Yli viisi vuotta odoteltu Fortnite saapuu viimein kaikkien ulottuville – mutta ei vieläkään valmiina / Uutiset / www.pelaajalehti.com

Yli viisi vuotta odoteltu Fortnite saapuu viimein kaikkien ulottuville – mutta ei vieläkään valmiina

8.06.2017 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
3

Epic Gamesin jo yli viisi vuotta sitten julkistama verkkopeli Fortnite on edelleen vielä olemassa. Uudella trailerilla yhtiö on vahvistanut, että peli tuodaan saataville Xbox Onelle, PlayStation 4:lle ja Windows- sekä Mac-koneille 25. heinäkuuta.

Ennakkotilaajille peli aukeaa tosin jo neljä päivää aikaisemmin.

Vielä heinäkuussakaan Fortniten ei katsota olevan tosin valmis. Tuolloin Fortnitista tuodaan saataville vasta vain early access -kuosissa heille, jotka ovat valmiita maksamaan ennakkopääsystä ja pienistä lisäherkuista. Virallisen julkaisunsa Fortnite saa ensi vuoden puolella, jolloin sitä on mahdollista pelata myös ilmaiseksi.

Pitkästä kehitysajastaan huolimatta Fortnite pohjautuu edelleen vastaavaan perusideaan kuin julkistuksensa aikoihin. Peli on tarjoamassa siis yhteistyövetoista kolmannen persoonan toimintaa, jossa räiskimisen lisäksi päästään rakentamaan omaa linnaketta pelaajia uhkaavia hirvöitä vastaan.

Lähde: Epic Games

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Kyllä tämä ihan kokeilun arvoiselta vaikuttaa.

Käyttäjän markusbob kuva
markusbob
Lainaus käyttäjältä zappah

Kyllä tämä ihan kokeilun arvoiselta vaikuttaa.

Dead rising/Borderlands/Rust sekoitusta? Menee kyllä kokeiluun, kunhan hinta kohdillaan. Voipi olla mukavaa piristystä normaaliin FPS-genreen.

Käyttäjän Smiling Nik kuva
Smiling Nik
Lainaus käyttäjältä markusbob

[quote='käyttäjältä zappah']Kyllä tämä ihan kokeilun arvoiselta vaikuttaa.[/quote]

Dead rising/Borderlands/Rust sekoitusta? Menee kyllä kokeiluun, kunhan hinta kohdillaan. Voipi olla mukavaa piristystä normaaliin FPS-genreen.

Mutta tämähän ei ole fps-peli.