Vapise Sherlock Holmes! Ensimmäinen näytelty Pokémon-elokuva vahvistui / Uutiset / www.pelaajalehti.com

Vapise Sherlock Holmes! Ensimmäinen näytelty Pokémon-elokuva vahvistui

21.07.2016 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
4

Elokuvayhtiö Legendary Pictures on napannut haltuunsa oikeudet luoda Pokémon-brändiin pohjautuvia näyteltyjä elokuvia. Ensimmäinen yhtiön Pokémon-elokuva onkin jo vahvistettu, ja sen on määrä keskittyä rikoksia ratkovan etsivä-Pikachun seikkailuihin.

Etsivä-Pikachu on aiemmin seikkailut jo Japanissa omassa Great Detective Pikachu -seikkailupelissään, jota ei ainakaan toistaiseksi ole saatu vielä länteen asti. Pelissä puhekykyinen pikachu-hahmo seikkailee yhdessä nuoren ihmisen kanssa hyvin Sherlock Holmes -henkisissä tunnelmissa.

Ohessa muutaman kuukauden takainen japanilainen traileri kyseisestä pelistä.

Tarkoituksena uuden Pokémon-elokuvan olisi siirtyä varsinaiseen tuotantoon ensi vuoden puolella ja sen olisi määrä muodostua vielä omaksi leffasarjakseen asti. Elokuvan jakelusta on vastaamassa lännessä Universal Pictures, kun taas Japanissa vastuun ottaa The Pokémon Companyn kanssa aiemminkin yhteistyötä tehnyt Toho.

Aiemmin Pokémonista on saatu ulos vain puhtaasti animaatioon luottaneita elokuva. Kaiken kaikkiaan niitä on nähty valkokankailla lännessä jo sellaiset 19 kappaletta ja lisää on tulossa.

Lähde: Hollywood Report

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän frozen kuva
frozen

Robert Downey Jr esitää varmaan sitten pikachua :)

Käyttäjän Nelia19 kuva
Nelia19

Tuo etsivä-Pikachu teemana kyllä tuli täysin puskista, luulin että yrittäisivät vedota ihmisten nostalgiaan RBY tapaisella tarinalla trainereineen ja pokémoneineen. Mutta kun tarkemmin mietin niin tämä taitaakin nimenomaan olla sille pienemmälle väelle suunnattu juttu, ja värikäs Pokémon tuskin edes taipuisi vakavampaan realistiseen muotoon :) Mielenkiinnolla jään odottamaan.

Käyttäjän gurgi kuva
gurgi
Lainaus käyttäjältä Nelia19

Tuo etsivä-Pikachu teemana kyllä tuli täysin puskista, luulin että yrittäisivät vedota ihmisten nostalgiaan RBY tapaisella tarinalla trainereineen ja pokémoneineen. Mutta kun tarkemmin mietin niin tämä taitaakin nimenomaan olla sille pienemmälle väelle suunnattu juttu, ja värikäs Pokémon tuskin edes taipuisi vakavampaan realistiseen muotoon Mielenkiinnolla jään odottamaan.

Pokemon suunnattu lapsille? Eikä, seuraavaksi varmaan väität että my little pony on suunnattu pikkutytöille eikä niille kaulapartaisille kehareille.

Käyttäjän Poliisitapaus kuva
Poliisitapaus

IMAGE(http://funnyand.com/wp-content/uploads/2014/09/Target-Audience-Vs-Actuals.jpg)