyvää pelisarjaa. Aika ihmeellistä vaatia, että niille pitäisi sen vuoksi antaa vähemmän tilaa kuin muille peleille. Pyrimme aina antamaan isoille ja hyville peleille yhtä paljon tilaa, eli aukeaman, ja tekemään niistä toisia mielipiteitä jos vain aikataulut ja koodien määrä sen sallivat. Lisäksi Guerilla-juttu ei niinkään kerro Killzonesta, kuin pelinkehittämisestä ja sen haasteista. Itse peli on jutussa sivuseikka ja jokaisen suurpelien tai yleensä pelien kehittämisestä kiinnostuneen kannattaa lukea se, vaikka Killzone ei muuten kiinnostaisi pätkääkään.

Sitten vielä Megamanille pari vastausta:

Kannen peittävä mainos on...mainos, joskin AD:mme suunnittelema niin, että se istuu Pelaajan lookiin. Mielestäni se on varsin tyylikäs ja mikä parasta, se on irrallinen. Jos PS4 ei kiinnosta tai kokee sen muutoin tyhmäksi, sen voi vaivatta ottaa pois ja vaikka käyttää sytykkeenä.

Ja kuten yllä sanoin, pyrimme aina antamaan tilaa kaikenlaisille peleille ja etenkin hyville alustasta riippumatta. Jokin raja tässäkin kuitenkin on. Jos valitsisimme peliarvostelut ja niiden saaman tilan kylmästi vain pelaaja- ja alustamäärien mukaan Suomessa, lehdessä ei olisi juuri lainkaan Wii U tai Vita -arvioita, joita meillä nyt on koko ajan. Sen sijaan mobiiliarvosteluita olisi lehti pullollaan.

Se, että lehti ei sinulle ilmeisesti tarjoa juuri mitään mielenkiintoisia mielipiteitä tai näkemyksiä on tietysti ikävä kuulla. Tämä on makuasia, joten tähän on vaikea vastata mitään.

Sen sijaan väite siitä että kaikki tehdään turvallisen varman päälle on varsin outo ja myös väärä. Tarkoitatko että meidän pitäisi katsoa aina mitä mieltä muut ovat ennen kuin voimme päättää oman mielipiteemme, jotta voimme olla erimieltä kuin muut vain sen itsensä vuoksi, emmekä sitä mieltä kuin itse olemme? Varsin omituista...

Hemmetin hienot PS4-irtokannet! Varsinkin nuo pleikan ohjaimen merkit elävöittävät visuaalisen mahtavuuden. Onko Minnan sukunimi(Erkola) painovirhe vai onko syytä onnitteluihin, ainakin kuvat antavat sellaisesta osviittaa?

Lainaus käyttäjältä GGaming

Pitää tässä sellainen vääryys korjata että lehdessä sanotaan suosituimmilla suomalaisilla pelaamiseen keskittyvillä Youtube kanavilla olevan alle 100 tuhatta tilausta, mutta cod zombiesia pelaavalla TheRelaxingEndillä on 280000 tilausta ja jos menette hänen twitteriinsä sieltä löytyy monia twiittejäkin suomeksi.

Ok, kiitos tiedosta, uutta minullekin ja välitän tiedon kolumnistille.

Lainaus käyttäjältä Hyndeman

Hemmetin hienot PS4-irtokannet! Varsinkin nuo pleikan ohjaimen merkit elävöittävät visuaalisen mahtavuuden. Onko Minnan sukunimi(Erkola) painovirhe vai onko syytä onnitteluihin, ainakin kuvat antavat sellaisesta osviittaa?

Jätän tämän heidän vastattavakseen...;)

Lainaus käyttäjältä Miika Huttunen+

Lainaus käyttäjältä HyndemanHemmetin hienot PS4-irtokannet! Varsinkin nuo pleikan ohjaimen merkit elävöittävät visuaalisen mahtavuuden. Onko Minnan sukunimi(Erkola) painovirhe vai onko syytä onnitteluihin, ainakin kuvat antavat sellaisesta osviittaa?

Jätän tämän heidän vastattavakseen...

Oho! Tota en huomannutkaan. Rakkautta ilmassa! ;)

Muutama mahdollista pientä hassahdusta mitkä pisti silmään.
Ainakin kuukauden galluppien äänimääriä vastaavat diagrammit oli omassa painoksessani hieman erikoiset, esim. kysymyksessä next-gen näyttävyydessä Ei oli 22% pylväällään suurin, ohi 55%:n Osa näyttää, osa ei:n.

Toiseksi, PSone-kolumnin tekstisivun pohjalla, ison lainauksen ja tekstin välissä näyttää olevan sormenjälki. Ei ainakaan omalta vaikuttanut :)

Lainaus käyttäjältä Sai Maa+

Muutama mahdollista pientä hassahdusta mitkä pisti silmään.
Ainakin kuukauden galluppien äänimääriä vastaavat diagrammit oli omassa painoksessani hieman erikoiset, esim. kysymyksessä next-gen näyttävyydessä Ei oli 22% pylväällään suurin, ohi 55%:n Osa näyttää, osa ei:n.

Toiseksi, PSone-kolumnin tekstisivun pohjalla, ison lainauksen ja tekstin välissä näyttää olevan sormenjälki. Ei ainakaan omalta vaikuttanut

Galluppien pylväiden väärät koot menevät väsymyksen kiireen ja sokeuden piikkiin. Lukujen pitäisi pitää paikkansa gallupeissa.

Tuo sormenjälki kuulostaa uniikilta tapaukselta. Taitaa olla harvinainen keräilykappale kyseessä.

Itsekkin tykkäsin PS4-irtokansista (tai mainoksesta), juuri tuollaiset kannet joita ei ole tekstillä pilattu ovat aina olleet ne parhaimmat ja tyylikkäimmät, tällaisia kansia/mainoskansia voisi olla enemmänkin ainakin tilaajille =) Olisihan se tosiaan kiva välillä saada pirteämpi/värikkäämpi Nintendo kansi, mutta ymmärtäähän sen että sellaiset kannet taas eivät irtonumeroina myy kansalle yhtä hyvin kuin perinteiset mies ja pyssy.

Umbra ja Guerilla Games-jutuista plussaa, juuri pelien kehityksestä, teknologiasta ja muusta aiheeseen liittyvistä jutuista on aina mukava lukea.

Balnazzardin kanssa samaa mieltä irtokannesta, joka oli kaikessa yksinkertaisuudessaan todella tyylikäs. Ei kyllä haittaisi jos tuon tapaisia mainoksia nähtäisiin enemmän ja muistakin nimikkeistä. Lehden todellinen kansi oli taas melkoisen perinteistä huttua, mutta ei lehteä kannen perusteella voi tuomita.

Lehti itsessään oli taattua Pelaaja laatua, vaikkei nousekkaan vuoden parhaimpien numeroiden tasolle. Ainoa asia joka jäi enemmän kaivelemaan oli jouluartikkelin puute. Ilmeisesti Next Gen hypettäminen on vienyt kaikki käytettävät resurssit, mutta olisihan semmoinen ollut silti ihan mukava.

Iso pettymys oli, kun perinteiset lahjavinkit puuttuivat! Kannessa myös muutama typo. Muuten peruslehti, täytyy katsastaa tarkemmin!

Lataamon Pleikka osuudessa oli koodi jolla saa 14 päivää ilmaiseksi Playstation+:ssan. Alkuun heräsi kysymys kun siinä luki, että toimii vain uusilla käyttäjillä, se että tarkoittaako se että on ihan uusi käyttäjätili, vai että ei ole ennen käyttäny plussaa. No kokeilin sitä omalle käyttäjätilille ja ei toiminut. En ole koskaan ostanut plussaa, mutta silloin kun oli sonyn tietomurrot ja sony antoi korvaukseksi plussan kuukaudeksi ja silloin käytin sitä. No ei se mitään, käytin tilaisuuden hyväksi, ja päätin että oli aika tehdä tyttöystävälle PSN-tili ja siinä käyttää. Koodi toimi, MUTTA siinä kohtaa kun vahvistin ''ostoksen'' niin sen jälkeen haluttiin luottokortti tiedot! Siis koodi annetaan lahjaksi ja sitten vaaditaan luottokortti tietoja, mikä järki tässä on? Varsinkin sen tietomurron jälkeen niin en halua antaa luottokorttitietoja. Saisiko toimitukselta mielipidettä asiaan ja pyydän samalla jos toimitus voisi kysyä vastausta sonylta että mikä logiikka tässä on?

Tosiaan. Jokaisessa joulukuun Pelaaja-lehden numerossa on uniikki latauskoodi 14 päivän kokeilujaksoon PlayStation Plus -palveluun. Koodin voi lunastaa vain täysin uudella tilillä, jolla ei ole koskaan ollut PS Plus -jäsenyyttä tai kokeilujaksoa aktiivisena. Luottokorttitiedot vaaditaan, koska kokeilujakson jälkeen jäsenyys uusitaan käytöehtojen mukaisesti automaattisesti. Jos jäsenyyden peruuttaa kokeilujakson aikana, ei tiliä veloiteta. Tämä on hyvin yleinen käytäntö kuukausimaksullisissa jäsenpalveluissa. Nämä vaatimukset ovat Sonyn, eivätkä ole millään lailla Pelaajan tai sitä kustantavan H-Town Oy:n päätettävissä ta hallinnassa.

Lainaus

Lehdessä arvostellaan kaksi vuoden parhaimpien pelien joukkoon lukeutuvaa kulttiteosta, joiden saama huomio on naurettavan pientä, geneeristen FPS-räiskintöjen vallatessa kannen ja aukeamatolkulla sivutilaa (TAAS). Ymmärrän, että lehden sisältö on räätälöity sen mukaan, mitä kansa pelaa ja kansahan pelaa änäriä, bäfää ja codia jne., mutta itse en jaksaisi millään lukea taas sivutolkulla kamaa niistä keskinkertaisista räiskinnöistä, joita tässä ollaan vatvottu jo kuukausitolkulla.

Oletan että viittaat SM3DW:iin ja TLoZ: ALBW:iin? Molemmilla oli aukeaman kokoinen arvio, eli saman verran kuin uusimmalla CoD:lla, Bäfällä ja Killzonella. Kanteen laitetaan tietenkin sellainen peli mikä myy ja Suomessa räiskinnät myyvät. Kuten muuallakin. Tilaajille saatiin sentään tuo todella näyttävä PS4-irtokansi. Pikkuisen outoa olisi, jos uuden konsolin julkaisun aikaan siitä ei isosti lehdessä kerrottaisi.

Todella tuhti lukupaketti ja sopiva lopetus vuodelle. PS4:stä sai irti mukavasti tietoa ja Guerrillasta kertova reissurapsa oli todella hyvää luettavaa. Arvosteluissa oli käsitelty oikeastaan kaikki vuoden viimeiset kovat pelit ja hyvää tekstiä löytyi niistäkin. Mielellään ensi vuonna maksaa taas kestotilauksen vuodeksi, laatu kun tuntuu vuodesta toiseen pysyvän hemmetin korkealla.

Lainaus

Tosiaan. Jokaisessa joulukuun Pelaaja-lehden numerossa on uniikki latauskoodi 14 päivän kokeilujaksoon PlayStation Plus -palveluun. Koodin voi lunastaa vain täysin uudella tilillä, jolla ei ole koskaan ollut PS Plus -jäsenyyttä tai kokeilujaksoa aktiivisena. Luottokorttitiedot vaaditaan, koska kokeilujakson jälkeen jäsenyys uusitaan käytöehtojen mukaisesti automaattisesti. Jos jäsenyyden peruuttaa kokeilujakson aikana, ei tiliä veloiteta. Tämä on hyvin yleinen käytäntö kuukausimaksullisissa jäsenpalveluissa. Nämä vaatimukset ovat Sonyn, eivätkä ole millään lailla Pelaajan tai sitä kustantavan H-Town Oy:n päätettävissä ta hallinnassa.

Tästä pitkin kysyä. Ihmettelin kun se valkoinen boksi on kokonaan tyhjä. Katselin lampun läpi tuota, mutta mitään ei näkynyt silloinkaan. Kuuluuko se koodi raaputaa sieltä esiin tms.? Jos Plussan haluaa ostaa, mutta ei korttitietojaan halua luovuttaa/ei omista korttia, niin eikö kaupoissa myydä erikseen noita "plussakortteja" millä sen saa käyttöön. Tulipa nyt mieleen kysyä....

Lainaus käyttäjältä Muksu+

Tästä pitkin kysyä. Ihmettelin kun se valkoinen boksi on kokonaan tyhjä. Katselin lampun läpi tuota, mutta mitään ei näkynyt silloinkaan. Kuuluuko se koodi raaputaa sieltä esiin tms.? Jos Plussan haluaa ostaa, mutta ei korttitietojaan halua luovuttaa/ei omista korttia, niin eikö kaupoissa myydä erikseen noita "plussakortteja" millä sen saa käyttöön. Tulipa nyt mieleen kysyä....

Myydään niitä koodeja kaupoissa ja Paypalillakin pystyy maksamaan plussan jos ei tahdo luottokortti tietoja mihinkään pistää. En tiedä toimiiko ps4 kanssa samalla lailla, en ole todellakaan hommaamassa plussaa jos jotain luottokortti pakkoa tyrkytetään.

Kansi ei miellytä omaa silmää, mutta irtokannet olivat kyllä hieno veto. Lisää näitä tai tilaajakansia kiitos!

En ole katsellut aiempien lehtien sivumääriä, mutta jotenkin tuntui olevan tällä kertaa paksu lehti. Pikasella lukaisulla loistavaa tekstiä, paljon arvosteluja joita halusinkin. Paljon vielä lukematta joten back to work..

Aivan! Ja onnittelut Lasselle ja Minnalle! :)

Lainaus käyttäjältä Muksu+

LainausLehdessä arvostellaan kaksi vuoden parhaimpien pelien joukkoon lukeutuvaa kulttiteosta, joiden saama huomio on naurettavan pientä, geneeristen FPS-räiskintöjen vallatessa kannen ja aukeamatolkulla sivutilaa (TAAS). Ymmärrän, että lehden sisältö on räätälöity sen mukaan, mitä kansa pelaa ja kansahan pelaa änäriä, bäfää ja codia jne., mutta itse en jaksaisi millään lukea taas sivutolkulla kamaa niistä keskinkertaisista räiskinnöistä, joita tässä ollaan vatvottu jo kuukausitolkulla.

Oletan että viittaat SM3DW:iin ja TLoZ: ALBW:iin? Molemmilla oli aukeaman kokoinen arvio, eli saman verran kuin uusimmalla CoD:lla, Bäfällä ja Killzonella. Kanteen laitetaan tietenkin sellainen peli mikä myy ja Suomessa räiskinnät myyvät. Kuten muuallakin. Tilaajille saatiin sentään tuo todella näyttävä PS4-irtokansi. Pikkuisen outoa olisi, jos uuden konsolin julkaisun aikaan siitä ei isosti lehdessä kerrottaisi.

Todella tuhti lukupaketti ja sopiva lopetus vuodelle. PS4:stä sai irti mukavasti tietoa ja Guerrillasta kertova reissurapsa oli todella hyvää luettavaa. Arvosteluissa oli käsitelty oikeastaan kaikki vuoden viimeiset kovat pelit ja hyvää tekstiä löytyi niistäkin. Mielellään ensi vuonna maksaa taas kestotilauksen vuodeksi, laatu kun tuntuu vuodesta toiseen pysyvän hemmetin korkealla.

LainausTosiaan. Jokaisessa joulukuun Pelaaja-lehden numerossa on uniikki latauskoodi 14 päivän kokeilujaksoon PlayStation Plus -palveluun. Koodin voi lunastaa vain täysin uudella tilillä, jolla ei ole koskaan ollut PS Plus -jäsenyyttä tai kokeilujaksoa aktiivisena. Luottokorttitiedot vaaditaan, koska kokeilujakson jälkeen jäsenyys uusitaan käytöehtojen mukaisesti automaattisesti. Jos jäsenyyden peruuttaa kokeilujakson aikana, ei tiliä veloiteta. Tämä on hyvin yleinen käytäntö kuukausimaksullisissa jäsenpalveluissa. Nämä vaatimukset ovat Sonyn, eivätkä ole millään lailla Pelaajan tai sitä kustantavan H-Town Oy:n päätettävissä ta hallinnassa.

Tästä pitkin kysyä. Ihmettelin kun se valkoinen boksi on kokonaan tyhjä. Katselin lampun läpi tuota, mutta mitään ei näkynyt silloinkaan. Kuuluuko se koodi raaputaa sieltä esiin tms.? Jos Plussan haluaa ostaa, mutta ei korttitietojaan halua luovuttaa/ei omista korttia, niin eikö kaupoissa myydä erikseen noita "plussakortteja" millä sen saa käyttöön. Tulipa nyt mieleen kysyä....

Jos tuolla alueella ei koodia ole näkyvissä, on painossa tapahtunut virhe. Koodin pitäisi olla ihan selkeästi näkyvillä mustin kirjaimin, eikä mitään raaputuksia tarvita.

Jos luottokorttitietojen antaminen pelottaa, on PS Plus -aikaa toki mahdollista hankkia muitakin keinoja pitkin. Joko suoraan latauskortteina kaupasta tai PayPalin kautta. En tosin nyt tästä pääni päältä muista, vaativatko nekin loppujen lopuksi luottokorttitietojen luovuttamisen.

Ehkä hieman tarpeetonta on ylipäätänsä koko luottokorttipelko. Jos nyt jotenkin mystisesti tiedot kaapattaisiin Storesta ja korttia väärinkäytettäisiin, niin eikun vaan soitto Visalle/Mastercardille ja kaikki on kunnossa. Uuden kortin tosin joutuu hankkimaan, mutta taloudellisia menetyksiä ei tule. Samaan aikaan kuitenkin porukka laittaa omia osoitteitaan, laajoja henkilötietojaan ja puhelinnumeronsa Facebookkin ilman huolia. Ristiriitaista?

Joulukuun numero oli taas taattua Pelaaja laatua erityisen mielenkiintoisia juttuja olivat Playstationin historiasta kertova sekä myöskin tuo Trialsin piilotetut salaisuudet juttu. Ja Plussaa törkeän siisteistä irtokansista! :)

Osaakohan joku sanoa mikä mahtaa olla tilanne Digiexpoilta ennakkotilatun Xbox Onen kylkiäisenä saadun Pelaaja-lehden tilauksen kanssa? Alkaako lehtiä tulemaan vasta kun konsolikin tulee vai alkaako tulemaan esim. tästä numerosta? Marraskuun numeroa varten eivät varmaan olisivatkaan ehtineet..

Kyselin tätä aikanaan myös VPD:ltä ja vastaus oli luokkaa "katsotaan koska ehditään toimittamaan osoitteet".

Lainaus käyttäjältä Core

Osaakohan joku sanoa mikä mahtaa olla tilanne Digiexpoilta ennakkotilatun Xbox Onen kylkiäisenä saadun Pelaaja-lehden tilauksen kanssa? Alkaako lehtiä tulemaan vasta kun konsolikin tulee vai alkaako tulemaan esim. tästä numerosta? Marraskuun numeroa varten eivät varmaan olisivatkaan ehtineet..

Kyselin tätä aikanaan myös VPD:ltä ja vastaus oli luokkaa "katsotaan koska ehditään toimittamaan osoitteet".

Hei,

Monimutkaisesta tietologistiikasta johtuen emme kyenneet toimittamaan ennakkotilaajien tietoja ajoissa painolle, saadaksemme ennakkotilaajille jo joulukuun lehden, joten tuo tilaus lähtee käyntiin tammikuun 2014 Pelaajasta.

Ystävällisin terveisin,
Petteri Moisio
toimitusjohtaja
H-Town Oy

Lainaus käyttäjältä poikavoima+

Lainaus käyttäjältä CoreOsaakohan joku sanoa mikä mahtaa olla tilanne Digiexpoilta ennakkotilatun Xbox Onen kylkiäisenä saadun Pelaaja-lehden tilauksen kanssa? Alkaako lehtiä tulemaan vasta kun konsolikin tulee vai alkaako tulemaan esim. tästä numerosta? Marraskuun numeroa varten eivät varmaan olisivatkaan ehtineet..

Kyselin tätä aikanaan myös VPD:ltä ja vastaus oli luokkaa "katsotaan koska ehditään toimittamaan osoitteet".

Hei,

Monimutkaisesta tietologistiikasta johtuen emme kyenneet toimittamaan ennakkotilaajien tietoja ajoissa painolle, saadaksemme ennakkotilaajille jo joulukuun lehden, joten tuo tilaus lähtee käyntiin tammikuun 2014 Pelaajasta.

Ystävällisin terveisin,
Petteri Moisio
toimitusjohtaja
H-Town Oy

Asia pihvi, eikä tuo itseäni haittaakaan kun ei ole edellisen sukupolven konsolia eikä vielä tulevankaan (sitä X1:stä odotellessa), joten minun puolesta "ihan hyvä", että tilaus olisi mahdollisimman paljon päällekäin myös tuon uuden Xboxin saatavuuden kanssa.

Itselle ei ole tämä lehti edes saapunut. Tiedä mihin sitten on kadonnut, toivottavasti kuitenkin löytää vielä tiensä postilaatikkoon :)

Kuten todettu, aika makea erikoiskansi, muovien kanssa tuntui vieläkin arvokkaammalta paketilta. Sonylle täydet pisteet vallitsevan tilanteen hyödyntämisestä. PS4 saa kaiken mahdollisen näkyvyyden, kun taas Microsoft ei välttämättä koskaan pääse eroon huonosta maineestaan, jonka se takinkääntötempullaan pohjoismaissa itselleen hankki.

Tuttuun tapaan lehden ulkoasu on huippuluokkaa ja sisältö mielenkiintoista. Mukava nähdä myös uusia avustajia lehden sivuilla, varsinkin Jason Wardilla on sana hallussa. Lehti tuntui myös normaalia tuhdimmalta paketilta ja PS4 julkaisupeleistä oli mukava lukea tuoreeltaan juttua, vaikkakin aikoinaan sympatiani olivatkin boksin puolella. Niin se maailma vain muuttuu.

Mutta onneksi Pelaaja-lehti ei ole pettänyt näiden kaikkien vuosien aikana, joten kestotilauksella mennään edelleen. 2014 jatketaan taas.

Kun Pelaajaa ei ole vieläkään alkanut näkyä, kysyin lopulta mieheltäni kriittisen kysymyksen: "Muistithan varmasti tehdä ajoissa sen osoitteenmuutoksen?" ...niinpä niin. Katsotaan löytääkö Posti ikinä perille asti.. Onneksi on edes joulukalenteri lievittämässä tätä tuskaa.

tilasin pelaajan pari viikkoa sitten,mutta ei ole vielä näkynyt.. missä vika?

Lainaus

Jos tuolla alueella ei koodia ole näkyvissä, on painossa tapahtunut virhe. Koodin pitäisi olla ihan selkeästi näkyvillä mustin kirjaimin, eikä mitään raaputuksia tarvita.

Jeskamadeer, käsissäni on siis uniikki (ei se artisti) kappale. Säilön sen hyytelöön!

Jos lehteä ei ole näkynyt tai on muita kysymyksiä tilauksen suhteen, lukekaa tämä: http://www.pelaajalehti.com/yhteiso/pelaajaboard/pelaaja-lehden-asiakaspalvelu

Minäkin tihrustin ps+-koodia (tyhjä valkoinen laatikko) valoa vasten, hyvä etten alkanut sytkärillä lämmittämään ja katsomaan oliko kirjoitettu sitruunamehulla :) Saisiko koodin tätä kautta ?

Lainaus käyttäjältä commandoJH83

Minäkin tihrustin ps+-koodia (tyhjä valkoinen laatikko) valoa vasten, hyvä etten alkanut sytkärillä lämmittämään ja katsomaan oliko kirjoitettu sitruunamehulla Saisiko koodin tätä kautta ?

Ei koodia näy täälläkään, mutta ei oikeastaan ole tarvettakaan.

Ihme, että teillä ei koodia näy/ole, itsellä näkyy/on. Onko kellään tietoa mihin asti se on voimassa?

Juu ei näy koodia ei. Eipä tuolla mitään merkitystä oikeastaan ole, kun kerran uusia tilauksia vain koskee, mutta ilmeisesti siis ihan yleinen ongelma.

PS4 irtokansista pidin hyvinkin paljon, mutta harmittaa tosiaan että lehdenomat kannet ovat muistuttaneet kovasti toisiaan kuukaudesta toiseen nykyään, vaikka ymmärtäähän sen toki että pitää niitä saada myytyäkin. Tässäpä onkin siis yksi hyvä syy olla tilaaja, että saa välillä jotain erikoisempaa!

TOP-5:n ensimmäinen valinta oli hyvinkin yllättävä, sillä pelihän ei tainnut mitään huippuhyviä arvosanoja saada Pelaajalta? Stakulan kuulumisista oli kiva lukea ja Trialsin aarrejahti oli äärimmäisen mielenkiintoista tavaraa! Ja en ole edes sarjan suuri ystävä. Kaikki piilotetut pääsiäismunat ovat aina mukavia.

"Isi needs more resolution!"? Tahtoisin muuten tässä välissä mainita että Norsukampa ei sanonut blogissaan etteikö 720p ja 1080p resoluutioilla olisi eroa, pointti oli se että sillä ei pitäisi olla mitään merkitystä pelaamisen kannalta! [/offtopic]

Ja missä Pelaaja+ kamat? Q_Q

Kas, omassa lehdessäni Playstation Plus -koodi on näkyvillä. Tämä on selkeästi jonkin korkeamman voiman antama kehoitus hypätä uusimman Killzonen puikkoihin, kun kilpailijan konsolia saa odotella seuraavaan syksyyn. Mitäpä sitä näin hengellistä väliintuloa on kyseenalaistamaan, joten näihin tunnelmiin. Hop!

Sitä vain halusin tulla ulisemaan, että oli aiiika mauton tuo koko kannen peittävä mainos. Parissa edellisessä numerossa on lisäksi ollut Xbonen mainoksia, jotka on olleet todella kovasti Pelaajan artikkeleitten layoutin tyylisiä. Miksi te otatte tällaista scheissea lehteenne? Kai niitä mainoksia on muunkinlaisia?

Juu siis tottakai laitettiin viestiä asiakaspalveluun, mutta pitihän mun siitä tulla tännekin purkautumaan. ;)
Mutta hallelujaa, tänään saapui lehti jälkilähetyksenä ja mun joulukuuni on pelastettu! <3