A Way Out saattoi jo rikkoa EA:n odotukset – miljoonamyynti saavutettu kahdessa viikossa / Uutiset / www.pelaajalehti.com

A Way Out saattoi jo rikkoa EA:n odotukset – miljoonamyynti saavutettu kahdessa viikossa

14.04.2018 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
3

Electronic Artsin ja Hazelight Studiosin hieman reilut kaksi viikkoa sitten julkaistu A Way Out on kasvanut miljoonahitiksi. Hazelightin juhlisti pelin myyntejä Twitter-tilillään, jossa se ehti myös jo kiittämään kaikkia, jotka ovat vain osoittaneet tukensa pelille ja kehittäjille.

A Way Out on ollut uusi peli kehutun Brothers: A Tale of Two Sonsin tehneeltä tiimiltä, joten sillä on kyllä ollut avaimet menestykseen heti alusta asti. Mikään läpihuutojuttu miljoonamyynti ei ole silti ollut. Raskaasta tarinavetoisuudestaan huolimatta peli on rakennettu nimittäin sen verran vahvasti yhteistyön varaan, että siitä ei löydy edes varsinaista yksinpelimahdollisuutta.

Mitä ilmeisemmin A Way Outin menestys on ylittänyt jo julkaisija Elecktronic Artsin odotukset. Viime joulukuussa julkisuuteen vuoti nimittäin suunnitelmia peliä koskevasta markkinointimateriaalista, jonka perusteella pelijätti odotti A Way Outin elinikäisten myyntien pyörivän noin 900 000 kappaleessa. 

Lähde: Hazelight Studios (Twitter), Kotaku, Reddit

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Tuli aloiteltua tämä teos tässä vastikään ja on kyllä varsin mainion oloinen tuotos. Yksin jos tekisi samat jutut niin olisi kohtuu laimeaa mutta kun kaikessa on mukana kaksi pelaajaa niin homma toimii ihan eri lailla. Ja totta kai samalta sohvalta pelattuna on se paras vaihtoehto tässä.

Käyttäjän MastaKillah kuva
MastaKillah

Loistava teoshan tämä oli. Tuli heti julkaisupäivänä ostettua ja platinoitua yhdeltä istumalta. Hinta tosin saattaa tuntua monelle melko kovalta, kun completionist-läpipeluu tarinoineen vei vain kuusi tuntia.

Käyttäjän PlayStationPlayer kuva
PlayStationPlayer

Olisin ostanut jos olisi yksin voinut pelata mutta onneksi youtubesta löytyy tämäkin peli joten voin katsoa sieltä. Ja siis en kiellä että jonkun kanssa tämän pelaaminen olisi hauskaa olen huomannut sen.