Uutta World of Warcraft -laajennusta pohjustava animaatiosarja käynnistyi, kuunnelma myös tulossa

22.07.2016 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
2

World of Warcraftin uuden Legion-laajennuksen lähestyessä Blizzard on käynnistänyt pelin tulevaa sisältöä pohjustavan uuden animaatiosarjan. Harbingersiksi kutsutun sarjan on erityisesti määrä auttaa tutustumaan moniin laajennuksessa avainroolin omaaviin hahmoihin, joista ensimmäisenä esittelyn on saanut pahisörkki Gul'dan.

Elokuun 1. päivä Blizzard on käynnistämässä vielä myös pelaajia Legionsin pariin johdattelevan kuunnelman. The Tomb of Sargerasiksi kutsuttu neliosainen tarina tulee olemaan hankittavissa ilmaiseksi esimerkiksi iTunesin kautta.

Varsinaisen konkreettisen julkaisunsa itse Legion-laajennus on saamassa 30. elokuuta. Laajennuksen laitevaatimukset voi katsastaa läpi aikaisemmasta uutisestamme.

Lähde: Blizzard (1), (2)

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Kansalainen kuva
Kansalainen

Hyvä pätkä, parempaa katsottavaa kuin sarjakuvamuodossa, mitä aina välillä on Blizzardilta tullut. Vaatinee hieman enemmän työtä tuottaa animaatiota kuin sarjakuvaa, mutta onpahan sen väärti.

Käyttäjän Junxku kuva
Junxku

Oli hyvää katsottavaa, mutta hyväähän blizzardilta on aina tullut jos katsotaan näitä trailer pätkiä. nyt vain odottamaan legionin julkaisu päivää :P