Valon lapsi seikkailee taas – Ubisoft vihjailee Child of Lightin saavan jatkoa / Uutiset / www.pelaajalehti.com

Valon lapsi seikkailee taas – Ubisoft vihjailee Child of Lightin saavan jatkoa

9.08.2018 // Kirjoittanut: Joonas Pikkarainen
2
Child of Light sequel

Ubisoft julkisti tuovansa Child of Lightin sekä Valiant Heartsin Nintendo Switchille myöhemmin loppuvuodesta, mutta julkistuksen yhteyteen oli piilotettu samalla mahdollinen vihjaus Child of Light II:sta.

Studion creative director Patrick Plourde paljasti omalla Twitter-tilillään Child of Lightin pyörivän Switch-konsolilla, mutta jos kuvaa katsoo tarkemmin, voi taustalla huomata osan dokumenttia, jossa lukee ”of Light II”.

Hänen aikaisempi twiitti mainitsee myös useiden Child of Light -universumiin sijoittuvien projektien olevan kehitteillä, joten tehty paljastus Switch-versiosta ei jääne ainoaksi viralliseksi yllätykseksi.

Ubisoft ei ole virallisesti julkistanut Child of Light II:n olevan kehitteillä.

Child of Light: Ultimate Edition julkaistaan Switchille 11. lokakuuta ja Valiant Hearts 8. marraskuuta.

Lähde: Twitter

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Ensimmäinen ei ehkä ollut sitä mitä kuvittelin mutta loistavaksi peliksi se osoittautui! Odotan jatko-osaa innolla ja menee ehdottomasti ostoon jos ei jotain ihmeitä tapahdu. Jonkin erikoisversion voisi kakkosestakin ostaa jos tulee yhtä sopuhintainen tapaus kuin ensimmäisestä.

Switchille peli myös sopii loistavasti, oli kyse sitten ykkösestä tai jatko-osasta.

Käyttäjän Celoril kuva
Celoril

Ensimmäinen oli kyllä loistava ja omalaatuinen peli. Erityismaininta soundtrackista, jota jaksaa kuunnella edelleen! Jos lisää on todella tulossa, niin kyllä kelpaa.