Tammikuun Resident Evil 7: Biohazard -kilpailu!

4.01.2017 // Kirjoittanut: Ville Arvekari
0
Tammikuun Resident Evil 7: Biohazard -kilpailu!

VOITA Resident Evil 7: Biohazard Collector’s Edition!

Kaikkien kauhusarjojen isä ja äiti palaa uuden pelin muodossa tammikuun lopulla. Kuvakulma on nyt vaihtunut pelihahmon silmiin, mutta mistään räiskinnästä ei ole kyse. Resident Evil 7: Biohazardin tarina vie pelaajat Yhdysvaltojen syvän etelän soille uutena päähenkilönään Ethan Winters, joka lähtee etsimään kadonnutta vaimoaan Bakerin suvun ränsistyneestä kartanosta. Mitä kauhuja ja salaisuuksia se mahtaakaan pitää sisällään…

Nyt voit voittaa itsellesi Resident Evil 7: Biohazard -pelin ja sen komean keräilyversion, joka pitää sisällään pelisarjan 20-vuotisjuhlataidekirjan, irtosormen muotoisen 16 Gt:n muistitikun, viisi pelin taidekuvaa, vaihtoehtoiset pelikannet, Survival Pack: Action Set -lisäsisältöpaketin sekä Bakerin sukukartanon huikean pienoismallin.

Vastaamalla oikein seuraavaan kysymykseen pääset mukaan arvontaan, jossa yksi oikein vastannut voittaa itselleen tämän mahtavan paketin haluamalleen pelikoneelle (PS4, Xbox One tai pc).

HUOM! Peli on kielletty alle 18-vuotiailta. Kisaan osallistuminen edellyttää vähintään 18 vuoden ikää.

Kilpailuun osallistuminen on päättynyt.

VOITTAJA

Samuli Koskela, Seinäjoki

PALKINNOT

1 × Resident Evil 7: Biohazard Collector’s Edition + peli (PS4, Xbox One tai pc)

Kilpailun vastausaika päättyy 1.2.2017.

H-Town Oy:n ja Pelaajan työntekijät tai heidän perheenjäsenensä eivät saa osallistua kilpailuun. Osallistuneiden tietoja voidaan käyttää suoramarkkinointiin.