KISA: Palkintona Project CARS 2 ja peliaiheista tavaraa! / Kilpailut / www.pelaajalehti.com

KISA: Palkintona Project CARS 2 ja peliaiheista tavaraa!

18.09.2017 // Kirjoittanut: Miika Huttunen
0
KISA: Palkintona Project CARS 2 ja peliaiheista tavaraa!

Project CARS 2 -kilpailu

Realismin nimeen vannova autopelisarja Project CARS lupaa tällä viikolla ilmestyvässä jatko-osassaan pistää paremmaksi jokaisella osa-alueella. Kehittäjien apuna on toiminut moottoriurheilun ammattilaisia ja kokonaisuus on testattu veteraanipelaajien toimesta. Luvassa on ennennäkemättömän suuri ratavalikoima, uusia autotyyppejä ja autovalmistajia, dynaamiset säätilat, verkkoturnaustiloja, reilusti paranneltu ajofysiikka ja ajomallinnus sekä paljon muuta.

Project CARS 2 tarjoaa moottoriurheilun koko kirjon yhdessä paketissa ja osallistumalla tähän kisaan voit voittaa itsellesi pelin PlayStation 4 -version. Vastaamalla oikein seuraavaan kysymykseen pääset mukaan arvontaan, jossa kolme oikein vastannutta voittavat itselleen Project CARS 2 -pelin PS4:lle sekä lisäksi peliaiheisen pipon, t-paidan, avaimenperän sekä rannerenkaan.

 

Kilpailuun osallistuminen on päättynyt.

VOITTAJAT

Matias Holappa, Oulu
Tomi Jäynäs, Tampere
Marko Järvinen, Vantaa

PALKINNOT

3 x Project Cars 2 PS4:lle + Project Cars 2 -t-paita, -pipo, -avaimenperä ja -rannerengas.

Kilpailun vastausaika päättyy 1.10.2017.

H-Town Oy:n ja Pelaajan työntekijät tai heidän perheenjäsenensä eivät saa osallistua kilpailuun. Kilpailuun osallistuneiden tietoja voidaan käyttää suoramarkkinointiin.