Xbox One -ohjain saa uuden sporttikuosin / Uutiset / www.pelaajalehti.com

Xbox One -ohjain saa uuden sporttikuosin

12.07.2018 // Kirjoittanut: Jukka Moilanen
5

Xbox One saa uuden sporttisen ohjainmallin tänä kesänä.

Microsoft on paljastanut Xbox Onen uuden Sport White -mallin. Ohjaimen pääväri on valkoinen, mutta sen takaosassa ja kuvioinnissa on mintunvihreät korostukset. Sen taustalta löytyy myös kumiset otepinnat, joka varmistaa ohjaimen pysyvän kädessä toiminnan tiimellyksessä. Muilta ominaisuuksiltaan kyseessä on Xbox One -ohjaimen perusversio.

Xbox One -ohjaimen Sport White -malli saapuu 7. elokuuta 64,99 euron hintaan.

Lähde: Xbox.com

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Tuli pelattua pari päivää sitten pitkästä aikaa Onella ja onhan nämä erikoisohjaimet vielä perusohjaimestakin huomattava parannus. Itselläni löytyy Recon Tech -erikoisversio, joka taitaa olla muuten sama kuin tämä sportti mutta eri kuvituksella.

Väittäisin että nämä Onen "erikoismallit" on parhaita perusohjaimia mitä nykykonsoleille löytyy. Tuohon en laske mukaan Elite tai muita kalliita ohjaimia, sillä tuota Reconia sai 35 eurolla uutena. Halvempi kuin PS4:n tai varsinkin Switchin perusohjain ja pieksee molemmat mennen, tullen ja palatessa.

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus

Ohjaimia löytyy, mutta tärkeimmät, eli pelit puuttuu.

Käyttäjän make72 kuva
make72
Lainaus snaketus

Ohjaimia löytyy, mutta tärkeimmät, eli pelit puuttuu.

Samaa mieltä ei vielläkään peliä minkä takia sais tekosyyn ostaa Xboxone X.
Mun mielestä Darksoulsissa xboxin ohjaimen yläpääty nappulat on todella huonot.
Muuten ohjain ihan ok.

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Onhan X:lle jo olemassa ihan ok syitä: ohjainmieltymykset, hiljaisempi ja tehokkaampi laite (kuin muut konsolit) sekä konsoleista ne parhaat versiot multiplattareista. Ihan hyvä lista siis.

Mikäli nyt vasta ostaisin tämän sukupolven ykköskonsolia, niin valitsisin X:n. PS4 Pro tulisi sen kaveriksi Sonyn yksinoikeuksia varten mutta X:llä pelaisin kaiken muun. Nyt kun Pro on jo talossa niin ei huvita vaihtaa tuota ns. ykköskonsolia. Toki jostain tarjouksesta saatan taas päivittää (S:n X:ksi) kuten yleensäkin uudempiin ja/tai parempiin malleihin tai jos alkaa pukata tarpeeksi kiinnostavia yksinoikeuksia tms.

Muistelisin että olen päivittänyt normiversion X360:stä E-malliin sekä perusversion Onesta S:ään aikalailla nollakuluilla myymällä vanhan konsolin sekä uuden mukana tulevat tilpehöörit. En odota mitään samanlaista X:n suhteen mutta jos jää ns. väliraha pieneksi niin aika varmasti on X jossain vaiheessa talossa.

Käyttäjän Jontte kuva
Jontte

Eipä ne "ok syyt" riitä kun kunnolliset pelit puuttuu.