Viikon kysymys: Hankitko uuden Xbox One X -konsolin? / Uutiset / www.pelaajalehti.com

Viikon kysymys: Hankitko uuden Xbox One X -konsolin?

13.11.2017 // Kirjoittanut: Ville Arvekari
60
Viikon kysymys: Hankitko uuden Xbox One X -konsolin?

Microsoft julkaisi viime viikolla kaikkien aikojen tehokkaimman pelikonsolin, Xbox One X:n. Sen myötä päätimme udella Pelaajalehti.comin viikon kysymyksessä, kuinka moni lukijoistamme on hankkinut - tai on hankkimassa - uutuuskonsolin.

Vastausvaihtoehdot ovat:

  • Kyllä
  • En vielä, mutta aion hankkia
  • En
Vastata voi rullaamalla alaspäin Pelaajalehti.comin etusivua tai vaihtoehtoisesti täällä!
 
Omaa vastaustaan ja siihen johtaneita painavia syitä voi perustella alla olevassa kommentointisarakkeessa. Parhaat, hauskimmat tai mieleenpainuvimmat kommentit nostetaan esille ensi viikon kyselykatsauksessa. Mikäli et ole rekisteröitynyt sivustolle kommentoidaksesi, asian voi helposti korjata täältä
Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Ville Arvekari kuva
Ville Arvekari

Viime viikkoisen pollin bugi, joka esti joitakin lukijoita vastaamaan kyselyyn, saatiin korjattua :)

Käyttäjän velor85 kuva
velor85

Tähän talouteen ei tule Xboxia.Vaikka Switch ei ole tehokas konsoli ,Se silti voittaa uuden Xboxin.Xbox toimii vieläkin pattereilla, Ja tällä tarkoitan Xbox ohjainta.

Käyttäjän JayeizH kuva
JayeizH

On kyllä ihan 50/50. Tällä hetkellä on ihan kahden vaiheilla tulee seuraavaksi NS vai Xbox One X. Ja kisa on kova... Toki varmaan joskus tulee molemmat talouteen...

Käyttäjän Ripper kuva
Ripper

Mahtavaa, että pääsee jälleen vastaanaan kyselyihin, kiitokset bugin korjaajille!

Ja mitä tulee vastaukseen, niin omaan talouteen ei boxia tule ikinä. Syynä yksinkertaisesti yksinoikeuspelien surkea tarjonta.

Käyttäjän gurgi kuva
gurgi

Ellei löytyisi jo paljon parempaa tietokonetta, niin mikä ettei tämän voisi hommatakin. Ei ole sentään mikään "proon" tasoinen turhake päivitys.

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Onhan tuota tullut harkittua. Päivittäisin S-mallin tuohon, jolloin konsolien eli pelattavan määrä ei kuitenkaan lisääntyisi. Voisi pelailla multiplattarit One X:llä ja Sonyn yksinoikeudet Pro:lla. Switchillä sitten Nintendo-kamat.

Mutta taidan jättää tällä erää ostamatta, ei se grafiikkaboosti niin kauheasti innosta vaikka hinta ei nyt paha olisikaan.

Lainaus velor85

Xbox toimii vieläkin pattereilla, Ja tällä tarkoitan Xbox ohjainta.

Se toimii kaikilla mahdollisilla tavoilla, joista kuluttaja on vapaa valitsemaan omansa. Muilla alustoilla tätä valinnanvaraa ei tarjota. Siitä voi jokainen sitten itse päättää kumpi näistä oikeasti on hyvä ja kumpi ei.

Käyttäjän PukkiHD kuva
PukkiHD

Ehdottomasti aion hommata, kun PC ei minuakiinnosta, mutta sen sijaan minua kiinnostaa markkinoiden tehokkain konsoli, jolla pelata kaikki multiplättärit. PS 4 Pro tuli myytyä pois hyvään hintaan, kun ainut mikä exclusive kiinnosti paljon oli Gran Turismo Sport ja se floppasi täysin.

Käyttäjän velor85 kuva
velor85
Lainaus zappah

Onhan tuota tullut harkittua. Päivittäisin S-mallin tuohon, jolloin konsolien eli pelattavan määrä ei kuitenkaan lisääntyisi. Voisi pelailla multiplattarit One X:llä ja Sonyn yksinoikeudet Pro:lla. Switchillä sitten Nintendo-kamat.

Mutta taidan jättää tällä erää ostamatta, ei se grafiikkaboosti niin kauheasti innosta vaikka hinta ei nyt paha olisikaan.[quote="velor85"]Xbox toimii vieläkin pattereilla, Ja tällä tarkoitan Xbox ohjainta.[/quote]Se toimii kaikilla mahdollisilla tavoilla, joista kuluttaja on vapaa valitsemaan omansa. Muilla alustoilla tätä valinnanvaraa ei tarjota. Siitä voi jokainen sitten itse päättää kumpi näistä oikeasti on hyvä ja kumpi ei.

Kyllä xbox pitäisi ottaa pleikkarista malliaM missä on vakiona ladattava ohjain, Ei pattereilla.

Käyttäjän Napsuh kuva
Napsuh
Lainaus velor85

Kyllä xbox pitäisi ottaa pleikkarista malliaM missä on vakiona ladattava ohjain, Ei pattereilla.

Mielummin mä ottaisin boksilta paristot tuohon ds4, kuin pitäisin sitä vähän väliä piuhan päässä. Ihan vitsi tuo akun kesto.

Mitä tulee itse kyselyyn, niin saattanee jäädä ostamatta. S saattaa lähteä joku kerta alennuksesta matkaan, riippuen pitkälti pubg:n tilanteesta.
X:n hankintaa en oikein osaa perustella itselle. Jos nyt vasta siirtyis tähän sukupolveen, niin X lähtis samantien ostoon ja PS4 sais jäädä kauppaan, joka on ollut eka konsoli jonka hankintaa oon kerinny katua useamman kerran.

Käyttäjän Lenniluupää kuva
Lenniluupää

Saattaisin ostaa jos tulis joitain mielenkiintoisia yksinoikeus pelejä. Proolla vitoseen asti.