Zombit kaatuvat ilman lisäkuluja – State of Decay 2:ssa ei ole mikromaksuja / Uutiset / www.pelaajalehti.com

Zombit kaatuvat ilman lisäkuluja – State of Decay 2:ssa ei ole mikromaksuja

12.03.2018 // Kirjoittanut: Joonas Pikkarainen
4

Undead Labs on paljastanut, ettei toukokuussa ilmestyvä State of Decay 2 sisällä minkäänlaisia mikromaksuja.

Kehittäjät kertoivat taannoisessa livestriimissä, ettei studiolla ole suunnitelmia mikromaksujen lisäämiselle peliin. He vihjailivat kuitenkin, että yhtiöllä saattaa olla suunnitelmia tuoda myöhemmin peliin maksullisia laajennuksia.

Studion päätös ei ole sinänsä kuitenkaan uusi, sillä tekijät ovat kertoneet jo hieman aiemmin foorumeilla, ettei heillä ole aikeita lisätä peliin mikromaksuja.

State of Decay 2 julkaistaan pc:lle ja Xbox Onelle 22. toukokuuta.

Lähde: Undead Labs

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Se on tätä nykyaikaa että tästä pitää erikseen ilmoittaa eikä siitä, jos niitä pelissä on. Edelleen minulle on ihan sama kosmeettisille turhuuksille jos sellaisia myydään mutta heti kun on jotain merkittävää niin suhtautuminen on eri. Ja jossain Simseissä sun muissa ne kosmeettiset jutut taas pitäisi olla ilmaisia, sillä ne kuuluvat peliin, eli ei sekään ole automaattinen "synninpäästö" että mikromaksut on kosmeettista tavaraa.

Käyttäjän Hakli kuva
Hakli

Hieno homma! Olen myös samaa mieltä zappahin kanssa. Ei mikromaksut haittaa minua jos ne on lisätty peliin niin, etteivät ne vaikuta pelin Etenemisjärjestelmään.

Rocket League ja Fortnite ovat ensimmäiset kaksi hyvää esimerkkiä, joiden mikromaksut eivät juuri itseäni haittaa. Ne ovat pelissä, mutta ovat pelkästään kosmeettisia asioita, eivätkä luo etulyöntiasemaa tai vaikuta etenemiseen.

Joka tapauksessa - Tämä on hyvä uutinen ja odotan mielenkiinnolla, mimmonen tästä pelistä vielä tulee. Ykköstä en ole vielä testannut, mutta kovasti se tuolla Xboxilla polttelee.

Käyttäjän zerodaunholy kuva
zerodaunholy

ja tämäkö on uutinen? tämänhän pitäisi olla itsestäänselvää ettei yksinpeleihin ainakaan niitä tungeta. jumalauta on menossa peliala kuvottavaan suuntaan.

Käyttäjän gurgi kuva
gurgi
Lainaus zerodaunholy

ja tämäkö on uutinen? tämänhän pitäisi olla itsestäänselvää ettei yksinpeleihin ainakaan niitä tungeta. jumalauta on menossa peliala kuvottavaan suuntaan.

Eiköhän tämä ilmoiteta ihan vain niiden nykypäivän kuvottavien pelaajien takia, jotka niistä micromaksuista alkaa vinkumaan ennen kuin edes tietävät mitä ne on ja että onko edes niitä. Tämä on PR:rrää.

Mode-edit: Jätetään ne turhat urpottelut ja muut henkilökohtaisuudet sikseen. Tämäkään kommentti ei sellaisia tarvinnut.