Venom, Mustaleski ja Talvisotilas liittyvät pian Marvel-mätkintään – ilmainen viikonloppu myös edessä / Uutiset / www.pelaajalehti.com

Venom, Mustaleski ja Talvisotilas liittyvät pian Marvel-mätkintään – ilmainen viikonloppu myös edessä

21.11.2017 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
0

Marvel vs. Capcom: Infiniten seuraava joukko lisäsisältötaistelijoita julkaistaan 5. joulukuuta. Jälleen tulossa on kerralla kolme taistelijaa, jotka ovat tällä kertaa Venom, Mustaleski ja Talvisotilas.

Hahmoista Venom on ollut aiemmin mukana ensimmäisessä Marvel vs. Capcomissa, kun muut kaksi taistelijaa tekevät sarjassa nyt debyyttinsä. Infiniten tuoreella trailerilla kunkin uusista hahmoista voi nähdä jo toiminnassa.

Uudet hahmot ovat osa Marvel vs. Capcom: Infiniten 30 euron kausikorttia, johon kuuluvat myös pelin kolme aiempaa lisätaistelijaa Monster Hunter, Black Panther ja Sigma. Yksitellen ostettuna hahmot kustantavat kahdeksan euroa.

Tulevana viikonloppuna Marvel vs. Capcom: Infinitesta järjestetään konsoleilla ilmaisviikonloppu. 24.-27.11. välisenä aikana mätkimään pääsee ilmaiseksi pelin Versus-tilaa kaikilla sen 30 julkaisussa asti mukana olleilla hahmoilla.

Lähde: Capcom

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.