Pelaaja 112 tammikuu -palauteketju / Foorumit / www.pelaajalehti.com
1 viestiä / 0 new
Uusin kirjoitus
Pelaaja 112 tammikuu -palauteketju

Hyvää uutta vuotta kaikille!

Vuoden ensimmäinen Pelaaja on kaupoissa. Kansikuvapoikana komeilee allekirjoittanut, tai siis Agentti 47, myös Hitmanina tunnettu mies, jonka uudesta pelistä löytyy lehdestä esittely. Mukana myös katsaus ensi kuussa julkaistavaan Final Fantasy XIII-2:een sekä PS Vitan peleihin. Arvosteluissa muun muassa kotimaiset huippupelit Trine 2 ja Kung-Fu High Impact, Mario Kart 7 sekä Infinity Blade 2 ja Professor Layton and the Spectre's Call.

Tuttuun tapaan risut, ruusut ja muut hortonomiset asiat lehdestä tähän ketjuun...

EDIT: Pelaaja+:aan lisätty vaihtoehtoinen kansi.

Hyvä lehti oli kyseessä ja Pelaaja näytti hyvin, miksi se on huomattavasti vakavammin otettava media kuin noin 90 prossaa jenkkimedioista. Pelaaja ei nimittäin vain huomioinut, vaan nosti jopa korkeimmalle korokkeelle Deus Ex:n vuoden peli -kategoriassa. Saman pelin, jota suurin osa jenkkien rupusaiteista ei ole ottanut edes ehdolle, mihinkään kategoriaan. Todella hienoa, että jossain sentään osataan vielä arvostaa tinkimätöntä peliä, joka perustaa muuhunkin kuin tiukkaan actioniin ja graafiseen ilotulitukseen. Respect mates!

Tuli tehtyä eilen lehden saatuani kätösiini perinteinen pikakatsaus ja vaikutti jälleen erinomaiselta numerolta. Arvosteluissa tosin ei ollut tällä kertaa mitään muuta mielenkiintoista kuin Trine 2, mutta sehän on selkeää, että aina ei vaan voi miellyttää kaikkia. Pitää kyllä myös täältäkin päin nostaa hattua tuolle valitsemallenne vuoden pelille eli Deus Exille. Hienoa nähdä hieman erilainen peli, syrjäyttäen Skyrimit, bäfän ja sun muut ykköspallilta.
Triviakin meni hyvin tällä kertaa, saaden 8 oikein..mutta olihan aihekkin lähellä sydäntä :).

Arvosteluista sen verran, että tykitimme täysillä joulukuun lehdessä vuoden viimeisten isojen pelien kanssa, joten tarjottavaa ei arvosteluiden suhteen jäänyt tammikuulle ja se on perinteisesti erittäin hiljaista aikaa pelien suhteen. Olemme tainneet aiempina vuosina syystä tai toisesta säästää jonkun ison pelin tammikuulle, mutta nyt näin ei käynyt. Trine 2 on tosin varsin huikea peli, joten sen voi ehkä sellaiseksi laskea, vaikka 'vain' latauspeli onkin.

Erittäin kova lehti taas, kolmatta päivää luen sitä. Kutakuinkin jkainen juttu luettu, ja samanlaista parhautta kuin joakinen muukin Pelaaja.

Goldeneye Reloadedin arvostelusta sen verran, että onko tuo moninpeli hyvä? Eli kannattaako ostaa koko peli vain sen takia? Tai no, voishan sen uran läpästä kerran..

"Tarjottavaa ei jäänyt Tammikuulle"
No, ette silti viitsineet arvostella Dragon Ball Z: Ultimate Tenkaichia?

Kaikin puolin hyvä lehti. Arvosteluissa olisi voinut ehkä olla enemmän kiinnostavia nimikkeitä, mutta kuten Miika ylempänä sanoi niin kaikki isot nimikkeet oli jo arvioitu. Hitman Absolutionin ennakko oli ehkä lehden kiinnostavin juttu. Ja jee mun kirjotus pääsi lehteen x)

En ole vielä kerinnyt lukemaan arvosteluja mutta artikkelien ja muun matskun perusteella lehti kokonaisuudeltaan hyvää kakkua.

Perinteen mukaan tammikuun lehti on aina käsitellyt vuoden tulevia pelejä ja niistäkin tehtiin myös oma kansikuva lehdelle. No tämän vuoden tammikuun numero ei käsitellyt ollenkaan näitä asioita joten jäin sitä hiukan kaipaamaan.

Haluaisin että Pelaaja verkossa osioon luotaisiin kokonaan uusi ulkoasu kun tuosta nykyisestä ulkoasusta tulee ainakin minulle vahvasti mieleen vanhat boardit.

Lainaus käyttäjältä sasukeluffy

"Tarjottavaa ei jäänyt Tammikuulle"
No, ette silti viitsineet arvostella Dragon Ball Z: Ultimate Tenkaichia?

Onneksi eivät. Nämä DBZ-universumiin pohjautuvat pelit ovat olleet jo helvetin kauan aikamoista huttua. Nuorempana niistä pystyin vielä nauttimaan, mutta nykyään ymmärrän miten huonoja tappelupelejä ne oikeasti ovat. Ja nämä sanat tulevat sarjan vannoutuneen fanin suusta.

Mutta tulihan se uusin lehtikin luettua ja ihan kelpo numerohan se oli.

Kansi oli hitusen tylsä ja aneeminen, mutta sisältö oli onneksi parempaa. Joka kuussa ilmestyvät vakiot olivat hienolla tasolla, aivan kuten aina. Hitmanin ja FF:n artikkelit herättivät molemmat kiinnostusta ja hyvä näin. Vuoden 2011 pelivalinnat menivät melkein kokonaan oikein, mitä nyt Mario Kart 7:n puuttuminen parhaista ajopeleistä oli vääryys, samoin Zeldalle olisi kuulunut parhaan liiketunnistupelin titteli. Arvosteluista MK7:n arvio oli itselle mielenkiintoisin, mutta oli siellä muutama muukin mielenkiintoinen nimike.

Ei ehkä sitä parhaita Pelaajaa, mutta ei missään nimessä huono.

E: Aivan, unohdin kokonaan kehua Eemelin tunteikasta jäähyväiskolummia. Itkin, itkin vähäsen.

Eikö yleensä tammikuussa tule katsaus noin 70:een ensi vuoden peliin? Odotin tätä ja petyin, kun en sitä lehdestä tänä vuonna löytänyt. Nyt ollaan sitten taas aika haavi auki mitä pelejä sitä tänä vuonna tuleekaan. Muuten tarjonta oli kuitenkin ihan kohtuullista. Ei tässä tammikuussa oikein mitään mielenkiintoista julkaista ja joulukuukin oli suhteellisen hiljainen. Jos kiinnostavia pelejä ei ole ilmestynyt, niin vaikea niitä on arvioidakkaan.

Kansi oli tylsä, mutta eipä Hitman kovin tuttu pelisarja olekkaan. FF:n artikkeli kiinnostaa ja toki se Trinen arvostelu. Muuten mitään erityistä ei lehdessä pistänyt vastaan. Viime vuoden kovimmat pelit olivat tietenkin ihan mielenkiintoisia, mutta aika hyvin nuo etukäteen jo tuli arvattua. Propsit myös Eemelin mielenkiintoiselle ja hienolle kolumnille. Kai annoitte Rekuselle viimeisenä työpäivänä tiaran läksiäislahjaksi.

Lainaus käyttäjältä sasukeluffy

No, ette silti viitsineet arvostella Dragon Ball Z: Ultimate Tenkaichia?

Miksi haluat lukea sen arvostelun kun etkö ostanut sen jo/ollut varma ostoksestasi?

Hieno lehti vaihtineeksi, ja sainpas sen + -jäsenyydenkin tämän mukana. Kansi oli kieltämättä tylsä, varmaankin taustavärin takia, mutta kyllä jo pääkirjoitus korvasi sen puutteen. Eniten kehdesä siis itseäni kiinostivat 2012 kalenteri ja the last of us -ennakko. Arvostelu kaarti oli hyvä tqmmikuuksi, mutta kieltämättä näitä "70 ennakkoa" jäin kaipaamaan. Lussaa myös siitä, että otitte boardien top 3 -listan lehteenne vuoden 2011 peli kohtan.

Niin ja hyvää jatkoa Eemelille!

Parasta tässä lehdessä oli Eemelin kolumni, kuva kruunasi kaiken. Loistavaa että Tiarapää tulee vielä osallistumaan Pelaajacasteihin ja PelaajaHD-jaksoihin.

Lainaus käyttäjältä Airus+

Eikö yleensä tammikuussa tule katsaus noin 70:een ensi vuoden peliin? Odotin tätä ja petyin, kun en sitä lehdestä tänä vuonna löytänyt.

Muistaakseni (viime) vuoden viimeisessä pelaajakästissä lupailtiin, että helmikuun lehteen tulee katsaus tuleviin peleihin.

Mahtava vuoden aloitus lehti oli. Paljon mielenkiintoisia artikkeleita, esim. Vitasta ja Last of us :sta. Myös vuoden pelit osio oli kiinnostavaa ja paljon yllätyksiä oli, kuten Deus Ex vuoden peli. Hyviä arvosteluja ja kolumneja ja myös pääkirjoitus oli mielenkiintoinen. PS: + Myös siitä että minun tekstiä oli Boardeilta poimittua osiossa :D

Kiitoksia lehdestä! Jo 112 numero. Pelaaja-lehtiähän on kohta enemmän kun akkareita. Pidän kaikennäköisistä arvosteluosuuksista ja nythän sitä löytyi. Oli myös kiva lukea lisää The Last Of Ussista.
Kalenteri oli hyvä juttu. Tuossa se jököttää sinällä. Aion merkitä siihen kaikki mielenkiintoisimpien pelien julkaisupäivät ja kaiken muun peliaiheisen mikä nyt ikinä tuntuu tärkeältä.
Odotan innolla helmikuun lehteä ja lisää tietoa tulevista peleistä.

No nyt tuli luettua lehdestä aikalailla kaikki jutut, ja kyseessähän on jälleen peruslaadukasta Pelaajaa. Arvosteluissa oli vähemmän itseäni kiinnostavia pelejä, mutta kyllähän sieltä muutama löytyi. Paras artikkeli oli ehdottomasti Final Fantasyn artikkeli, lisäsi kiinnostusta peliin huomattavasti. Odotan kyllä vielä sitä kattavaa retroartikkelia.

Lainaus käyttäjältä Nick+

Lainaus käyttäjältä Airus+Eikö yleensä tammikuussa tule katsaus noin 70:een ensi vuoden peliin? Odotin tätä ja petyin, kun en sitä lehdestä tänä vuonna löytänyt.

Muistaakseni (viime) vuoden viimeisessä pelaajakästissä lupailtiin, että helmikuun lehteen tulee katsaus tuleviin peleihin.

Olemme yleensä tehneet katsauksen vuoden tuleviin peleihin tammi-helmikuussa, riippuen muusta sisällöstä. Tänä vuonna se tehdään tosiaan seuraavassae eli helmikuun numerossa. Vastaavasti tuo määrä vaihtelee, viime kerrallahan otimme käsittelyyn valitsemamme 10 mielenkiintoisinta peliä. Tänä vuonna luvassa on hieman enemmän, muttei ehkä ihan 70:aa.

Tuli tässä selailtua lehteä ja silmiin osui kuukauden käyttäjäkuva "Beninin orjaportilla. Mistä hitosta te sen repäisitte?

Käyttäjien kuvat-osiosta ei sitä löydy, eikä kuvan lisännyt nimimerkki "Eibon", ole käynnyt boardeilla viiteen vuoteen.

Vaadin selitystä!

Kyseessä on Pelaaja-lehden tilaajan numero 1. (siis ihan aidosti ensimmäinen tilaajamme) kuva, jonka hän lähetti meille. Hän ei silti ole aktiivi-boardilainen, eikä kuva tosiaan löydy käyttäjien kuvista.