Uutinen: Zelda-henkeä huokuva Oceanhorn myy kiitettävää tahtia – julkaistaneen myös NX:lle

15.10.2016
Kirjoittanut: Jaakko Herranen

Suomalaisen Cornfox & Bros. -pelitalon työstämä Oceanhorn: Monster of Uncharted Seas -seikkailu myy kiitettävää tahtia. Onpa kiitosta kerännyt julkaisu saamassa jatko-osankin.

Oceanhorn: Monster of Uncharted Seas on kelvannut pelaajille jo reilun miljoonan kopion verran. Alkujaan vuonna 2013 iOS-laitteille ilmestynyt rooliseikkailu on sittemmin julkaistu myös Windowsille ja Macille sekä vihdoin viime kuussa myös Xbox Onelle sekä PlayStation 4:lle.

Pelin julkaisija FDG Entertainment kertoo Oceanhornin tekevän tuloaan muiden alustojen ohella jollekin Nintendon konsolille – kenties maaliskuun korvalla ilmestyvälle NX:lle. Myös Vita-versio siintää horisontissa. Tarkempia julkaisupäiviä paljastettaneen myöhemmin.

Cornfox & Bros. työstää paraikaa pelilleen jatko-osaa. Tutuista ja hyväksi todetuista elementeistä kasattu Oceanhorn 2: Knights of the Lost Realm loikkaa perspektiivissään kolmannen persoonan näkövinkkeliin. Jatko-osan julkaisupäivä on toistaiseksi hämärän peitossa.

Lähde: Gamespot

3 kommenttia

15.10.2016 18:24
En ole tätä vielä ostanut kun on vähän hengettömäksi teokseksi haukuttu vaikka tässä onkin kaikki Zelda-elementit kasassa. Katsellaan josko alesta lähtisi ostoon.
Picture of zappah
15.10.2016 18:54
@zappah
Olisippa kerännyt tuon pelin Humble Bundlesta. Älä selitä, että et pelaa PC:llä

Aattelin, kun tämä Vitalle ilmoitettiin tulevan, että liian myöhäistä ja kaikilla halukkailla on jo sopiva alusta tälle, mutta että vielä myöhemmin NX. Mitäs nyt turhaan julkaisee.
Picture of Rabbitman
16.10.2016 13:13
En malta odottaa miltä tämän pelin Miiverse-community tulee näyttämään...
Picture of Samu