Vasta vuoden vanhan PS4-pelin verkkopalvelimet saivat Sonylta lisäelinaikaa / Uutiset / www.pelaajalehti.com

Vasta vuoden vanhan PS4-pelin verkkopalvelimet saivat Sonylta lisäelinaikaa

13.01.2018 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
2

Sony on päätynyt antamaan lisäelinaikaa PlayStation 4 -seikkailu Gravity Rush 2:n verkkopalvelimille. Vasta vuoden ikää lähentelevän pelin oli määrä menettää verkko-ominaisuutensa ensi viikolla 19. tammikuuta, mutta nyt sen sisällä on ilmoitettu, että päivämäärä on siirtynyt heinäkuun 19. päivään.

Sony ei ole kertonut syytä lykkäykselle. Palvelimien tuomionpäivän lähestyessä esimerkiksi Twitterissä vallitsi kuitenkin pieni #DontForgetGravityRush-kampanja, jolla pelistä kiinnostuneet pelaajat ilmaisivat halunsa jatkaa verkko-ominaisuuksien käyttöä. Tällä on saattanut olla jonkin verran vaikutusta tapahtuneeseen.

Gravity Rush 2 on pääasiallisesti yksinpeli, joten sen verkko-ominaisuuksilla ei varsinaisesti ole erityisen suurta roolia pelissä. Niiden olemassaolo näkyi lähinnä pienenä aarrejahtiaktiviteettina, jossa pelaajat pystyivät kuvia ottamalla järjestää muille pelaajille kevyitä etsintätehtäviä. Niitä suorittamalla haltuunsa pystyi saamaan ylimääräisiä asusteita.

Lähde: Kotaku, Polygon

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Hyvin turha sekä yhdentekevä lisä tuo "moninpeli" tuossa pelissä mutta kun kerran on ollut pakko sellainen tehdä niin jokin järkevä aika sitä olisi sitten syytä tukeakin.

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus
Lainaus zappah

Hyvin turha sekä yhdentekevä lisä tuo "moninpeli" tuossa pelissä mutta kun kerran on ollut pakko sellainen tehdä niin jokin järkevä aika sitä olisi sitten syytä tukeakin.

Juuri näin.