Pelaaja 110 marraskuu -palauteketju / Foorumit / www.pelaajalehti.com
1 viestiä / 0 new
Uusin kirjoitus
Pelaaja 110 marraskuu -palauteketju

Pelaajan marraskuun numeron pitäisi olla jo onnekkaimmilla tilaajilla ja lopuilla viimeistään huomenna. Kansikuvapoikana komeilee itse Max Payne. Tuttuun tapaan risut ja ruusut lehdestä tähän ketjuun.

Pelaaja+ -osion materiaalit ilmestyvät luettavaksi huomenna, niissä mm. Pyykkösen Dark Souls -opas sekä haastattelut Battlefield 3:sta, Uncharted 3:sta ja Assassin's Creedistä.

Edit: Pelaaja 110+ -materiaali nyt luettavissa.

Lehden sivulla 96 kerrotaan skyrim aiheisesta kilpailusta. Kilpailu pitäisi olla osoitteessa www.pelaajalehti.com/kilpailut. Tämä url ei kuitenkaan toimi. Kun selaa sivustolla osoitteeseen www.pelaajalehti.com/yhteiso/kilpailut - ei sielä skyrim kilpailua ole laisinkaan. Mistä kilpailu mahtaa löytyä?

Itse lehti oli hyvä, skyrimiä kun odottelee kädet hioten, oli hienoa huomata, että lehdessä oli juttua skyrimistä ja hienona lisänä tamrielin maailmasta lisätietoa - olen sitä yrittänyt löytää netin syövereistä aikaisemmin, enkä suomeksi ole löytänyt käytännössä mitään ennen lehden artikkelia. Isot plussat tästä. Dark soulsin arvostelu myös kivana lisänä, itse kun vasta tilannut pelin. Keep up the good work! :)

Mielestäni vuoden paras lehti! Todella paljon itseäni kiinnostavia arvosteluja, ja Skyrim artikkeli oli loistava.

Isot propsit Sonic spessusta lehdessä. Oli todella siistiä nähdä, että edes "joku" pelilehti huomasi tämän helmen kaikkien hittien keskeltä. Bravo.

pelaaja-lehti tuli tänään posti laatiokosta mutta kun luin pelaaja lehdestä joku oli kähveltänyt dark souls pelioppaan ja suoja kalvo oli hajoitettu. :( PERKELE SE OLI VARMAAN POSTI MIES TAI JOKU NAAPURI PERKELE!!!
toivon että pelaaja-lehti lähettäisi minulle uuden dark souls peli oppaan

Anonymous (ei varmistettu)
Käyttäjän Anonymous kuva
Lainaus käyttäjältä kaheli98

pelaaja-lehti tuli tänään posti laatiokosta mutta kun luin pelaaja lehdestä joku oli kähveltänyt dark souls pelioppaan ja suoja kalvo oli hajoitettu. :( PERKELE SE OLI VARMAAN POSTI MIES TAI JOKU NAAPURI PERKELE!!!toivon että pelaaja-lehti lähettäisi minulle uuden dark souls peli oppaan

Dark Souls -opas ei ollut fyysisesti lehden mukana, se on tilaajille tarkoitettua Pelaaja+ -materiaalia, joka löytyy Pelaaja+ -osiosta näiltä sivuilta.

Lainaus käyttäjältä kaheli98

pelaaja-lehti tuli tänään posti laatiokosta mutta kun luin pelaaja lehdestä joku oli kähveltänyt dark souls pelioppaan ja suoja kalvo oli hajoitettu. :( PERKELE SE OLI VARMAAN POSTI MIES TAI JOKU NAAPURI PERKELE!!!
toivon että pelaaja-lehti lähettäisi minulle uuden dark souls peli oppaan

Ei mullakaan tullut mitään dark souls peliopasta lehden mukana ? Olisiko pitänyt ?

Lainaus käyttäjältä Macharooni

Lehden sivulla 96 kerrotaan skyrim aiheisesta kilpailusta. Kilpailu pitäisi olla osoitteessa www.pelaajalehti.com/kilpailut. Tämä url ei kuitenkaan toimi. Kun selaa sivustolla osoitteeseen www.pelaajalehti.com/yhteiso/kilpailut - ei sielä skyrim kilpailua ole laisinkaan. Mistä kilpailu mahtaa löytyä?Itse lehti oli hyvä, skyrimiä kun odottelee kädet hioten, oli hienoa huomata, että lehdessä oli juttua skyrimistä ja hienona lisänä tamrielin maailmasta lisätietoa - olen sitä yrittänyt löytää netin syövereistä aikaisemmin, enkä suomeksi ole löytänyt käytännössä mitään ennen lehden artikkelia. Isot plussat tästä. Dark soulsin arvostelu myös kivana lisänä, itse kun vasta tilannut pelin. Keep up the good work! :)

Kisa oli tosiaan unohtunut laittaa näkyviin. Nyt se näkyy kilpailuissa etusivulla sekä suoraan www.pelaajalehti.com/kilpailut alla.

Lainaus käyttäjältä TohtoriX+

Lainaus käyttäjältä kaheli98pelaaja-lehti tuli tänään posti laatiokosta mutta kun luin pelaaja lehdestä joku oli kähveltänyt dark souls pelioppaan ja suoja kalvo oli hajoitettu. :( PERKELE SE OLI VARMAAN POSTI MIES TAI JOKU NAAPURI PERKELE!!!toivon että pelaaja-lehti lähettäisi minulle uuden dark souls peli oppaanEi mullakaan tullut mitään dark souls peliopasta lehden mukana ? Olisiko pitänyt ?

Ei. Se löytyy Pelaaja+ -osiosta.

Pieni Typo sivulla 80...Alien Infestation DS-pelin julkaisija Sony!? Sen pitäisi olla Sega. Huolestuttaa tuo Xmen-destinyn tekijöiden Silicon knightsin pelien taso (pelaajan arvosana xmen: destiny 1/10 XD ), nimittäin vasta potkittiin puolet pois työvoimasta ja siellä ollaan huhujen mukaan eternal darkness 2:n kimpussa Wii U:lle!! Ja tästä pelaajasta viimeistään voi todeta että Simon Elo on Sonic-Fani :D, ei pahalla, pidän itsekin joistakin Sonic-peleistä ja tiesin kaiken nuista michael jackson Sonic 3 musiikeista :3. Kohtuu hyvä numero, olisi voinut battlefield 3:n pc version myös testata, koska se on ominaisuuksiltaan parempi ja olisi hyvä ollut saada toista näkökulmaa.

Tuleeko MW3 arvostelu sitten lähiaikoina Pelaaja-lehden nettisivuille kaikkien luettavaksi?

Oli muuten melkoset arvosanat näille kolmelle suurelle, kaks ysiä ja yks kymppi, no en odottanutkaan vähempää. Onneksi en ole Battlefield enkä Uncharted pelien fani, joten ainoa peli jonka ostan julkaisussa on MW3 ja ens vuonna myöhemmin on Batmanin aika.

Sonic the Hedgehog -jutussa oli pieni asiavirhe/epätarkkuus. Mega Drivehan ei jäänyt myynneissä missään vaiheessa 16-bittisten kolmanneksi muualla kuin pelkästään Japanissa. Maailmanlaajuisestihan Sega itse asiassa hallitsi 16-bittisten markkinoita aina 90-luvun puoliväliin asti, kunnes Japanin pomot päättivät tappaa koneen Saturnin hyväksi. Turbografx-16 putosi tuosta pelistä jo aikaisessa vaiheessa.

Tuo lehden väite kolmannesta sijasta oli jo sikälikin outo, että Super Nintendoahan ei itse asiassa oltu vielä edes julkaistu missään muualla kuin Japanissa siinä vaiheessa, kun ensimmäinen Sonic -peli jo pistettiin kaikkialla myyntiin (siis jopa yleensä jälkijunassa tulleessa Euroopassakin). Ajoitus oli varsin tarkkaan harkittu juuri sopivasti ennen SNES:in USA:n julkaisua, koska arvioiden mukaan nimenomaan Sonicin ansiosta Sega varmisti USA:n (ja sen ansiosta kokonaistilanteen) markkinaherruuden pitkäksi aikaa.

Segan ja Nintendon välisessä 90-luvun taistossa oli itse asiassa yllättävän paljon yhtäläisyyksiä nykyiseen Microsoft/Sony -taistoon.

Lehti tuli luettua parikin kertaa ja olihan se taas sellainen huomattavan hieno numero.

Hyviä juttuja olivat ainakin LoZ: SS:n neljä faktaa, Max Payne 3:n juttu, ja aivan ehdottomati Skyrim ennakko. Todella hyviä juttuja kaikki kolme. Papukaijamerkki lentää kuitenkin Pyykköselle Elder Scrolls historiikista. Oikein mainio paketti.
Myöskin kaikki mitä löytyy "Vakiot"-otsakkeen alta olivat kohdallaan, kolumnit, pääkirjoitus, TOP-5, HPR jne. jne.

Arvostelut olivat myöskin hyviä ja arvosanat kohdillaan. Huttusen Batman arvio oli varsinkin kirjoitetti hyvin, eikä muissakaan arvioissa ollut valittamisen aihetta.

Kerrassaan loistava lehti, lisää näitä!

Myöskin Pelaaja+:sta löytyi taas paljon hyvää settiä. Kerrassaan mainiota.

E: Kansikin oli hieno.

Loistava laatua taas. Tuossa eilen lehden lukaisin ja jäin lehden pariin muutamaksi tunniksi, jolloin unohtui lukea kokeeseen. No nyt tais tulla epic fail kokeessa. Pitäisikö teitä siis syyttää liian hyvästä setistä vai? :D

Pyykkösen tekemä Elder Scrolls - historiikki oli todella hyvä. Max Payne 3 - ennakko nostatti odotuksiani pelistä paljon! Loisto numero kaiken kaikkiaan.

Tuli muuten mieleen, että tässä lehdessä oli todella paljon arvosteluja, ja arvosanatkin heittelivät yhden ja kymmenen välillä. Yleensä pyörii kolmosen ja ysin välillä. Tosin se varmaan johtuu siitä, että syksyllä julkaistaan paljon loistopelejä, ja pari surkeaa.

Mikä päivä Pelaaja lehti yleensä tulee kun ei vieläkään ole tullut minulle =( Olen odottanut ku kuuta nousevaa mut ei vaan ole marraskuun pelaaja lehteä näkynyt ;(

Lainaus käyttäjältä jarmo82

Mikä päivä Pelaaja lehti yleensä tulee kun ei vieläkään ole tullut minulle =( Olen odottanut ku kuuta nousevaa mut ei vaan ole marraskuun pelaaja lehteä näkynyt ;(

Alustavat julkaisupäivät voit katsoa täältä.

Jos tosiaan et ole vielä marraskuun numeroa saanut, ota yhteyttä asiakaspalveluun. Yhteystiedot sivun alalaidassa.