Viikon kysymys: Kenellä oli kovimmat E3 2018 -julkistukset? / Uutiset / www.pelaajalehti.com

Viikon kysymys: Kenellä oli kovimmat E3 2018 -julkistukset?

13.06.2018 // Kirjoittanut: Ville Arvekari
24
Viikon kysymys: Kenellä oli kovimmat E3 2018 -julkistukset?

Jos joku ei sattunut vielä huomaamaan, vuoden suurin pelitapahtuma E3 2018 on parhaillaan käynnissä Los Angelesissa. Sen myötä päätimme odottaa näin keskiviikkoon asti, että lukijat voivat vääntää kättä perinteisessä viikon kysymyksessä suurten julkaisijoiden lehdistötilaisuuksien paremmuudesta. Kuka vei tänä vuonna E3:n kuninkuuden?

Mikäli et ole perillä tilaisuuksien tarjonnasta, olemme koostaneet kätevät listat kaikista paljastuksista ja julkistuksista. EA:n ja Bethesdan uutiset lyödät täältä, Square Enixin ja Ubisoftin täältä, Microsoftin täältä, Sonyn täältä ja Nintendon täältä. Huh!

Kysymys ja vaihtoehdot kuuluvat kokonaisuudeessaan seuraavasti:

Millä oman E3-tilaisuuden järjestäneellä julkaisijalla oli kovimmat julkistukset?

  • EA
  • Microsoft (Xbox)
  • Bethesda
  • Square Enix
  • Ubisoft
  • Sony (PlayStation)
  • Nintendo
 

Voit seurata kyselyn tuloksia myös Pelaajalehti.comin etusivulta. Omaa vastaustaan ja siihen johtaneita painavia syitä voi perustella alla olevassa kommentointisarakkeessa. Parhaat, hauskimmat tai mieleenpainuvimmat kommentit saatetaan nostaa esille ensi viikon kyselykatsauksessa. Mikäli et ole rekisteröitynyt sivustolle kommentoidaksesi, asian voi helposti korjata täältä

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus

Jos nyt puhtaasti näytettyjen pelien perusteella valitaan, niin Sony jo yksin Resident Evil 2:sen ansiosta, unohtamatta loistavan näköisiä varsinaisia yksinoikeuspelejä.

Nintendon näytös oli pahin riman alitus vuosiin ja Microsoft lähinnä näytti pelejä mitä voi pelata muualla kuin Xboxilla.

Käyttäjän frozen kuva
frozen
Lainaus snaketus

Jos nyt puhtaasti näytettyjen pelien perusteella valitaan, niin Sony jo yksin Resident Evil 2:sen ansiosta, unohtamatta loistavan näköisiä varsinaisia yksinoikeuspelejä.

Nintendon näytös oli pahin riman alitus vuosiin ja Microsoft lähinnä näytti pelejä mitä voi pelata muualla kuin Xboxilla.

Resident evil 2 tulee myös xbox one ja PC

Käyttäjän Megaman kuva
Megaman

Limited Run Games puuttuu listasta

Käyttäjän Brutal1ty kuva
Brutal1ty

Vaikka pidän Nintendosta, Sony vei pelijulkistuksissa ja esittelyissä voiton. Nintendon tapahtuman kohokohta oli sen alku Daemon X Machina:n kanssa, loppu oli odotettavaa tai ei kiinnostavaa (silti kolmanneksi paras). Microsoftin paras esitys oli Battletoadsin julkistus, eli köyhää kuten odottaa sopi. Ubisoftilta ei löytynyt mitään hyvää, Beyond Good and Evil 2:ta lukuunottamatta. Square Enixiltä tulee Just Cause 4, mutta olen huolissani sen suunnasta, vakavuus ei kuulu Just Causeen. EA saa syödä säkillisen peniksiä, heillä ei ollut mitään. Bethesdalla oli toisiksi parhaat tarjonnat Doomin ja Wolfensteinin muodossa.

Sony taas esitteli Death Strandingia, Last of Us 2:ta, Spider-Mania ja Ghost of Tsushimaa, eli toisin sanoen heillä oli parhaat exclusiivien esittelyt.

Käyttäjän Mavors kuva
Mavors
Lainaus frozen

Resident evil 2 tulee myös xbox one ja PC

Niin..? Samassa lauseessahan snaketus mainitsee vielä erikseen yksinoikeudet.

Itse sanon myös Sony, koska Ghost of Fukushima ja Resident Evil 2.

Käyttäjän Kuros kuva
Kuros

Mikkis veti ehdottomasti pisimmän korren vaikka sonyn ghost of fuckingsima oli siistin näköinen. Nintendo kuraa ja kaikki muut siinä perässä.

Käyttäjän Balnazzard kuva
Balnazzard

Mitä uusiin julkistuksiin tulee niin todella köyhä show oli kyllä jokaisella, eli vaikeaa valita voittajaa sen perusteella....

Kai näistä parhaimman shown pystyyn kuitenkin laittoivat Microsoft ja Sony. Last of Us 2 ja Spider-Man tarjoilivat varsin vakuuttavaa pelikuvaa, Microsoftilla taas parasta antia olivat Forza Horizon 4, Ori and Will of the Wisp sekä Halo Infinityn teaser...vaikka jälkimmäinen ei paljoa kertonut niin vaikutti jo tuon perusteella mahdollisesti avoimen pelimaailman myötä huomattavasti mielekiintoisemmalta peliltä sitten Reachin. Myös MS:n lupaus täysin uusista peleistä uusien studio-hankintojen myötä oli piristävä uutinen, vaikka näitä uusia AAA pelejä varmaan joudutaan vielä tovi odottamaan.

Huonoimmat esitykset tarjoilivat Nintendo ja EA, mutta kuten todettua, muillakin oli varsin köyhä tarjonta.

Nyt sitä itsekkin alkaa jo toivoa uutta konsolusukupolvea mahdollisimman pian, jotta tuonne pelimarkkinoille ja E3 tilaisuuksiin saataisiin uutta säpinää

Käyttäjän Refloni kuva
Refloni

Microsoft on selvä voittaja. Esiin tuotiin laaja valikoima hyviä pelejä, mutta pankin räjäytti hienosti esitelty Cyberpunk 2077:n traileri. Minulle tuo yksinoikeuspelien puute on 100% positiivinen asia, koska pelaan PC:llä.

Käyttäjän TelaKeiju kuva
TelaKeiju

Microsoftilla ja bethesdalla kovimmat pressit, joskaan suuria yllätyksiä ei tullut kuin ninja theoryn hankinta. Vuoden suurimmasta sukelluksesta vastasi sony. Uskomattoman nololla ja jopa asiakkaitaan halveksivalla pressillä.

Käyttäjän Chadu kuva
Chadu

Sonylla ja Ubilla oli kovimmat, mut taitaa mennä Sonylle, vaikka alkuun näytti lähtevän tahmeasti.