Valmistautukaa, PlayStation-roolipelaajat! Undertale vahvistui elokuulle / Uutiset / www.pelaajalehti.com

Valmistautukaa, PlayStation-roolipelaajat! Undertale vahvistui elokuulle

21.07.2017 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
2

Neuvokas roolipeli Undertale on kuukauden sisällä koettavissa pc:n lisäksi myös PlayStation 4:llä ja Vitalla. Pelin omin voimin luonut Toby Fox on vahvistanut, että PlayStation-versiot saapuvat siitä myyntiin 15. elokuuta.

Ladatava PlayStation-versio Undertalesta on kustantamassa 15 euroa, ja yhdellä ostoksella sen saa haltuunsa niin PS4:lle kuin Vitallekin. Fangamer-firman toimesta pelistä teetään lisäksi syyskuussa fyysinen versio, joka on varustettu muutamilla lisäherkuilla.

Pc:llä Undertale debytoi alunperin viime vuoden syyskuussa ja nousi nopeasti hehkutetuksi kulttihitiksi. Peli on eräänlainen kunnianosoitus vanhoille japanilaisroolipeleille, joskin samalla sille on ollut tärkeää rakentaa myös oma persoonallinen identiteettinsä niin tarinallaan kuin mekaniikoillaankin.

Muistutuksena ohesta voi katsoa Undertalen PlayStation-versioiden kesäkuisen julkistustrailerin.

Lähde: PlayStation Store

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Sundance Kid kuva
Sundance Kid

Tämä peli on saanut ehkä eniten suitsutusta kuin mikään muu indie viime aikoina. Harmi vain, että itseeni ei ole ikinä oikein kolahtanut Mother-sarjan kaltaiset pelit.

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Äh, jostain ulkomailta olisi tilattava tuo erikoisversio ja hintaakin on aika lailla. Odottelenpa sitten vain alennuksia digiversiosta.