Zelda-henkeä huokuva Oceanhorn myy kiitettävää tahtia – julkaistaneen myös NX:lle / Uutiset / www.pelaajalehti.com

Zelda-henkeä huokuva Oceanhorn myy kiitettävää tahtia – julkaistaneen myös NX:lle

15.10.2016 // Kirjoittanut: Jaakko Herranen
3
Oceanhorn: Monster of Uncharted Seas

Suomalaisen Cornfox & Bros. -pelitalon työstämä Oceanhorn: Monster of Uncharted Seas -seikkailu myy kiitettävää tahtia. Onpa kiitosta kerännyt julkaisu saamassa jatko-osankin.

Oceanhorn: Monster of Uncharted Seas on kelvannut pelaajille jo reilun miljoonan kopion verran. Alkujaan vuonna 2013 iOS-laitteille ilmestynyt rooliseikkailu on sittemmin julkaistu myös Windowsille ja Macille sekä vihdoin viime kuussa myös Xbox Onelle sekä PlayStation 4:lle.

Pelin julkaisija FDG Entertainment kertoo Oceanhornin tekevän tuloaan muiden alustojen ohella jollekin Nintendon konsolille – kenties maaliskuun korvalla ilmestyvälle NX:lle. Myös Vita-versio siintää horisontissa. Tarkempia julkaisupäiviä paljastettaneen myöhemmin.

Cornfox & Bros. työstää paraikaa pelilleen jatko-osaa. Tutuista ja hyväksi todetuista elementeistä kasattu Oceanhorn 2: Knights of the Lost Realm loikkaa perspektiivissään kolmannen persoonan näkövinkkeliin. Jatko-osan julkaisupäivä on toistaiseksi hämärän peitossa.

Lähde: Gamespot

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän zappah kuva
zappah

En ole tätä vielä ostanut kun on vähän hengettömäksi teokseksi haukuttu vaikka tässä onkin kaikki Zelda-elementit kasassa. Katsellaan josko alesta lähtisi ostoon.

Käyttäjän Rabbitman kuva
Rabbitman

@zappah
Olisippa kerännyt tuon pelin Humble Bundlesta. Älä selitä, että et pelaa PC:llä

Aattelin, kun tämä Vitalle ilmoitettiin tulevan, että liian myöhäistä ja kaikilla halukkailla on jo sopiva alusta tälle, mutta että vielä myöhemmin NX. Mitäs nyt turhaan julkaisee.

Käyttäjän Samu kuva
Samu

En malta odottaa miltä tämän pelin Miiverse-community tulee näyttämään...