Diablo III / Foorumit / www.pelaajalehti.com
1 viestiä / 0 new
Uusin kirjoitus
Diablo III

www.diablo3.com

Diablo 3:sta ei ihme ja kyllä ole näkynyt threadia, vaikkakin kyseessä on mielestäni varsin mittava pelijulkistus. Pelaamaanhaan pääsee siis ensi yöstä alkaen klo. 01:00 jos vain serverit kestää.

Meinaako porukka pelailla suoraan HC moodissa vai lähdettekö ensin SC:llä liikkeellä ja kun kokemusta on karttunut lähdette rankemmalle retkelle? Itse meinaan pyristellä suoraan HC:lla, siinäpä sitten oppii nöyräksi kun parit itkut päästelee hahmon kuoltua!

Hahmoluokkia pelissä on siis Barbarian, Demon Hunter, Monk, Witch Doctor ja Wizard. Päädyin pitkän pohdinnan tuloksena Monk:iin joka mätkyttelee leveästi nyrkein demoneja naamariin, tosin joitakin negatiivisia viboja on jo tuon osalta tullut kun Monk ei käytä equipattuja aseita animaatioissa.. mutta en usko tuon haittaavaan pelikokemustani.

Eli puhetta tulevasta julkaisusta ja muutenkin olisi kiva tietää pelaako porukkaa tätä, varsinkin kun aihetta ei aiemmin ole edes ollut..

Itsekkin ihmettelin tänään että miten ei löydy diablosta threadia noh nyt löytyy.

Normaalilla ajattelin aloittaa ja Wizardilla.
Sääli ettei löydy pelikaveria olisi ollut kiva mennä yöjulkkariin & ottaa viikon vapaata :I
Mielenkiinnolla odotan miten tuo IRL auction house lähtee pyörimään ehkä sielläkin saa parikymppiä välillä tehtyä.

Keskiviikkona ajattelin pitää loppu viikon lomaa, alkon kautta saa nähdä mitä tuosta pelaamisesta tulee... Ikävä olisi kuolla HCssa ;D

Keskiviikkona lähti pablo tulemaan, mutta ei ainakaan tänään näkynyt. itsellä lähes kaikki kaverit hommaamassa tämän, mutta huono puoli tässä on se että taidan olla iltavuorossa (14-22) tästä lähtien (onneksi ei ole joka päivä)...eli täytynee pelata siis aikaisin aamulla sillon kun muut on töissä/koulussa, ei vain töiden jälkeen jaksa enää valvoa.

Ei kehtaa hc:lla pelata, menee järki jos kuolen. Itselleni olen valinnut Monkin jo ajat sitten, ajattelin yhdistää nämä kaksi buildia god speed sekä The Gods Strike through Me. Varmaankin tuon ekan buildin mukaan suurimmilta osin, tosin primaryn tilalle criple ja defensiveen serenity. sitten eri runet joissain kyvyissä, ei vielä täysin varmaa että mitkä.

Orava pistä sitä flunssaa liikkeelle ja vyörytä sitä tänne pohjoista päin niin pääsis saikulle :D

^
Joo pitää vissii vkl mennä uimaa tohon ulos uima-altaasee nii luulis jonku taudin iskevän ;DD

E: Noh joku on ainakin valmis.. Huomatkaa bisset lavuaarissa :D
http://i.imgur.com/10w9p.jpg

Alkaa olemaan h-hetki käsillä, saa nähä kuinka kauan jonotellaan tällä kertaa :)

Kokeiliko porukka ostaa peliä yömyynnistä ilman että oli varannut sitä ennakkoon ? itse kävin joensuun gamestopista kokeilemassa eivätkä myyneet peliä kun en ollu ennakkovarannut sitä....

Kävin Turun Gamestopissa keskiyömyynnissä ja aika kiitettävästi olikin porukkaa, sai melkein tunninkin jonottaa.
Hetki sitten sain pelin installoitua mutta Euroopan serverit näyttäis olevan niin täynnä, että vain pieni määrä porukkaa päästetään kerralla kirjautumaan, eli Error 37- viestiä näyttää. Saattaa olla että ootan pari päivää, että serverit stabiloituu.

Pelitovereita olisi kiva täältäkin saada. En ole vielä täysin päättänyt pelaanko ensin demon hunterina vai barbaarina, täytyy vielä kokeilla tuota build kalkulaattoria.

Edit. Nyt pääsin sisään, vielä mietin classin valintaa..

Eilen tuli mätettyä semmoiset kolmisen tuntia kahden kaverin kanssa, leveli näyttää 11:sta ja ei voi muuta sanoa kuin, että hyvä peli on! Vetää heti mukaansa demonien mätkyttely ja peli tapoja voi kivasti vaihdella runettamalla skillejä ja kun löytää hyvät kombinaatiot single damagea ja aoe:ta niin alkaa tapahtumaan!

Vaikeustaso oli kyllä ihan mukava yllätys, olin ensin siinä käsityksessä että normaali tasolla homma on aika läpijuoksua. Mutta nyt on selvästi homma vaikeutunut ja joutuu oikeasti katsomaan että paljon sitä healthia on ja mitä ympärillä tapahtuu. Mm. yhdellä laakeella alueella olevat vihulaiset pudottaa maahan kukkia jotka tekee damagea jos niiden päällä seisoo - ja ne tekee kipeää, healthi hupenee silmissä jos ei tajua liikkua.

HC taso alkaa siis hieman askarruttamaan, että onko valmis siihen että pienikin virhe voi johtaa siihen, että homma on aloitettava alusta. Mutta kaikin puolin tällä hetkellä on hyvät fiilikset pelistä!

Jaah jos ton prismasta hakis ku saa 42€:lla kouraan sen barbaari ja monk vaikuttais sellasilta classeilta millä jaksais pelailla.

Tulihan tämä asennettua. Diablo 2:sta asti odotellut kolmosta ja näin se viimein tuli, onneksi myös Macille samaan aikaan mitä PC:lle.

Minun hahmo oli ajateltu myöskin jo heti kun tiesi hahmoluokat, eli Diablo 2 oli hahmona Necromancer eli tässä luonnollisena jatkumona Witch Doctor. Lvl 7 tuli pelattua, ei juuri mitään joka johtuu Minecraftista jonka piti ilmestyä justiinsa tähän samaan hätään Xbox360:lle, niin vähän verottaa aikaa Diablolta. Onneksi on helatorstai niin kerkeää vähän paremmin tutustua.

Tällä hetkellä häiritsee että zoomia ei saa vissiin yhtään korkeammalle?

Ei tosiaan saa zoomia kauemmas ja tuo on varmasti myös suunniteltu sen takia niin, että on yhtäläiset näkymät kaikilla.

Eilen dingasin lvl26 ja olen act 3:n alussa kun takana on 12h pelaamista, tai ainakin pelissä roikkumista. Vaikeustaso kyllä vaihtelee todella runsaasti, mutta koin eilen ensimmäisen kuolemankin, joka lähinnä johtui siitä että tuolla vaikeustasolla tottuu vain juoksemaan ja mätkyttämään jolloinka ei enään niin paljoa kiinnitä huomiota mitä oikeasti vastaan tulee. Odotan kyllä että pääsisi vaikeammille vaikeustasoille, jolloinka myös pelaamisen tyyli varmasti muuttuu harkitsevammaksi. En toistaiseksi pelaa HC:na, mutta tarkoitus olisi tehdä uusi hahmo kunhan on vähintään Hell vaikeustasolla vedetty kaikki actit läpi.

Auction housessa tuntuu olevan aika vähän kamaa, joka oli yllätys ja jos sattuu olemaan niin hinnat on ihan mielettömiä - lvl25 rareista ihmiset pyytää vähintään 20k, jossa ei ole kyllä mitään tolkkua. Tämän johdosta kokeilin nyt ensimmäistä kertaa pistää kamaa myyntiin kohtuullisemmilla hinnoilla, jolloinka uskon myös että kauppa käy.

Mielestäni tuo craftaaminen on todella mielenkiintoista ja jännittävää, koska ei voi olla varma mitä sieltä tupsahtaa. Välillä meinaa tulla itku kun tekee 5x samaa itemiä eikä omalle hahmolle sopivaa tule, koska kuitenkin craftaus on aika rajallista materiaalien suhteen - tosin AH:sta näyttäisi saavan kohtuu halvalla materiaaleja.

Tuli eilen ostettua Blizzardin nettisivuilta, ja tänään sitten korkkasin. En ollut ennen pelannut Diabloja, joten tämä oli ensi kosketus ko. pelisarjaan, itseasiassa koko tämäntyyppiseen peligenreen. Tein Demon Hunterin sillä se vaikutti kaikista miellyttävimmältä hahmoluokalta, ja ainakin hetken pelaamisen, eli lvl 13 asti, se on ollut hyvä valinta. Tähän asti peli on ollut oikein mukavaa mättämistä, vaikka en kaikkia pelin ominaisuuksista olekaan tutkinut. Vastaan tuli valikoita selatessa vaihtoehto muuttaa peli Privatesta Publiciksi, eli vaihtaako se homman sellaiseksi että muut pelaajat voivat liittyä peliini? Onko tässä siis jonkinnäköistä co-oppia, PvP:stä ilmeisesti ainakin tulee vasta myöhemmin.

Takaisin pelaamaan -->

Lainaus käyttäjältä nurmihe+

Vastaan tuli valikoita selatessa vaihtoehto muuttaa peli Privatesta Publiciksi, eli vaihtaako se homman sellaiseksi että muut pelaajat voivat liittyä peliini? Onko tässä siis jonkinnäköistä co-oppia, PvP:stä ilmeisesti ainakin tulee vasta myöhemmin.

Itse en ole suoranaisesti public peliä koittanut tai tiedä miten se toimii, mutta ainakin jos sinulla on kavereita battle.netissä niin he voivat suoraan liittyä peliisi.

Itse ennakkotilasin pelin Gamehousesta, tuli Tiistaina iltapäivällä postilaatikkoon. Ikävä kyllä serverit olivat täynnä, enkä päässyt pelaamaan. Tänään pelaillut jonkin aikaa... lvl 15 DH on aikaansaannokseni. Laittakaa yksityis-viesti jos haluat kokeilla Diablo 3:ea (kaksi ensimmäistä saa guestpässin)

Ennakkotilasin pelin cdon.comista ja tuli vasta keskiviikkona mutta eipä tuo haitanne koska servut ois kumminkin ollut sen verran tukossa etten olis etes päässyt pelaamaan!

Itsellä tällä hetkellä lvl11 Demon Hunter ja peli on maistunut kyllä erittäin paljon! Yllättävän hyvin pyörii vanhemmalla macbook 13" mallilla kuhan pitää asetukset pienellä. Ja itteä ei haittaa koska grafiikat näyttää silti erittäin makoisilta!

Pelistä tän hetkiset fiilikset on ne että huomaa kyllä että tät on odotettu semmoiset 12 vuotta! Ei ehkä mielestäni tunnelmaltaan ja pelikokemuksena yllä aikaisempien tasolle. Ja itseä kyllä häiritsee että tästä on tehty (IMO) liian WoWin kaltainen. Tarkotan siis ulkonäöllisesti ja ku tulee noita välikeskusteluja/pelivideoita ni tappaa hieman tunnelmaa ku peli ns.pysähtyy. Vanhat tyylit takas mieluummin!

Mut eipä muutako jatketaan ja hakataan demoneja! Yksityisviestillä voi kysellä battletagia jos kiinnostaa :)

Vanha raidi kaveri soitti ja sanoi että osti diablon tulos -> yhdeltä istumalta peli läpi ;D about 14 tuntia tuohon meni ja nyt tuli aloitettua nightmarella.
Oli kyllä pää todella jäässä tuon 14 tunnin jälkeen kun ei pidetty taukoja ym jännä miten ei jaksa pelata samanlailla kun WoWi aikoina 24h+... Ehkä ihan hyvä vaan.
Helvetin hyvä peli.

Tulipahan huomattua että minulla oli US region asetukset vakiona. Nyt sitten kun vaihtaa regioniin EU, ei voi käyttää samaa caracteria enää, se jäi sille toiselle kontinentaalille. Tässä on ainakin minulla serveri jo toista kertaa nurin, sen lisäksi kaikki kaverit tietenki EU:n servujen puolella. FUK! Toivottavasti tuolle voi tehä jotain joskus.

Itse ostin kyseisen pelin Gigantista julkasupäivänä heti ku kyseisen puljun ovet aukesivat. Ja voi pojat että oli tuskien taival se koulupäivä kun piti kello 16:n asti lorvia koulussa. Sittei muuta kun kaasu pohjassa kotiin ja sitten oli veret ja sydämen pysäyttävä hetki koittanut. Ladoin cd avaimen Blizzu -accolle ja lähdin hirviöjahtiin. Ensi reaktioni: what the shit is this? Koko homma laahasi sekunteja ellei minuutteja perässä. Noh, ei muuta kuin alt+f4 ja palomuurin kimppuun. Ja kas kummaa, tuntui ainakin että homma rupes toimimaan jouhevammin. Yllättävän nopeasti Blizzu sai servu probleemat korjailtua vaikkakin vieläkin on pientä viivettä joskus havaittavissa.

Sitten alkoi sanan mukaisesti armoton lahtaus. Demon Hunterin valitsin luokaksi ja en olisi paremmin voinut valita. Pieni taktikointi taisteluissa sopii meikäläisen pelitapaan kuin se kuuluisa nyrkki silmään. Nyt lätkä huuman alla on joutunut hieman pitämään taukoa pelistä, 5h alla eikä ainakaan vielä ole pettänyt.

Näistä fiiliksistä on hyvä jatkaa, ainakin siihen asti kunnes GW2 ilmestyy. ;)

Nyt on muutama tunti ja ensimmäinen Act takana tason 16 witch doctorillani. Julmetun hauskaa on ollut ja valitsemani classi sitäkin hauskempi. Ukkoni sylkee räjähtäviä sammakoita minkä ehtii ja siinä sivussa räjäyttelee koiriansa hengiltä. Tuo koirien uhraaminen onkin todella makoisa skilli käyttää. Kivaahan se on kun tuo tappaa laakista huoneellisen monstereita ja siinä samalla minibossin minioneineen. Siinä sitten ihmettelen kun templar henchman tokaisee, että olipas armoton taistelu.

Ja on pakko sanoa, että vikinät pelin ulkonäöstä ovat aika älyttömiä. Upealtahan tuo näyttää ja uusi graafinen tyyli sopii mielestäni peliin. Valitus pelin WoWin kaltaisuudesta ei myöskään häiritse, koska en kyseiseen peliin ole ikinä koskenutkaan. Mukavana yllätyksenä vanha koneenikin pyörittää peliä miltei täysillä asetuksilla ilmaan mitään hyytymisiä.

Kyllä tätä tulee pelattua vielä pitkän aikaa, niin kuin aikoinaan tuli kakkososaa. Gameplay kumminkin yhtä lailla upeasti toteutettu ja lootin keräily edelleen yhtä addiktoivaa. Ainut mikä pelissä vähän kyrsii on tuo henchman. En ole vieläkään uskaltanut muutella hahmon varusteita sen default kamoista. Netistä lukenut jo monesta paikasta, että kamojen muuntelu potkaisee pelistä ulos ja sitten ei päästä enää takaisin. Osaako kukaan täällä sanoa, että vaikuttaako kyseinen bugi vain Templar henchiin vai muihinkin?

Edit: Pakkohan se tännekin on vielä todeta. Jumalauta olen iloinen, että Diablo 2 tyyliset runet ovat lentäneet pelistä. Oli kyllä niin uskomatonta tuubaa se niitten keräily siinä ja minkään shael runea ylemmän löytäminen oli miltei mahdotonta.

Lainaus käyttäjältä Retro+

Osaako kukaan täällä sanoa, että vaikuttaako kyseinen bugi vain Templar henchiin vai muihinkin?

Mikäli muistan oikein tuo bugi koskee tiettävästi ainoistaan Templar hencmania ja vain silloin jos hahmosi on Demon Hunter. Toisaalta taas en ole peliä pelannut, koska en sitä hankkinut tai hanki ennenkuin tuo always online DRM otetaan ulos(ei tule tapahtumaan).

Tulikin mieleen oliko always online kenellekään ns. dealbreaker kuten se minulle oli?

Ihan kivasti kyllä nousi vaikeustaso tuolla Nightmarella, mutta ei siltikään ihan liian kovasti eli varaa on vielläkin nostaa rimaa. Tosin olen nightmarea pelannut ainoastaan normi moodissa, HC on varmasti rankempi kokemus. Tuo Diablon nitistäminen oli kyllä normaalilla niin läpihuutojuttu että, oikeastaan koko act4 oli aika lussua verrattuna vaikka act3:een.

Aloitettiin eilen myös HC hahmot ja tällä hetkellä vasta lvl18, mutta tunnelma on aivan eri sfääreissä. Voi sitä mölinän määrää teamspeakissä act1 vikalla bossilla kun helat tipahtaa neljännekseen, nitrot voi tulla tarpeeseen. HC hahmokehitystä tulen kyllä aktiivisesti jatkamaan, mutta aion myös paljon edistää normi hahmolla vaikeampia vaikeustasoja, koska siitäkin saa omat fiiliksensä.

AH:sta saa kyllä kamaa melko luvattoman halvalla jos vaan jaksaa penkoa, taisin saada 2x 1h aseita 10k yhteishintaan jolla damagea tuli lähes puolet lisää kun ne viellä gemmasi 5k kipaleelta maksavilla gemeillä.

Lainaus käyttäjältä YritaEdes+

?Mikäli muistan oikein tuo bugi koskee tiettävästi ainoistaan Templar hencmania ja vain silloin jos hahmosi on Demon Hunter. Toisaalta taas en ole peliä pelannut, koska en sitä hankkinut tai hanki ennenkuin tuo always online DRM otetaan ulos(ei tule tapahtumaan).

Tulipa nyt kokeiltua kamojen vaihtoa enchantress henchilla ja ilman ongelmia tuo sujui. Saisivat tällaiset bugit kyllä korjata heti ensimmäisenä.

Mutta nyt on Act 2 takana ja Witch Doctor tasolla 24. Tulipahan kuoltuakin ensimmäiset kaksi kertaa tuossa actissa. Ensimmäinen kerta meni ihan omaan piikkiin kun juoksin kuin heikkopää vihollislauman keskelle. Toinen sitten tuli actin loppubossissa. Keskittymis kyky herpaantui samantien kuin näin mulkeron "true formin". Blizzard, ei enää tällaisia bossi matseja. Mielestäni tuo oli niin typerästi toteutettu matsi kaikin puolin. Toisella yrittämällähän se meni jo läpi, mutta ei enää tällaista, kiitos.

Tuossa peliä lopetellessa tuli myös joku server shutdown countdown. Ehdin kumminkin alta pois kun ajattelin pelaamisen tältä erää jo lopettaa muutenkin.

Lainaus käyttäjältä YritaEdes+

Toisaalta taas en ole peliä pelannut, koska en sitä hankkinut tai hanki ennenkuin tuo always online DRM otetaan ulos(ei tule tapahtumaan).

Tulikin mieleen oliko always online kenellekään ns. dealbreaker kuten se minulle oli?

Itsekin ollut yleensä näistä DRM paskoista ärsyyntynyt, mutta todella vähän tämä vaikuttaa tässä pelissä. Verrattuna Ubisoftin hirviömäisiin DRM suojiin tätä Diablon omaa ei kyllä huomaakaan. Samaten tuo always online ei ole haitannut. Alusta asti päässyt samantien peliin sisälle, eikä peli ole heittänyt myöskään ulos kertaakaan. Tuo hetki sitten näkemäni server shutdown homma vain jäi mietityttämään, että mikähän se oli. Veikkaan huoltotyötä.

Mutta suosittelisin antamaan pelille mahdollisuuden viimeistään silloin kun alelaarista löytyy. Todella mukavaa viihdettä tämä tarjoaa. Varmasti vielä hauskempaa muiden kanssa. Varmaan täältä palstaltakin löytyy peliseuraa.

Onko muilla ongelmia päästä battle.netiin? Kävin pelin ostamassa, mutta en pääse aktivoimaan peliä.

Lainaus käyttäjältä Retro+

Mutta suosittelisin antamaan pelille mahdollisuuden viimeistään silloin kun alelaarista löytyy. Todella mukavaa viihdettä tämä tarjoaa. Varmasti vielä hauskempaa muiden kanssa. Varmaan täältä palstaltakin löytyy peliseuraa.

Eli palaan asiaan kymmenen vuoden kuluttua, jolloin pelin hinta on saattanut laskea. No kiirekös tässä varsinkin kun Torchlight 2 tulee vielä tämän vuoden puolella.

Hellillä tuli aloitettua ja ekan actin lopussa mennään.. Ei vaan perkele tipu mitään gearia todella turhauttavaa nightmarestakin tuli todella huonosti loottia verrattuna normaaliin. :I
Alkaa seinä nousemaan pikku hiljaa vastaan jos ei ala tippumaan gearia.

Jooh tuntuu jengillä olevan pääasiallisesti positiivista uutista tästä uuesta Pirusta. Lapsuuteni sekä hatarat nuoruuden seksimahdollisuuteni Diablo kakkoseen upottaneena, voin sanoa että rajut vieroitusoireet hiipivät pintaan, vaikken peliä olekkaan edes testaamaan päässyt. Joka ikinen uutinen on pakko lukea, videoita en uskalla katsoa turhien paljastuksien pelossa ja kuumottaa. Miten päin tässä nyt olisi. Pitäisi valmistua ennenkuin uskallan sulkeutua pimeään kaksiooni kuukausien ajaksi, ottamatta mitään kontaktia ulkomaailmaan. Kesäksikkin on luvattu kauniita kelejä, noh sääli etten varmaankaan niistä pääse nauttimaan.

Joka tapauksessa saavuin tänne ilmoittelemaan että kesälomien alkaessa varmaankin saan vihdoin PCeeni siihen kuntoon, että viitsin D3 hankkia. Eli siis saan sen käyntiin yleensäkkään. Tämän jälkeen voin ilolla liittyä pelaajalehti.comin Diablo 3 pelaajien vahvuuteen, ja tuoda mukanani noin 20 000 tuntia kokemusta aikaisemmasta osasta peliä. Mikäli tämä mitään nyt painaa.

Nyt on peli läpi normaalilla ja Nightmarella meni tuossa äsken Act 1 läpi. Ei tuolla pysäyttänyt hahmoani juuri mikään. Tuli jo normalilla pelatessa huomattua, että vikassa actissa hahmoni jo yli 500 intelligence oli aikamoinen overkill jokaista vastaan tulijaa kohtaan. Räjähtävät sammakot ja etenkin happosade tuhosi aivan kaiken parissa sekunnissa.

Ja tulipa tuolla nightmarella pelatessa törmättyä myös uusiin veemäisiin haasteisiin. Eräskin minibossi ahtaassa kryptassa onnistui täysin yllättämään, kun oli joku ihmeen arcane boosti sillä. Henki meni sekunnissa kun pari laser sädettä pilkkoi hahmoni. Samaten frozen ja etenkin mortar boostit minibosseilla sai harmaita hiuksia aikaan.

Mutta enpä tosiaan ole pelannut aikoihin yhtä addiktoivaa peliä. Selvä Diablo 2 seuraaja kun näinkin pahasti koukuttaa. Varmaan pakko aloittaa uusi hahmo huomenna, mutta ei vain osaa päättää millä niistä. Luultavasti barbaari tai demon hunter.

Lainaus käyttäjältä Silvio Melamiina

Joka tapauksessa saavuin tänne ilmoittelemaan että kesälomien alkaessa varmaankin saan vihdoin PCeeni siihen kuntoon, että viitsin D3 hankkia. Eli siis saan sen käyntiin yleensäkkään. Tämän jälkeen voin ilolla liittyä pelaajalehti.comin Diablo 3 pelaajien vahvuuteen, ja tuoda mukanani noin 20 000 tuntia kokemusta aikaisemmasta osasta peliä. Mikäli tämä mitään nyt painaa.

Heh, tervetuloa vaan mukaan. Inferno tasolla tätä viimeistään muiden kanssa täytyy sitten pelailla. Täytyy varmaan jo Hellillä lyöttäytyä muiden kanssa pelaamaan. Saman tein Diablo 2 aikoihin.

Guest passi tuli juuri vedettyä loppuun asti ja pakko myöntää, että jäi tosi hyvä maku suuhun. En ole juuri koskaan pelannut loot-pelejä tai ylipäänsä Diabloa, mutta siltikin nautin ihan täysillä.

Itse pelasin Monkilla ja pääsin level 11 asti. Monk on ihan hauska classi pelata, vaikka enimmäkseen se onkin vain M1 ja M2 nappien kulutusta. Pitää koittaa pelata tuo passi uudelleen läpi vielä Witch doctorilla, koska vaikuttaa jännältä classilta.

Guest pass oli tosi hyvä ja yllättävän pitkä tällaiseksi "demoksi". Olen niin tottunut näihin 10 min demoihin, joissa opittua näppäimet aika onkin jo ohi. Mutta tämän pituus yllätti tosi paljon. Olen aika varma, että tämä peli menee ostoon melko pian minullakin.

Lainaus käyttäjältä Mixon

Itse pelasin Monkilla ja pääsin level 11 asti. Monk on ihan hauska classi pelata, vaikka enimmäkseen se onkin vain M1 ja M2 nappien kulutusta. Pitää koittaa pelata tuo passi uudelleen läpi vielä Witch doctorilla, koska vaikuttaa jännältä classilta.

Aluksi oli vähän samat fiilikset monkin suhteen, mutta nyt lv. 20 paikkeilla taisteluissa on jo ihan eri maku, kun joutuu pitämään huolta, että buffit on päällä ja esimerkiksi 2. skilleistä löytyvä hahmon ympärillä pyörivä tuuli tjsp skilli vaatii huomiota, jos sen haluaa pitää yhdellä käytöllä päällä vähän pitempäänkin. Tosin kyllähän noilla kahdella napillakin tuntuu normalilla pärjäävän aika hyvin..

Ei ole vielä muiden classien passive-skilleistä tietoa, mutta monkilla ainakin tuntuu olevan aika hullun tehokkaita. Erityisesti yksi on tähän mennessä osoittautunut sen verran ylivoimaiseksi, että tuntuu olevan nyt jo mahdoton kuolla pelissä. Yksi passiveista kun antaa jokaisesta käytetystä spirit pisteestä tällä hetkellä minulle vähän reilu 6 hp:ta ja kun skillit maksavat n. 30-50 pistettä saa tuolla passivella 180-300 hp:ta per skillin aktivointi.

Tulipahan sitten se ensimmäinen vitutuksen aihe tästä pelistä. Tuossa pari tuntia sitten menin kytkemään pois tuon Real ID homman tunnukseltani, koska en halua oikean nimeni näkyvän pelissä. No, peli päätti tämän yhteydessä samalla poistaa myös profiilini ja kaikki achievementit jotka olen saanut. Peli myös väittää nyt ettei minulla ole hahmoa, vaikka se sieltä listasta lopulta löytyykin. Pelin sisälle pääsykin hahmon valittua kestää reilusti kauemmin. Ja sitten se veemäisin ongelma: pelatessa tulee koko ajan error viestejä siitä, että achievement listaa ei löydy. Tämä olisikin kiva saada kesken kovemman matsin.

Mutta eipä ole löytynyt korjausta tähän ongelmaan. Pitäisi kai postata viestiä Blizzardin foorumille, kun ei tuoltakaan ole vielä ratkaisua löytänyt lukemalla. Achievementeista en voisi vähempää välittää, mutta profiilini puuttuminen ja tuon saamarin error viestin saaminen pelissä non stoppina alkaa käymään hermoille.

Helliä tuli taas eilen mätettyä se 15h+ eteminen hidastui kyllä todella paljon. Tosin ensin piti grindata dungeoneita lootin toivossa sen jälkeen lähti rullamaan taas todella helposti ellei vastaan tule mortar - tuli eliteä tekee aivan uskomatonta damagea.
Tänään olisi tarkoitus aloittaa hardcore demon hunterilla.
Ei ole pudonnut yhtään legendaryä/ setin palaa onko nuo vain HCssa droppina?

Lainaus käyttäjältä Orava

Helliä tuli taas eilen mätettyä se 15h+ eteminen hidastui kyllä todella paljon. Tosin ensin piti grindata dungeoneita lootin toivossa sen jälkeen lähti rullamaan taas todella helposti ellei vastaan tule mortar - tuli eliteä tekee aivan uskomatonta damagea.
Tänään olisi tarkoitus aloittaa hardcore demon hunterilla.
Ei ole pudonnut yhtään legendaryä/ setin palaa onko nuo vain HCssa droppina?

Tippuu ne legendaryt/setit ihan softcorellakin, ovat vaan tooodella harvinaisia.

Nuo mortar/firelink/molten hirviöt on ihan hirveitä ainakin barbaarilla, henki lähtee silmänräpäyksessä.

Lainaus käyttäjältä varjo+

Yksi passiveista kun antaa jokaisesta käytetystä spirit pisteestä tällä hetkellä minulle vähän reilu 6 hp:ta ja kun skillit maksavat n. 30-50 pistettä saa tuolla passivella 180-300 hp:ta per skillin aktivointi.

Njoo ku HP:t on vähissä niin tekee Seven sided striken joka käyttää 50 spirit pistettä niin siinä helaa mukavasti itsensä ja tämän hyökkäyksen aikanahan monkkiin ei voi hyökätä :D

Huhheijakkaa kun tuo HC on kyllä jännää.. act3 juuri alkoi ja tuota ennen kyllä oli muutamat hyvinkin kaoottiset bossi mätöt. Hienoa kun kuulee teamspeakin yli ison miehen äänessä särinää kun heltit on lähes nollissa, todellista on the edge meininkiä kerta kaikkiaan! HC puolella kyllä on nyt tullu Witch Doctorille tankattuu vitalityä aika reippaasti, ihan vain varuiksi.

Tuli jälleen facepalm hetki kun tajusin vasta että kun optionseista laittaa elective skillsit päälle niin voikin käyttää ihan mitä skilliä tahansa missä namikassa vaan. En tajua miten tuota en ole aiemmin tajunnut, mutta nyt on kyllä paljon enemmän variaatiota pelityyleissä, joka on ainakin WD:n kanssa todella paljon plussaa.

Saa nähä pääseekö sitä hengissä asti Diablolle asti, mutta toivo elää voimakkaasti!

Uusin Jimqusition oli ihan mielenkiintoista kuunneltavaa, varsinkin kun asia koskee tätä D3:n always-online paskamyrskyä.

Lainaus käyttäjältä YritaEdes+

Uusin Jimqusition oli ihan mielenkiintoista kuunneltavaa, varsinkin kun asia koskee tätä D3:n always-online paskamyrskyä.

On ihan ymmärrettävää, että osaa jengistä kyrsii tuo always online, mutta sitä en voi ymmärtää että miksi jokaisesta asiasta mitä Blizzard pelin hyväksi tekee syntyy aivan helvetinmoinen paskamyrsky samantien. Hyvänä esimerkkinä tuo sunnuntain 6 tunnin serverihuolto Euroopassa keskellä päivää. Tuo siis tapahtui hetki minun viime viestin jälkeen, jossa valitin profiilini sun muiden kadonneen kun kytkin Real ID:n pois. Kyllä tuo minuakin alkuun harmitti kun ei päässyt pelaamaan, mutta kun lopulta pääsi, niin nuo edellä mainitut asiat oli korjattu. Mutta eipä tuo kelvannut näköjään monille trolleille, jotka olivat pesiytyneet pelin forumille. General Discussion paikan nimen olisi voinut muuttaa General Shitstorm foorumiksi. Herranjumala sitä itkun ja valituksen määrää. Sama juttu taisi jo olla viime torstaina kun oli myös serveri huolto.

Kumminkin oli jotain missä Blizzardilla on parantamisen varaa ja paljon. Asiakaspalvelu esim. Aika surkeaa oli tuo kommunikointi huollon aikana ja kaikille jäi vähän epäselväksi että miksi huolletaan. Sekin että asiasta ilmoitettiin 3 minuuttia ennen servujen sulkemista oli aika typerää. Ja olisihan se ollut mukava saada jonkinlainen ilmoitus, että kuinka kauan tuo suunnilleen voisi kestää. Olisi saattanut vähentää sitä itkun määrää foorumeilla. Blizzard olisi saanut ottaa jotain jo opikseen siitä mitä Bioware/EA foorumeilla on tapahtunut jo kuukausia. Tuolla se asiakaspalvelun surkeus vasta huipussaan onkin.

Ja mikä ihme ihmisiä viehättää asiassa Diablo 3 vs Torchlight 2? Tämäkin jaksetaan koko ajan nostaa esille uudelleen ja molempien pelien "fanit" haukkuvat toista minkä kerkeävät. Itse tuli Torchlight 1 pelattua kauan ja upea peli oli jo sekin omalla tavallaan. Varmasti tulee tuo toinenkin osa hankittua jo senkin takia, koska sitä kehittelevät vanhan Blizzard Northin heput. Ne jotka tekivät Diablo 2. Eikö ihmiset ole iloisia, että kaksi upeaa action RPG:tä julkaistaan samoihin aikoihin?

No joo, ehkä olen niitä onnekkaita jolla tuo Diablo 3 on toiminut ilman erikoisempia ongelmia. Kumminkin 30 tuntia takana ilman mitään ongelmia ja kahdella hahmolla peli läpäistynä. Sitten kun meikäläiseltä nyysitään kaikki kamat ja rahat hahmoilta tai meikä bannitaan ilman syytä, niin voi se ääni muuttua kellossa. Toivottavasti tuohon hakkerointiinkin löydetään pikaisesti joku ratkaisu.

Lainaus käyttäjältä Retro+

Kumminkin oli jotain missä Blizzardilla on parantamisen varaa ja paljon. Asiakaspalvelu esim. Aika surkeaa oli tuo kommunikointi huollon aikana ja kaikille jäi vähän epäselväksi että miksi huolletaan. Sekin että asiasta ilmoitettiin 3 minuuttia ennen servujen sulkemista oli aika typerää. Ja olisihan se ollut mukava saada jonkinlainen ilmoitus, että kuinka kauan tuo suunnilleen voisi kestää. Olisi saattanut vähentää sitä itkun määrää foorumeilla. Blizzard olisi saanut ottaa jotain jo opikseen siitä mitä Bioware/EA foorumeilla on tapahtunut jo kuukausia. Tuolla se asiakaspalvelun surkeus vasta huipussaan onkin.

Mitä olen ymmärtänyt niin D3 on ollut ilmeisesti varsin monella pelaajalla hyvin epävakaa siihen pisteeseen asti missä he kärsivät massiivisista lagi piikeistä pelatessaan yksin, joten "palvelussa" on selvästi parantamiseen varaa.

Lainaus

Ja mikä ihme ihmisiä viehättää asiassa Diablo 3 vs Torchlight 2? Tämäkin jaksetaan koko ajan nostaa esille uudelleen ja molempien pelien [b]"fanit"[/b] haukkuvat toista minkä kerkeävät. Itse tuli Torchlight 1 pelattua kauan ja upea peli oli jo sekin omalla tavallaan. Varmasti tulee tuo toinenkin osa hankittua jo senkin takia, koska sitä kehittelevät vanhan Blizzard Northin heput. Ne jotka tekivät Diablo 2. Eikö ihmiset ole iloisia, että kaksi upeaa action RPG:tä julkaistaan samoihin aikoihin?

Boldauksessani on ongelman ydin eli fanit tai ehkä ennemminkin fanaatikot lyhenteestä huolimatta. Se taitaa olla se sokeus ja usko siihen että vain ainoastaan se oma peli on oikea ja kaikki muut ovat halpoja kopioita, jotka ovat automaattisesti huonoja.

On muuten tavallaan ironista, että Torchlight 2 on enemmän Diablo kuin Diablo 3 on, katsottaessa kehittäjä listaa.

oli han toi diablo3 tosi hyvä kun koitin veljen työnä pelata monk olikyllä hyvä pelattava. varuusteekki on tehty paremmin tippumaan vastustajilta kerta saa aina omalle classille sopivia varusteita kun kakkoses oli se ongelma kun pomo/vastustaja tiputti jotain aivan eri tavaroita mitä ite tarttis

Lainaus käyttäjältä mw3hullu

oli han toi diablo3 tosi hyvä kun koitin veljen työnä pelata monk olikyllä hyvä pelattava. varuusteekki on tehty paremmin tippumaan vastustajilta kerta saa aina omalle classille sopivia varusteita kun kakkoses oli se ongelma kun pomo/vastustaja tiputti jotain aivan eri tavaroita mitä ite tarttis

Niin mitä, että? Itsellä ei ole mitään asiaan liittyvää muuta kuin, ole kiltti ja korjaa kielioppisi.

Tulipahan eilen aloitettua pelaamaan hardcorella ja barbaarin valitsin tähän älyttömyyteen. Juuri meni Act 1 läpi soolona ja yksin olisi tarkoitus mennä koko homma. Taitaa meikäläiselle riittää jos normaalilla tämän homman saan hoidettua loppuun asti. Se jos mikä on jo voitto minulle. Ja saa kyllä kahden käden aseet samantien jäädä tässä touhussa, koska pakko se kilpi on mukana oltava kun HC:llä pelaa. Mutta erittäin hauskaa on ollut tähän asti ja kyllä HC tuo oman viehätyksensä tähänkin hommaan. Ihmeen vähän tuli sydäntä tykyttäviä tilanteita tuossa ekassa Actissa ja vika bossikin tuolla jäi kuin junan alle. Täytyy kuitenkin pumpata vitalityä tälle hahmolle minkä kerkeää. Act 2 vika bossi kyllä pelottaa jo valmiiksi. Mielestäni pelin vaikein bossi. Jos nyt sinne asti edes pääsen.

Onneksi olkoon Diablo 3 pelaajat! Peli on myynnyt viikossa 6,3 miljoonaa kappaletta ja noussut nopeimmin myyväksi PC-peliksi. Samalla Mike Morhaime lupaa pelipalvelinten korjauksia.
Lähde: Gamereactor.

Alkaa taasen kovemmat ajat kun HC jatkuu nightmarena, en halua edes viellä miettiä tulevia bossi mättöjä.. AH:sta pitää nyt taas päivittää kamat tappiinsa jotta voi edes vähällä mielenrauhalla jatkaa etiäpäin. Jännitys on tapissaan!

Oma HC sekoilu päättyi sitten Act neloseen normal tasolla ja aivan tavallisten vihollisten keskellä. Eipä voi mittään. Omaan mokaan tuo kaatui, eikä mihinkään muuhun. Siinä mielessä harmittaa, että Witch Doctorini ja Monk hahmoni pääsivät leikiten tuon actin ilman kuolemia. Mutta hauskaa oli tuonne asti ja tasolle 30 sain barbaarini. Päälle 100k jäi rahnaakin tuolle plus törkeä määrä rare kamoja. Rest in Peace Cromwell. Harmi ettet saanut Diabloa kaadettua.

Juuri tuli aloitettua ystävän trialkoodilla saatu diablon pelailu. Ensivaikutelma: jäääääätävän hyvä peli nuff said :D
Monkilla aloittelin pelaamaan, olen viellä aika nyyppä joten en osaa sanoa mitään syvällisempää asiasta. Harmi vaan ettei tolla trialversiolla voi pelata kavereiden kanssa, mutta jostainhan on pakko rokottaa pelikokemusta trialeista. Nyt takaisin pelaamaan --->

Nyt on jo aika mukava määrä tunteja takana ja eri classeistakin on tullut testittyä monk, wizard ja witch doctor. Näistä monk on ehdottomasti oma suosikkini ja sillä onkin tullut mentyä jo normalilla peli läpi asti. Monkilla tuntuu olevan myös jotakuinkin mahdoton kuolla, kun nuo self healit ja suojaukset ovat sellaista luokkaa että oksat pois. Cooppia on tällä tullut harrastettua vain muutaman tehtävän verran erään barbaarin kanssa ja siinä tuntui, että eivät hahmot ominaisuuksiltaan kauhean hyvin tue toisiaan. Monkilta sentään löytyy ihan hyviä support skillejä.

Wizard puolestaan on pelkästään cooppiin jätetty hahmo ja sillä onkin tullut myös barbaarin kanssa kuljettua. Erittäin hauska luokka ollut tähän mennessä, tosin hurjien AoE skillien ansiosta meno on vähän turhankin helppoa ajoittain. Vihollisten keskelle vain ja siellä jäädytys aoe ja force wave hoitavat jo kiitettävän osan laumoista ja jos hätä tulee niin crystal armorin kanssa pääsee tilanteesta kuin tilanteesta ulos.

Suurin pettymys onkin sitten tosiaan ollut tämä (hardcore) noitatohtori, mutta ehkä se johtuu vain omasta totaalisesta kädettömyydestäni hahmon suhteen. Vasta normalin ensimmäinen act on takana, mutta jo siinä oli vähän ongelmia isompien vihollislaumojen kanssa. Zombiekoirat eivät tunnu tekevän juuri mitään vahinkoa ja latautuvat pienen ikuisuuden. Ainoa kovan luokan skilli toistaiseksi onkin ollut Direbats, joka tekee oikein mukavaa jälkeä vihollismassojen seassa. Jotain vinkkejä olisi kuitenkin kiva kuulla, jos vaikka saisi enemmän järkeä tuohon hahmoon.

Witch doctahilla menty normaali pelitila läpi ja aloitettu Demonhunterilla ja näillähän on eroa kuin yöllä ja päivällä, vähän aikaa menee tottua uuteen tyyliin mätkiä. Toiseksi olen alkanut jostain syystä keräämään jalokiviä ja nyt minun arkku näyttää ihan Bejeweled blitziltä, mutta pitää alkaa vaikka istutteleen niitä noihin tavaroihin ja pistää myyntiin.

Lainaus käyttäjältä varjo+

Jotain vinkkejä olisi kuitenkin kiva kuulla, jos vaikka saisi enemmän järkeä tuohon hahmoon.

En mene missään nimessä väittämään että pelaan tällä hahmolla oikein, mutta tällä setillä siis menin itse läpi ja pelannut muutaman verkkopelin:

1: Heitettävät hämähäkit ja lopuksi Burning skulls nopeisiin hyökkäyksiin.
2: Lähes aina ollut kakkoshyökkäyksessä Grasp Of Dead hidastamassa vihollisten liikettä.
3: Zombiekoirat oli lemppari yksinpelissä, tämä oli pakko vaihtaa moninpelissä Spiritwalkiksi että pääsee livohkaan sieltä vihollisten keskeltä
4: Tämä hyökkäys oli ehkä vähiten käytetty minulla koko pelissä ja vaihtelin väliä Soul Harvest - Mass Confusion
5: Spirit Barriagesta tuli minun voimahyökkäys, eli tällä sai ehkä eniten damagea aikaseksi tästä muusta minun setistä.
6: Gargantuan oli mahdotonta ottaa pois tästä kohtaa.

Pyrin laittamaan mananvarastamista tai mananlisäämistä olevan runen tai skillin, siitä tuntui olevan uupelo monesti.

Lainaus käyttäjältä varjo+

Jotain vinkkejä olisi kuitenkin kiva kuulla, jos vaikka saisi enemmän järkeä tuohon hahmoon.

Omalla Witch Doctorillani skillini keskittyivät oikeastaan kokonaan räjähdyksiin. Plague of Toads räjähtävällä runella ja Acid Cloud sillä sen kantamaa lisäävällä runella olivat ne tärkeimmät damage skillit. Zombikoirat surkean damagen takia taas ovat lähinnä tykinruokana, mutta isoja vihollislaumoja vastaan Sacrificen kanssa nämä ovat upeita. Elitet ja monet minibossitkin kuolivat samantien kun kolme rakkia räjähtää silmille. Vielä kun laittoi sen Next of Kin runen Sacrificelle ja Zombie Handler passive skillin, niin siinä olikin jo mukava räjäytellä samoja koiria aina uudelleen, kun tuo rune resurrectasi niitä. Gargantuan taas on hyvä pitää mukana ihan vain tankkina, koska tämä vie paljon vihollisen huomiota pois itsestäsi. Damage tälläkin elukalla ikäväkyllä surkea, mutta eipä tuo haitannut. Hoiti tankin roolin paljon paremmin kuin esimerkiksi templar henchman.

Tuolla tyylillä meni normalilla peli läpi leikiten ja etenkin Act 3 ja 4 viholliset eivät tainneet kestää enää kuin pari sekuntia. Nightmaren Act 1 myös jatkui miltei samaan tahtiin, mutta tuota en ole vielä ehtinyt pidemmälle pelailla. Hyvänä pointtina sekin, että en koskenut auction house halpahalliin kertaakaan tällä hahmolla.

Ja tuli tuossa hetki sitten aloiteltua Wizardilla ja tähän hahmoon olisi tarkoitus eniten käyttää aikaa ja harkintaa. Mitä RPG classeihin tulee, niin tämän tyyliset caster classit ovat aina olleet lähimpänä sydäntä. Mutta laittelen myöhemmin lisää fiiliksiäni tästä classista.

Onkos ketään vielä kokeillut tätä Infernolla?
Itsellä takana 95 tuntia. Demon Huntteri ollut main hahmo joka on 60 lvl. Muilla pelaillut vasta johonkin lvl 15 asti. Todella koukuttava ja hyvä peli kaikin puolin. Oikeastaan tuo inferno vähäsen fiilistä kyllä laskenut. Tuntuu, että act2 ei ole enää mitään mahdollisuuksia vaan joka kerta kuolee liki yhteen iskuun.
Siksi oikeastaan päädyinkin pelaamaan uusilla hahmoilla ja nostelen niitä sitten. Tosin kaikki tuntuvat olevan aika erillaisia niin sikäli saa sisältöä lisää. Barbaarilla en tosin ole vielä pelannut, mutta eiköhän sekin tuosta kohta lähde käyntiin.
Olen kuitenkin sitä mieltä, että kivointa tämä peli on ryhmässä joten jos kaipailette kenties peliseuraa niin tässä oma tagini: Midder#2180

^
Infernon act 2 pääsin tänään... One shottiahan siellä tuli samantien ja olevinaa semi hyvä geari niskassa joten palaan act 1 odottamaan että kaveri pääsee kakkoseen asti.
En halua edes ajatella jotain elite grouppia act 2 huhhuh.

Wizardilla mennään loppuun asti.

Hardcorea en jaksa aloittaa koska yksin en jaksa pelata ja randomien kanssa kuolee hellissa aivan varmasti.
Jos ei siellä niin Infernon ekaan elite grouppiin kuolee jokainen perus foorumi pelaaja.

Oma Wizard pääsi tänään Nightmarelle ja sen ekassa Actissa mennään. On tämä aika tajuton tuhokone taikojensa kanssa. Disintegrate tekee selvää jälkeä mistä vain ja muitakin taikoja tulee käytettyä tasaisesti. Tälle hahmolle muuten tippui myös ensimmäinen legendary esine, Frostburn Gauntlets, mutta se löytyikin jo normalilla pelatessa Act kolmosesta. Surkeathan nuo ovat mitä vertaa moniin rare hanskoihin, mutta niin näyttää olevan oikeastaan kaikki legendaryt tällä hetkellä. Uskomattoman huonoja kun vertaa samantasoisiin tai jopa alemman tason rareihin.

Taas oli pakko lukea koko ketju läpi. Uskomatonta D3 kitkuttelua omalta osaltani, vaikka en ole vielä sormellanikaan päässyt tuotokseen kajoamaan. Onneksi nyt näyttäisi duunihommat siinämäärin lupaavilta, että saisi uutta konetta laitettua ehkä jo kesän alkupuolella, ja sitte tuo lähtee D3-ralli itelläki. Nyt kuitenkin tarvitsen taasen hiukan vertaistukea, pelin jo omistavilta pelimiehiltä.

Itse pelistä voin tässä vaiheessa sanoa, että aika mielenkiintosilta näyttää tuo Monkki ja Demon Huntteri. Löytyykö tuolta DHoolta trapit ja vastaavat? Hyppypotkut vaikuttais olevan Monkin heiniä. Kakkosta pelailin pääosin Assassin ja Necromancer classeilla. Sitä kautta kiinnostaa nämä karatet ja savupommit. Ja trapeista en muista vielä kuulleeni mitään, en edes sitä ovatko ne lopullisessa tuotoksessa mukana alkuunkaan.

Vähä mietin myös tota HC vaikeustasoa, että onko sitä mitää järkeä alottaa ilman esim. 3-4 hengen tiivistä peliporukkaa? Onko se vaikeustaso oikeasti sitä luokkaa että täytyy ryhmänä suunnitella skillit hahmoille jne? Ainakin ite toivoisin suht jäätävää vaikeustasoa, vaikka tosin tällä hetkellä vasta tommoseen tiiviiseen peliporukkaan löytys 2-3 jäsentä. Ja toki 40 pelitunnin jälkeen kuolon korjatessa sankarin, saattaisi suht helposti livahtaa sormi suuhun. Vasemman käden alkaessa hamuamaan sitä tuttipulloa.

Voisin toki googletella ikuisesti, mutta vierotusoiremainen värinä kulkee kehoni läpi, ja tunnen palavaa tarvetta osallistua keskustteluun jotenkin. Anteeksi.