Skylanders Halloween-kisa - Voita Skylanders Imaginators Dark Edition!

26.10.2016 // Kirjoittanut: Miika Huttunen
0
VOITA Skylanders Imaginators Dark Edition!

Ilkeä Kaos on palannut ja luonut muinaisella mielitaikuudella pysäyttämättömän joukon uudenlaisia pahiksia! On pelaajien portaalimestareiden tehtävä päihittää Kaos kätyreineen ja Skylanders Imaginatorsin myötä voit nyt käyttää mielikuvitustasi taistelussa häntä vastaan! Käyttämällä luomiskristalleita voit tehdä omia Skylandereita ja taistelella niiden avulla Sensei Skylandereiden rinnalla Skylandsin maailman pelastamiseksi Kaoksen suunnitelmilta!

Nyt saat mahdollisuuden hypätä mukaan tähän seikkailuun osallistumalla Pelaajalehti.comin Halloween-kisaan, josta voit voittaa itsellesi Skylanders Imaginators Dark Edition -erikoisversion PlayStation 4:lle. Se sisältää itse pelin lisäksi Voimaportaalin, kolme Skylanders Sensei -hahmoa: Master King Pen, Golden Queen ha Wolfgan, kaksipuolisen Skylanders Imaginators -keräilyjulisteen, kolme Imaginite luomiskristallia: Fire, Life ja Dark, sekä paljon muuta!

Vastaamalla oikein seuraavaan kysymykseen pääset mukaan arvontaan, jossa yksi oikein vastannut voittaa tämän komean paketin itselleen.

Kilpailuun osallistuminen on päättynyt.

VOITTAJA

Markus Virtanen, Turku

PALKINNOT

1x Skylanders Imaginators Dark Edition PS4:lle

Kilpailun vastausaika päättyy 1.11.2016.

H-Townin ja Pelaajan työntekijät tai heidän perheenjäsenensä eivät saa osallistua kilpailuun. Osallistuneiden tietoja voidaan käyttää suoramarkkinointiin.