Viikinkirooliseikkailu Banner Saga 3 saapui Kickstarteriin / Uutiset / www.pelaajalehti.com

Viikinkirooliseikkailu Banner Saga 3 saapui Kickstarteriin

24.01.2017 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
3

Strategista viikinkirooliseikkailtavaa tarjoilleen Banner Saga -sarjan kolmas ja näillä näkymin viimeinen osa on suunnistanut Kickstarteriin. Teksasilaisstudio Stoic hakee palvelun kautta pelin kehitystä varten parhaillaan 200 000 dollaria voidakseen luoda kaavailemansa pelin itsenäisenä studiona.

Myös alkuperäinen Banner Saga oli aikoinaan joukkorahoitettu projekti sen saatua kuluttajilta tukea 700 000 dollarin edestä. Pelin jatko-osan Stoic toi markkinoille ilman minkäänlaista erillistä joukkorahoituskampanjaa, mitä kehittäjät ovat osin jälkeenpäin hieman harmitelleet. Jatko-osan julkaisu jäi nimittäin odotettua heikommaksi, minkä kehittäjät ovat nähneet seurauksena yhteisön laiminlyömisenä kehityksen yhteydessä.

Mikäli joukkorahoitus onnistuu, on Stoicin suunnitelmissa saada Banner Saga 3 Windows-, Mac- ja Linux-koneille aikaisintaan vuoden 2018 lopulla. Mitä tulee pelin mahdollisiin konsoli- ja mobiiliversioihin, on Stoic kertonut haluavansa tuoda pelin vielä niin monelle alustalle kuin vain mahdollista.

Lähde: Kickstarter, GamesIndustry

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Kehuttu sarja mutta en tiedä yhtään iskeekö genre tai peli meikäläiseen. Toinen osahan tuosta oli tarjolla Games with Goldissa. En muista lunastinko, taisi jäädä senkin takia "muistamatta" että ei ole ensimmäistäkään pelannut ja ei ollut ensimmäisenä asiana pään päällä. Tai ehkä jopa lunastin mutten muista... Pitäisi testata pelisarjaa joka tapauksessa, aivan kuten aika montaa muutakin...

Käyttäjän ELTP kuva
ELTP

Banner Saga 1 ja 2 löytyisi PS4:lle. En ole vielä kumpaakaan koskenut, mutta paljon hyvää olen kuullut tyypeiltä, joilla on saman tyylinen maku kuin minulla. Toivotaan siis että Kickstarter-kampanja onnistuu.

Käyttäjän Kalenova kuva
Kalenova
Lainaus käyttäjältä ELTP

Toivotaan siis että Kickstarter-kampanja onnistuu.

Aika todennäköistä. Tällä hetkellä jo 3/4 kasassa ja 40 päivää jäljellä. Itsekin ajattelin osallistua. Varmaan paras soundtrack jonka olen pelissä koskaan kuullut. Omasta mielipiteestäni ainakin.