Uusi Mortal Kombat -elokuva menetti ohjaajansa / Uutiset / www.pelaajalehti.com

Uusi Mortal Kombat -elokuva menetti ohjaajansa

27.10.2013 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
4

Mortal Kombat -universumia hiljattain jälleen pelien ulkopuolelle laajentanut Kevin Tancharoen on jättämässä mätkintäbrändin taakseen. Twitter-tilillään mies on ilmoittanut, että häntä odottavat jo aivan uudet luovat haasteet.

Tancharoen tunnetaan pelaajien keskuudessa parhaiten Mortal Kombat Legacy -verkkosarjasta, joka syyskuussa saavutti toisen tuotantokautensa. Miehen oli tarkoitus myös ohjata uusi Mortal Kombat -elokuva, mutta nyt näyttää siltä, että hän on kokonaan projektista ulkona.

Tancharoen ehti työskennellä Mortal Kombatin parissa virallisesti noin kolme vuotta. Mies sai pelisarjan omistavan Warner Brosin kiinnostuksen puoleensa vuoden 2010 aikoihin, kun hänen näyttävä lyhytelokuvansa Mortal Kombat: Rebirth tupsahti nettiin.

Lähde: Kevin Tancharoen (Twitter), IGN

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän peelopuu kuva
peelopuu

Tarkoittaako tämä, että uutta mortal kombat -elokuvaa ei tehdä ollenkaan?

Käyttäjän Joku Sankari kuva
Joku Sankari

Todella harmi, Ensimmäinen kausi löytyy hyllystä Blu-raynä. Kaveri selvästi tiesi mitä oli tekemässä ja oli sarjan kova fani, olen skeptinen siitä pystyykö uusi ohjaaja tuomaan esille samanlaista rakkautta sarjaan vai tuleeko tilalle joku liukuhihnalta, jos ollenkaan.

Käyttäjän Riepu kuva
Riepu
Lainaus käyttäjältä peelopuu

Tarkoittaako tämä, että uutta mortal kombat -elokuvaa ei tehdä ollenkaan?

Tancharoen on ainakin toivottanut menestystä MK-leffan parissa työskenteleville, joten vielä sitä ei kai ainakaan ole lynkattu.

Käyttäjän Tunna kuva
Tunna

Tuli mieleen että voisi pitkästä aikaa katsoa vanhat MK-leffat uudelleen