Wii U jää tehoissa sittenkin PS3:n sekä Xbox 360:n jalkoihin?

3.04.2012 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
18

Wii U saattaa jäädä sittenkin tehoiltaan peräti PlayStation 3:n sekä Xbox 360:n jalkoihin ainakin grafiikan suhteen. Näin antavat ymmärtää Gameindustry Internationalin haastattelemat kehittäjät, joiden kerrotaan jo tutustuneen laitteen tarjoamaan tekniikkaan.

- Se ei tuota grafiikkaa yhtä hyvin kuin PS3 tai 360. Siinä ei ole yhtä montaa varjostinta, se ei ole yhtä kyvykäs, yksi nimettömänä pysyvistä lähteistä summasi.

- Toki jotkin asiat ovat paremmin, mutta pääosin koska kyseessä on modernimpi malli. Yleisesti Wii U ei kuitenkaan pysy aivan perässä.

Mielipiteet poikkeavat ainakin hitusen Darksiders 2:n parissa työskennelleen Marvin Donaldin mietteistä. Mies kertoi viime kuussa pitävänsä Wii U:ta varsin samantasoisena nykykonsolien kanssa eikä uskonut ainakaan Darksiders 2:n näyttävän Nintendon laitteella juuri kummemmalta muihin versioihin nähden

Lisää virallista informaatiota Wii U:sta kuultaneen viimeistään E3-messuilla. Laitteen julkaisun huhutaan tapahtuvan marraskuun aikoihin.

Lähde: Gameindustry International

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän mobb kuva
mobb

Aika heikkoa jos 2012 vuonna julkaistavassa konsolissa ei pelit ole natiivisti 1080p@60fps. Huhuja tietty vasta, mutta aika heikko veto nintendolta mikäli tällä linjalla jatkaa.

Käyttäjän Drifu kuva
Drifu

Aika monet tunnetut kehittäjät ovat sanoneet, että on tehokkaampi, joten ennemmin uskon heitä kuin jotain tuntemattomia kehittäjiä.

Käyttäjän justcause2w kuva
justcause2w

niin varmaan joo

Käyttäjän Muksu kuva
Muksu

Jänniksi menevät huhut. Kuten tuossa edellä aika moni jo mainitsikin, niin aikaisemmin monet kehittäjät ovat sanoneet Wii U:n olevan kyvykkäämpi kuin nykyiset HD-konsolit. 1080p pitäisi kuulemma luonnistua helposti.

Kesäkuussa viimeistään saadaan tietää mikä on homman nimi, mutta mielenkiinnolla näitä huhuja lukee, etenkin kun eroavat niin vahvasti toisistaan.

Käyttäjän zetger kuva
zetger

Kirjoitin tästä boardeille aamulla bout 9h sitten mutta totean tämän tännekkin NAURETTAVAA!

Käyttäjän Luffymcankka kuva
Luffymcankka

Kai se nyt on tehokkaampi kuin 6 vuotta vanhat laitteet? E3:sia odotellessa.

Käyttäjän JiPez kuva
JiPez

Eihän tuo nyt ole teoriassakaan mahdollista, että olisi mukamas tehottomampi, kuin 6 vuotta vanhat nuhapumppu konsolit. Mistä argeoligisilta kaivauksilta ne on repineet sellaisia komponentteja?

Käyttäjän kapa85 kuva
kapa85

Mulle ainakin yks ja hailee onko heikompi vai tehokkaampi. Ei sitä ennekään tarvittu supergrafiikoita jotta peli olisi hyvä mut valitettavasti nykyään hommat tuntuu olevan toisin.

Käyttäjän LordBarkus kuva
LordBarkus

Voi nintendo minkä teit

Käyttäjän frozen kuva
frozen

jos yhtään seurannu nintendon laitteiden kehitystä niin sen perustella tuo ei ole kyllä mitään uutta