Käyttäjän mecha_no_maniac kuva

mecha_no_maniac

Viimeksi paikalla: 
20.09.2017 23:37
Aktiivisuus: 
1%
Rekisteröitynyt: 
15.05.2014
Pelikoneet
PS2, PS3, PSP Slim 2004 x2 (joista toinen on paskana, eikä täten pyöritä UMD-levyjä), Super Nintendo, Nintendo 64, Nintedo Wii, Gameboy Color x2 (koska Pokemon), Nintedo DS slim, Nintendo 3DS XL ja alkuperäinen Xbox
Aloitin pelaamisen
Ensimmäiset pelimuistot liittyvät piraatti-levyltä saatuihin Frogger 3D:hen ja Sega Mega Driven Viidakkokirjaan. 7-vuotiaana sain ensimmäisen oman konsolini (PS1), jonka jälkeen pelaamiseni pääsi kunnolla vauhtiin.
Paras pelisaavutukseni
Öh, mitä niitä olisi... Okamissa keräsin kaikki stray beadit, myöskin sen jota se saamarin Blockhead Grande vahtii... KH 1:ssä voitin Hollow Bastionin viimeisen Riku tappelun yhdellä yrittämällä (Expert Modella jopa)... Trinessa hankin sen perkeleen "Better than developers"-trophyn, eli vedin sen laavalla täyttyvän, luurankoja kuhisevan viimeisen kentän Very Hardilla ilman että ykskään hahmo kuoli... ja se homma vasta olikin perseestä T_T.
Lempipelihahmo
Niitähän riittää. Mainittakoon nyt Clockwerk ja Sly Cooper (Sly Raccoon), Sig (Jak II), Zero (Megaman X-sarja), Auron ja Tidus (Final Fantasy X) sekä Leorina (Klonoa 2:Lunatea's Veil).
Lempipelityypit
Seikkailu, tasohyppely ja jossain määrin myös räiskintä- tai roolipelit
Mikä pelihahmo
Ai mikä olisin? Varmaan Klonoa. Se kun on sellainen peruspirteä, värikkäisiin sekä urheilullisiin vaatteisiin pukeutunut tyypillinen tasohyppelypelien protagonisti. Jep, se minä varmaan olisin.
Suurin pelihäpeäni
Harri Potterit (mestarillisella suomi-dubilla varustettuna) PS1:lle. Salaisuuksien Kammio on tosin alkujaan siskoni joululahja, joten koko kunniaa en näistä molemmista pökäleistä ota.
Lempipeli
Sly 2: Band of Thieves
Nyt pelaan
Fire Emblem: Awakening
Viimeksi läpipelattu
Swapper ja Sly 3