Pelaaja 126 maaliskuu -palauteketju / Foorumit / www.pelaajalehti.com
1 viestiä / 0 new
Uusin kirjoitus
Pelaaja 126 maaliskuu -palauteketju

No niin, Pelaajan uusin numero pitäisi nyt olla kaikilla tilaajilla ja kaupoissa kautta maan. Palautetta lehdestä ja sen sisällöstä tähän ketjuun, kiitos!

Sanoisinko, että tämän alkuvuoden lehdissä ei ole ollut oikeastaan mitään itseäni erityisesti kiinnostavaa. Ehkä tämä johtuu tuurtumisestani pelialaan. Yleisesti voisin sanoa että itseäni ei haittaisi ollenkaan Tokion sykkeen poistaminen. Suurimpana palautteena voisin kuitenkin sanoa, että tavallisesti tykkään Pelaajan tyylistä käyttää isoja kuvia ja täyttää sivut siistillä kuvalla ja grafiikalla. Kuitenkin tässä kuussa tuntui siltä, kuin merkittävä osa kuvista olisi vain fillerikamaa. Esimerkkinä voisi toimia Tokion sykkeen sivun kokoinen Professor Layton-kuva, s.10-11 valtava Journey-kuva, s.16-17 valtavat kuvat yms. Kuvia voisi olla vähemmän ja niitä voisi korvata asiapitoisella tekstillä, tai sitten juttu olisi lyhyempi. Muuten asiallinen ja hyvä lehti!

missä perkeleessä Crysis 3 arvostelu on??!!

Lainaus käyttäjältä kaheli98+

missä perkeleessä Crysis 3 arvostelu on??!!

Saimme pelin käsiimme vasta päivää ennen lehden painoon menoa, joten meillä ei ollut aikaa testata sitä riittävästi. Pyykkönen veivaa sitä parhaillaan hiki hatussa, joten yritetään saada se tilaajien luettavaksi saitille vielä tällä viikolla.

Eipä ollut lehti tullut vielä tänäänkään, mutta soitin jo tuonne aspaan ja lupasivat lähettää lehden erikseen. Sillä niin hoppu ole.. ihan vaan tiedoksi:)

Laitoin kanssa aspaan viestiä että ei ole lehteä näkynyt.

Ihan peusjeeshyvä lehti, mutta erityisen hyviä juttuja olivat: Ennakko Gears Judgmentistä, mikä sai vähän innostuksen nuosemaan, vaikka codimaisempaan suuntaan (tempoa nopeutettu, codista pöllityt pelimuodot) menemistä pidänkin huonona juttuna. Driftmoonin ennakko myös todella mielenkiintoista luettavaa, vaikka peliä en rehellisyyden nimissä varmaan tule ostamaankaan. Kerrankin myös Piksepölyä tuli luettua. Tällä kertaa ei ollut ihan mikää "nevehööd" peli kyseessä ja uusin osa näyttää mielenkiintoiselle. Paras lehti tänä vuonna! :)
(Eikä edes sen takia että kirjoitukseni oli julkaistu. Whuuu!)

Lainaus käyttäjältä janneus+

Ennakko Gears Judgmentistä, mikä sai vähän innostuksen nuosemaan, vaikka codimaisempaan suuntaan (tempoa nopeutettu, codista pöllityt pelimuodot) menemistä pidänkin huonona juttuna.

Tähän täytyy todeta, että kyllä, askel on menty codimaisempaan suuntaan, mutta koska GoWit ovat aina olleet hyvin hidastempoisia, niin ei ero vanhaan ole niin suuri kuin voisi kuvitella. Vähemmän sarjaa tahkonut tuskin edes huomaa koko asiaa.

Huomio tilaajat! Pyykkösen Crysis 3 -arvostelu lisätty arvosteluarkistoon. Käykää lukemassa jos kiinnostaa!

Maaliskuun lehti oli muy bien, joten muchos gracias.

Kannessa olleet valkoisen, sihiharmaan ja violetin erilaiset sävyt toimivat yhteen melkoisen näpsäkästi. Sisällön puolelta voisin heitellä mielenkiintoisille Tokion Sykkeelle, Tearawaylle ja GoW:lle papukaijamerkkejä. Kolumneissakin käsiteltiin mielenkiintoisia juttuja ja arvioissakin oli ylliksi mielenkiintoisia juttuja. Ehdottomasti laadukas numero.

Spectorista sen verran, että oli hienoa lukea miten kaveri hyvin kärkkäästi arvostelee muiden tekemisiä ja silti saa heittää hyvästit omalle unelmalleen kunnollisesta Mikke-pelien sarjasta, koska edellinen osa oli vain, noh, kehno. Mielenkiintoinen persoona jos ei muuta. Sääliksi hieman käy, koska ensimmäinen Eeppinen Mikki on edelleen ihan kelpo peli. Jatko-osa ei taitaa vain olla askel väärään suuntaan. Silti, ihmeellisiä kommentteja heitellyt.

Lainaus käyttäjältä Miika Huttunen+

No niin, Pelaajan uusin numero pitäisi nyt olla kaikilla tilaajilla ja kaupoissa kautta maan. Palautetta lehdestä ja sen sisällöstä tähän ketjuun, kiitos!

Ei oo näkyny, minne pitää valittaa asiasta?

Jumalauta, taas ei tullut. Koko vuonna en ole lehden lehteä saanut, ja pienen tarkistuksen jälkeen ei ole paikallinen kirjastokaan. Lienee ongelma siis paikallisessa Itellassa.

Itsekkin jäin ilman lehteä jostain syystä.

Ei ole lehteä näkynyt. Täälläkään...

Sama vika, lehti ei ole tullut perille Joensuun perukoillekkaan. Asiakaspalveluun otettu yhteyttä, vastausta odotellessa.

Jos ette ole saaneet lehteänne, laittaisitteko viestiä osoitteeseen asiakaspalvelu@pelaajalehti.com, jossa kerrotte tämänhetkisen osoitteenne ym. tarpeelliset tiedot.

Laittakaa viestin cc:ksi janne.kaitila@h-town.fi, minä kyllä valvon että homma tulee hoitoon.

Nurmihe, sinulla oli viimeksikin tällaista ongelmaa. Tarkistin asian, ja se minulle ilmoittamasi osoite on ollut jakelulistassa, eli lehti on varmasti lähtenyt matkaan. En valitettavasti pysty sanomaan muuta kuin että valitussuunta on Itella. Toki toimitamme puuttuvan lehden sinulle jälkikäteen tuttuun tyyliin, mutta meidän käsissämme lehden saapuminen ei valitettavasti tunnu nyt olevan.

Tiedoksi muillekin: Minulle on nyt tullut pari lehteä aivan ajallaan, mutta sitä ennen yli puolen vuoden ajan sai soitella asiakaspalveluun ja sama numero lähetettiin parhaimmillaan 4 kertaa ennen kuin tuli perille. Nyt alkuvuonna sitten soittelin itellaan ja paikallisille jakajillekin, niin lehti ei ollut tullut edes tänne asti jakeluun. Elikkä ongelma on ilmeisesti siellä päässä Itellaa?

Palautetta lehdestä:

Lehti oli vähän niin kuin kaikkien keskiarvo. Ei poikkeuksellisen ällistyttävän mahtavia juttuja, mutta toisaalta lehti oli kannesta kanteen lukemisen arvoista materiaalia. Ei siis ollenkaan huono.

Suurta plussaa Driftmoon-artikkelista. Ko "perhekehittäjistä" olisin innolla lukenut yhden lisäsivun, mutta hyvä näinkin. Tokion syke-, Indieskene- (joka oli tässä numerossa oikein makoisa), Teraway- ja GoW Judgment -artikkelit olivat kaikki tuttua tavaraa laadun puolesta.

Jee, jee ja jee!

Lainaus käyttäjältä finngamer+

Jos ette ole saaneet lehteänne, laittaisitteko viestiä osoitteeseen asiakaspalvelu@pelaajalehti.com, jossa kerrotte tämänhetkisen osoitteenne ym. tarpeelliset tiedot.

Laittakaa viestin cc:ksi janne.kaitila@h-town.fi, minä kyllä valvon että homma tulee hoitoon.

Mikä on "cc:ksi"?

Lainaus käyttäjältä gurgi

Mikä on "cc:ksi"?

Eli laitat sähköpostia lähettäessä Kaitilan osoitteen viestin "kopion" vastaanottajaksi.