Viikon kysymys: Tappavatko mikromaksut kiinnostuksesi odottamaasi peliä kohtaan? / Uutiset / www.pelaajalehti.com

Viikon kysymys: Tappavatko mikromaksut kiinnostuksesi odottamaasi peliä kohtaan?

20.11.2017 // Kirjoittanut: Ville Arvekari
20
Viikon kysymys: Tappavatko mikromaksut kiinnostuksesi odottamaasi peliä kohtaan?

Mikromaksut herättävät tunteita puolin ja toisin. Viime viikolla maksujen räikeys nosti päätään Star Wars Battlefront II:n takia. Sen myötä päätimme udella Pelaajalehti.comin viikon kysymyksessä, tappavatko mikromaksut kiinnostuksesi odottamaasi peliä kohtaan.

Vastausvaihtoehdot ovat:

  • Kyllä, kaikissa muodoissaan
  • Vain, jos mikromaksut vaikuttavat räikeästi pelaamiseen
  • Ei, kosmeettiset mikromaksut voivat olla ihan kivojakin
  • Ei, mikromaksut eivät hetkauta minua lainkaan
Vastata voi rullaamalla alaspäin Pelaajalehti.comin etusivua tai vaihtoehtoisesti täällä!
 
Omaa vastaustaan ja siihen johtaneita painavia syitä voi perustella alla olevassa kommentointisarakkeessa. Parhaat, hauskimmat tai mieleenpainuvimmat kommentit nostetaan esille ensi viikon kyselykatsauksessa. Mikäli et ole rekisteröitynyt sivustolle kommentoidaksesi, asian voi helposti korjata täältä
Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän sir_jakob kuva
sir_jakob

Enemmän mikromaksujen hinnat nakertaa, kuin niiden olemassaolo. Parin euron nakkaaminen silloin tällöin on ok, mutta 60€ timanttiarkut alkaa olla vähän mauttomia.

Käyttäjän Heppulinen kuva
Heppulinen

"Ei, kosmeettiset mikromaksut voivat olla ihan kivojakin"

Jos on pay to play, niin mikromaksut saisi olla vain kosmeettisia.

Jos peli on free to play, niin riippuen pelistä ja kuinka olen pelannut sitä (Esim parisataa tuntia) voin heittää euroja peliä kohti.

Käyttäjän Balnazzard kuva
Balnazzard

Vain jos vaikuttavat räikeästi...

Eli mikäli on selkeästi "pay2win". Itsenäni ei niinkään tämä loot-box systeemi muuten haittaa, kunhan vain oikealla rahalla ei pystyisi muuta ostamaan/unlockaamaan kuin kosmeettista krääsää.

Käyttäjän Hayarigami kuva
Hayarigami

Mikromaksut eivät hetkauta minua lainkaan.

Odottamissani peleissä ei pääsääntöisesti ole mikromaksuja. Joissain peleissä saattaa pystyä ostamaan parilla lantilla jotain vaatteita, mutta en uhraa ajatustakaan moisille.

Käyttäjän velor85 kuva
velor85

Ei ole vaikutasta, Jos se hinta pysyy järkevänä.Se on ärsyttävää jos sinun pitää olla esim Playstation Plus jäsen ennen kun voit pelata netissä, mikä on täysi vääryys. PC pelaajilla ei ole tälläistä ongelmaa..

Käyttäjän zappah kuva
zappah

"Vain, jos mikromaksut vaikuttavat räikeästi pelaamiseen".

Yleensä ottaen eivät minusta kuulu täysihintaiseen peliin mutta jos pysyvät kosmeettisina turhuuksina niin minulle ok. Tosin yleisesti ottaen sekään ei ole ok, sillä joku niitä kuitenkin ostaa ja sen takia niitä tungetaan jatkossakin peleihin.

Ostopäätöksiä tehdessä saatan ostaa kaupasta uutena sen pelin, jossa ei ole mikromaksuja ja siirtää alelaariin mikromaksukyllästytetyn tuotteen.

Käyttäjän Bloob kuva
Bloob

Ei nyt kamalasti haittaa jos ovat moninpelissä ja vain kosmeettisia. Toisaalta, jos vaihtoehdot ovat täyshintainen peli, jossa ei ole mikromaksuja, ja täyshintainen peli, jossa on mikromaksuja, niin valinta ei ole vaikea.

Käyttäjän Bloodborne kuva
Bloodborne
Lainaus velor85

Ei ole vaikutasta, Jos se hinta pysyy järkevänä.Se on ärsyttävää jos sinun pitää olla esim Playstation Plus jäsen ennen kun voit pelata netissä, mikä on täysi vääryys. PC pelaajilla ei ole tälläistä ongelmaa..

Tässä plussan kohdalla täysin samaaa mieltä.

Käyttäjän Qlaos kuva
Qlaos

"Vain, jos mikromaksut vaikuttavat räikeästi pelaamiseen"

En ole kertaakaan mikromaksuihin koskenut enkä aiokkaan, joten esim. Shadow of Warin kohdalla omaa intoa laski aika roimasti se peloteltu "grindaa tai maksa" ending. Ja kun osa sanoo että just sitä se on ja osa taas että ihan liioiteltua, niin ennemmin olen jättänyt pelin hyllyyn kuin ottanut riskin

Käyttäjän Poliisitapaus kuva
Poliisitapaus

Kaikkia eivät kiinnosta Battlefrontin kaltaiset pelit. Tarkistin, että olen ostanut PS4:lle yhteensä 25 peliä, joista kahdessa on mikromaksuja. Trials Fusionin skinit ja Uncharted 4:n loottiboksit eivät ainakaan haitanneet pelikokemusta millään tavalla.