Maaliskuun Styx: Shards of Darkness -kilpailu!

1.03.2017 // Kirjoittanut: Ville Arvekari
0

PALKINTONA komea Styx-patsas + peli!

Peikkosalamurhaaja ja vakooja Styx palaa uuden seikkailun voimin uusilla kikoilla varustettuna. Ihmisten sortoa vastaan sotiva Styx ajautuu tällä kertaa myös pimentohaltijoiden kaupunkiin, kun käy ilmi, että ne suunnittelevat liittoa kääpiöiden kanssa. Miten silloin kävisi peikoille? Styxin monipuolisiin hiiviskelytyökaluihin kuuluu edelleen kyky kloonata itsensä, ja tällä kertaa kloonia voi ohjata toinen pelaaja yhteistyötilassa.

Osallistumalla tähän kisaan saat mahdollisuuden päästä mukaan Styxin uusiin seikkailuihin ja voittaa samalla itsellesi komean Styx-patsaan, jolla on korkeutta 20 senttimetriä ja hintaa vajaat sata euroa.

Vastaamalla oikein seuraavaan kysymykseen pääset mukaan arvontaan, jossa yksi oikein vastannut voittaa itselleen Styx: Shards of Darkness -pelin haluamalleen alustalle (PS4, Xbox One tai pc) sekä Styx: Master of Shadows -patsaan.

Kilpailuun osallistuminen on päättynyt.

VOITTAJA

Heidi Salin, Helsinki
 

PALKINNOT

1 × Styx: Shards of Darkness -peli (PS4, Xbox One tai pc) + Styx: Master of Shadows -patsas

Kilpailun vastausaika päättyy 2.4.2017.

H-Town Oy:n ja Pelaajan työntekijät tai heidän perheenjäsenensä eivät saa osallistua kilpailuun. Osallistuneiden tietoja voidaan käyttää suoramarkkinointiin.