Huhtikuun Warframe-juhlakilpailu!

5.04.2017 // Kirjoittanut: Ville Arvekari
0
Huhtikuun Warframe-juhlakilpailu!

PALKINTONA komea Warframe-patsas + pelivaluuttaa

Mystiset avaruusninjat ovat taistelleet yhtä kummallisia vihollisiaan vastaan jo pitkään, sillä Warframen julkaisusta tuli maaliskuussa kuluneeksi neljä vuotta. Juhlan kunniaksi tasaisin väliajoin päivittyvä peli sai suuren Octavia’s Anthem -nimisen päivityksen, joka lisää peliin muun muassa musikaalisen Octavia-warframen ja antaa mahdollisuuden pelaajille säveltää omia ääniä aseisiin. Nelivuotisjuhlan kunniaksi on myös luvassa tämä kisa!

Vastaamalla oikein seuraavaan kysymykseen pääset mukaan arvontaan, jossa yksi oikein vastannut voittaa itselleen komean Valkyr-keräilypatsaan, sen miniversion itse pelin sisällä ja 3000 pelinsisäistä Platinum-valuuttaa. Lohdutuspalkintona oikein vastanneiden kesken arvotaan kaksi Rhino-patsasta sekä 2000 ja 1000 pelinsisäistä Platinum-valuuttaa. Patsaita on valmistettu vain 2500 kappaletta, joten joka hyllystä niitä ei taatusti löydy!

Kilpailuun osallistuminen on päättynyt.

VOITTAJAT

1. Jori Honkanen, Kotka
2. Jari Ulmanen, Jyväskylä
3. Jimi Tontti, Vihti 

PALKINNOT

1. palkinto: 1 x Warframen Valkyr-keräilypatsaspaketti (patsas ja sen digiversio) + 3000 pelinsisäistä Platinum-valuuttaa
2. palkinto: 1 x Rhino-keräilypatsaspaketti + 2000 pelinsisäistä Platinum-valuuttaa
3. palkinto: 1 x Rhino-keräilypatsaspaketti + 1000 pelinsisäistä Platinum-valuuttaa
 

Kilpailun vastausaika päättyy 1.5.2017.

H-Town Oy:n ja Pelaajan työntekijät tai heidän perheenjäsenensä eivät saa osallistua kilpailuun. Kilpailuun osallistuneiden tietoja voidaan käyttää suoramarkkinointiin.