Zelda-toiminta ja uusin Donkey Kong Country ehostuvat Switch-yleisölle / Uutiset / www.pelaajalehti.com

Zelda-toiminta ja uusin Donkey Kong Country ehostuvat Switch-yleisölle

11.01.2018 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
5

Nintendo on tuomassa yhä useamman Wii U -pelin Switchille. Viimeisimpänä uutuuskonsolille on vahvistettu uudet versiot Hyrule Warriorsista ja Donkey Kong Country: Tropical Freezesta

Peleistä Tropical Freeze ilmestyy Switchille toukokuun 4. päivä ja se on päivitetty tukemaan tietysti Joy-Con-ohjaimilla toimivaa yhteistyöpeluuta. Kokonaan uutena lisänä mukaan on ahdettu myös helpotettu pelitila, jossa päästään pelaamaan vaaroille vähemmän alttiilla Funky Kongilla.

Pelikuvanäytteen Funkysta saa oheista Direct-videota kliksuttamalla. Se on asetettu suoraan Tropical Freezen esittelykohtaan.

Hyrule Warriorsista nähdään vuorostaan kevään aikana Switchilla Definitive Edition -niminen versio. Kyseinen paketti yhdistää pelin Wii U- ja 3DS-versioon kuuluneet sisällöt, päivittää sitä teknisesti ja tuo mukaan myös uusia Breath of the Wild -pukineita. Kokonaan uutta lisäsisältöä luvataan sitäkin tarjolle.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Kingsta kuva
Kingsta

Tropical Freeze jäi jostain käsittämättömästä syystä Wii U:lla väliin, mielelläni ostan siis Switchille.

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Tropical Freeze on melkoisen varma ostos. Vielä lisää Zeldoja ja Galaxyt vähintään Marioista.

Käyttäjän Qlaos kuva
Qlaos

No perhana, molemmat löytyy jo WiiU:lle ja vaikka hyviä pelejä onkin niin en viitsisi noitakin uusiksi ostaa. Vaikka pitääkin myöntää että Funkylla olisi kiva päästä pelaamaan...

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus

Jotenkin päässyt menemään ohi tällainen Direct. Kai se varmaan täytyy katsoa vaikka mitään erityistä siellä ei olisikaan.

Käyttäjän Teräskäsine kuva
Teräskäsine

Ensin mietin Wii U-pelien uudelleen julkaisemista turhana, mutta koska Switchille on jo omaa pelikirjastoa mukavasti ja monelta meni Wii U:n pelit sivu suun, ei ratkaisu huono ole. Varmasti Switchin omistaa jo moni sellainen, joka ei Wii U:hun koskenut.