Pelaaja 127 huhtikuu -palauteketju / Foorumit / www.pelaajalehti.com
1 viestiä / 0 new
Uusin kirjoitus
Pelaaja 127 huhtikuu -palauteketju

Huhtikuun Pelaaja on mennyt jo painoon ja ilmestyy tilaajille ja kauppoihin ensi viikon lopulla, eli tämä ketju on hieman etuajassa. Päätimme kuitenkin julkaista lehden God of War: Ascensionin, Gears of War: Judgmentin ja BioShock: Infiniten arvostelut tilaajille verkossa jo nyt. Ne voi lukea arvosteluarkistosta.

EDIT 4.4. No niin, ainakin osa tilaajista on saanut lehtensä tänään, toivon mukaan loputkin viimeistään huomenna, kun lehti ilmestyy kauppoihin. Palautetta jne. saa pudotella tänne.

Lehti oli pitkästä aikaa täynnä itseäni kiinnostavaa tarinaa, mutta hyvät arvostelijat, jos ja kun arvosteluissa puhutte juonesta, voisitteko edes kertoa juonen oikein? Uusimman Slyn arvostelussa juoni menee aikas pahasti mönkään, en nyt viitsi tarkemmin spoilata. Arvostelu oli muuten passeli, ja siinä kävi ilmi pelin huonoja ja hyviä puolia, mutta tuo edellä mainittu vähän häiritsi. :)

Melkein tipuin hämmästyksestä tuolilta, kun tajusin, että kuukauden käyttäjäsitaatti olikin mun kommentista. Siis varsinkin kun kirjoitan tyyliin kolme kommenttia kuussa..paljon ahkerammin luen kaikkea kuin kirjoitan. mut oon kyllä haaveillu, että olis siistiä, jos joku kommentti joskus pääsisi lehteen asti. Vähänkö oli siisti fiilis, piristi kyllä päivää toden teolla. :)
Ps. Lemmen jäljillä -kolumni oli hauska. :D

Olen hyvin pettynyt, koska lehteni tuli rikkinäisenä postilaatikkooni etusivu on revennyt niin kuin yläreunakin ja lehti näyttää maahan poljetulta. Lehdessä on kyllä kiinnostavia aiheita ja sisältöä hyvin :) Lehden kunto vain harmittaa :(
Noh kaikki tuottavat pettymyksen joskus ja tämä johtunee enemmänkin postin jakelusta kuin teistä. Beyong two souls oli hyvin mielenkiintoinen :) ja lehdessä oli sitä juuri mitä halusinkin ja toivoin :) (As allways)

Lehti oli muuten erittäin hyvä mutta se oli tullut rikkinäinsean postissa ala ja yläkulmissa oli repeämiä kansiteksin sivussa. Sisällöltään erittäin hyvä! Erityisesti PS4 juttu kiinnosti :)

Taitaa nyt joku pitkäkyntinen vedellä meikän lehteä omaan käyttöönsä, sillä ei ole lehteä näkynyt ja viime kuun numerokin jäi saapumatta (otin toki yhteyttä asiakaspalveluun josta sain uuden numeron)... Saattaahan toki olla niin että lehti tulee maanantaina, mutta tilaajana harmittaa kuitenkin ettei saa lehteä "ajoissa". Viimeksikään en malttanut odotella vaan nappasin lehden mukaan kauppareissulla ennen kuin sain uuden kappaleen postitse.

Olisihan se kiva lukea Pelaajaa, mutta jostain kumman syystä en saa, iPadilla enkä iPhonella, lehteä ladattua, vaikka digitilaukseni on voimassa. Olen yrittänyt asentaa sovelluksen uudestaan muttei auta. Onkos boardilaisilla tai toimituksella neuvoja. MoreFus asiakaspalvelu ei asiassa ole ratkaissut ongelmaani (ainakaan vielä).

Olipas kerrassaan rautainen lehti. Pidemmät jutut PS4:stä, Beyondista ja muutaman pelin ennakot olivat kaikki hitsin hauskaa luettavaa. Myös kolumneissa oli hauskaa juttua. Arvosteluista tuli luettua melkein kaikki suurempien pelien arviot. Varsinkin arvosteluissa oli paljon hyvää settiä tässä kuussa.

Kansi oli ehkä hieman tylsä, mutta muuten kyseessä oli ainakin tähän asti vuoden mielenkiintoisin lehti.

Itse olen pitänyt noin puolen vuoden tauon lehden tilaamisesta, mutta päätin jatkaa jälleen tilausta kun oli ylimääräistä rahaa käytössä! :) Ja nyt onkin hyvä laittaa palautetta, sillä pääsin kokemaan ensimmäistä kertaa lehden uudistukset jotka tulivat silloin pelaaja 10 v numerossa. Ja jälkimaku oli, että tykkäsin ja kovasti! Hyviä uudistuksia, kaikki näyttää selkeämmältä ja paremmalta mitä ennen. Varsinkin aukeama jossa esitellään pelaajalehti.comia on erittäin onnistunut. Oli myös mukavaa lukea pc-arvosteluita. Jotain huonoakin pitäisi keksiä...Selailin vielä kerran lehden läpi, mutta en nyt kyllä keksi mitään negatiivista, lehti tuli kaiken lisäksi ajoissa ja hyvässä kunnossa ;D joten ei muuta kuin jatkakaa hyvää työtä!

Harvemmin tulee lehteä revittyä kääreestään sillä sekunnilla, kun sen näkee lepäävän eteisen lipastolla. Beyond -kansi kuitenkin aktivoi kyseisen beastmoden. Endorfiinieritys taisi ylittää sietorajani huomatessani vielä Cagen haastiksen, sillä multa lähti taju ja samalla sekunnilla tipahti potti uikkareihin. Minä kun luulin iloittelun jo saavuttaneen päätepysäkin. Kiitos perhe, kiitos Pelaaja. Hyvää tekstiä kerrassaan, mutta kuka sen mahtoi kirjoittaa? On liian pimeää avata lehteä enää tänään, tietäen kyseisen tekstin riskit.

Lainaus käyttäjältä SEPPO-SILAKKA+

Harvemmin tulee lehteä revittyä kääreestään sillä sekunnilla, kun sen näkee lepäävän eteisen lipastolla. Beyond -kansi kuitenkin aktivoi kyseisen beastmoden. Endorfiinieritys taisi ylittää sietorajani huomatessani vielä Cagen haastiksen, sillä multa lähti taju ja samalla sekunnilla tipahti potti uikkareihin. Minä kun luulin iloittelun jo saavuttaneen päätepysäkin. Kiitos perhe, kiitos Pelaaja. Hyvää tekstiä kerrassaan, mutta kuka sen mahtoi kirjoittaa? On liian pimeää avata lehteä enää tänään, tietäen kyseisen tekstin riskit.

It was meeee! Syystä tai toisesta nimi lipsahti pois jossain vaiheessa taittovaihetta. Mukava juttu kuitenkin, että teksti maittoi.

Vähän epäilyttää tuleeko tämänkään kuun lehti ollenkaan, vai joudunko taas asiakaspalvelun kanssa telmimään. On muuten vikatikki se, en ala näitä lehtiä kuukauden myöhässä lukemaan. Koska on sovelias aika alkaa kysellä, että missä hitsissä se lehti viipyy?

Lainaus käyttäjältä FTDTA

Olen hyvin pettynyt, koska lehteni tuli rikkinäisenä postilaatikkooni etusivu on revennyt niin kuin yläreunakin ja lehti näyttää maahan poljetulta. Lehdessä on kyllä kiinnostavia aiheita ja sisältöä hyvin Lehden kunto vain harmittaa
Noh kaikki tuottavat pettymyksen joskus ja tämä johtunee enemmänkin postin jakelusta kuin teistä. Beyong two souls oli hyvin mielenkiintoinen ja lehdessä oli sitä juuri mitä halusinkin ja toivoin (As allways)

Aivan sama juttu mulla. Lehden yläosa oli revennyt ja kulmat taipuneet.

Miksihän ei nyt tullut muovissa niin kuin ennen? Kun ei tuo posti osaa lehtiä käsitellä

Lainaus käyttäjältä gurgi

Vähän epäilyttää tuleeko tämänkään kuun lehti ollenkaan, vai joudunko taas asiakaspalvelun kanssa telmimään. On muuten vikatikki se, en ala näitä lehtiä kuukauden myöhässä lukemaan. Koska on sovelias aika alkaa kysellä, että missä hitsissä se lehti viipyy?

Ite laitoin jo ilmoitusta H-townin asiakaspalveluun kun ei tänäänkään tullut huhtikuun numeroa... Ei muuten mitään mutta kun viime kuun numeron kanssa oli sama juttu :S. Tekis aika perkeleesti mieli päästä lukemaan jo MH3U, Bioshock Infinite jne arvostelut jne!

Tuplapostaus sorry. Nyt viikko mennyt lehden julkasupäivästä enkä ole vieläkään omaani saanut :(. Asiakaspalveluunkin viestiä laitettu maanantaina jo, muttei vastausta eikä lehteä ole näkynyt tai kuulunut. Huomiseen odotan vielä ja jos ei vieläkään tule niin kauppaan ostamaan lehteä ja samalla irtisanoa tilauksen suomen parhaasta pelilehdestä :S.

Valitettavasti en pysty tähän sanomaan muuta, kuin että vika on asiakaspalvelussamme ja kyseinen firma vaihtuu hyvinkin pian. Itellakin kyllä todistetusti on hukannut lehtiä, mutta nyt täytyy sanoa että suurin osa ongelmista johtuu aspasta.

Pyysin henkilökohtaisesti heitä tsekkaamaan tilanteesi maanantaina, CthulhuBard, mutta jos eivät vieläkään ole saaneet vastattua sinulle, on tilanne sitäkin vakavampi. Kiitos ilmoituksesta, lähden tästä satamaan tulta ja tappuraa. Kohta sinullekin pitäisi tippua viestiä, ja lehteä.

Gurgi, laitoin YV:tä.

Lainaus käyttäjältä Ville Arvekari+

Lainaus käyttäjältä SEPPO-SILAKKA+Harvemmin tulee lehteä revittyä kääreestään sillä sekunnilla, kun sen näkee lepäävän eteisen lipastolla. Beyond -kansi kuitenkin aktivoi kyseisen beastmoden. Endorfiinieritys taisi ylittää sietorajani huomatessani vielä Cagen haastiksen, sillä multa lähti taju ja samalla sekunnilla tipahti potti uikkareihin. Minä kun luulin iloittelun jo saavuttaneen päätepysäkin. Kiitos perhe, kiitos Pelaaja. Hyvää tekstiä kerrassaan, mutta kuka sen mahtoi kirjoittaa? On liian pimeää avata lehteä enää tänään, tietäen kyseisen tekstin riskit.

It was meeee! Syystä tai toisesta nimi lipsahti pois jossain vaiheessa taittovaihetta. Mukava juttu kuitenkin, että teksti maittoi.

No minähän se olin! Jätin kirjoittajan nimen pois artikkelista silkkaa pahuuttani, koska Ville on mun nemesis täällä toimistolla. No ei, vahinko se oli. Ei tuu toistumaan. Toivottavasti.

Joo, eiköhän tämä ollut tässä. Lehteä ei taaskaan näkynyt, eli en koko vuonna ole saanut lehden lehteä vaikka asiakaspalvelustakin on mukamas lähetetty tulemaan uutta. Katsotaan jos vaikka joskus myöhemmin taas aloitan tilauksen, nyt taidan tyytyä satunnaiseen kirjastossa tai irtonumeroiden lukemiseen.

Laitan tässä saman tekstin asiakaspalvelustamme, kuin toisessakin ketjussa:

Kyseinen pulju on menossa vaihtoon hyvinkin pian. Suuret pahoittelut kaikesta vaivasta ja odottelusta asianomaisille.

Ilmeisesti saattaa olla mahdollista, että kestotilauksia onkin päättynyt määräaikaisena. Jos siis lehden tulo on pykinyt vaikka kaksi kertaa peräkkäin, laittaisitteko viestiä osoitteeseen asiakaspalvelu@pelaajalehti.com, että tarkistaisivat tilauksen tilan. Laittakaa viestin cc:ksi janne.kaitila@h-town.fi, katson sitten henk.koht., että asia korjataan.

Tämä ei tietenkään selitä sitä miksi lehteä ei saavu vaikka asiasta on reklamoitu. Keräämmekin nyt infoa kaikesta asiakaspalvelun perseilystä, otamme tämän asian hyvin vakavasti.

Nurmihe, laitan YV:tä.