Uudessa South Park -pelissä vaikeustaso ja pelihahmon ihonväri kulkevat käsi kädessä / Uutiset / www.pelaajalehti.com

Uudessa South Park -pelissä vaikeustaso ja pelihahmon ihonväri kulkevat käsi kädessä

7.09.2017 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
2

South Park: The Fractured but Wholesta on paljastunut jälleen erikoislaatuinen ominaisuus. Pelisivusto Eurogamer on raportoinut päässeensä kokeilemaan ennakkoon pelin hahmonluontia ja huomannut, että pelin vaikeustason valinta rinnastetaan siinä pelihahmon ihonväriin.

Mitä tummemmalla hahmolla Fractured but Wholea haluaa pelata, sitä haastavamman pelin väitetään olevan. Hahmonluonnin taustalla kuultava Eric Cartman toteaa kyllä valintaa tehdessä, kuinka vaikeustaso ei vaikuta pelin taisteluihin, vaan "muihin elämän osa-alueisiin". Ubisoftin edustaja on myöhemmin vahvistanut, että valinta määrittelee, miten paljon pelaajat tienaavat pelatessaan rahaa ja kuinka muut pelihahmot suhtautuvat tähän.

Eurogamerin testihetki pelin parissa on samalla vahvistanut, että The Stick of Truthista poiketen The Fractured but Wholea ei tarvitse pelata enää poikahahmolla. Pelaajat voivat valita hahmonsa sukupuoleksi niin pojan, tytön kuin "muun", mikä sovitetaan dialogin voimin sopimaan myös osaksi pelien jatkumoa. Ainakin tyttöhahmoa valitessaan pelaajat voivat myös valita, näkeekö hahmon cis- vai transsukupuolisena.

Julkaisunsa South Park: Fractured but Whole saa 17. lokakuuta. Peliä on kehittänyt Ubisoft San Francisco South Park -luojien Trey Parkerin ja Matt Stonen tukemana.

Lähde: Eurogamer

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Sundance Kid kuva
Sundance Kid

Harmi sinänsä, olisin halunnut pelata samalla hahmolla, jonka tein ensimmäiseen peliin. Siinä pelihahmoni oli musta ja afropäinen juutalainen. :D

Käyttäjän Brutal1ty kuva
Brutal1ty

Jos tämä olisi mikä tahansa peli kun "South Park", hälytyskellot rupeisi soimaan, mutta koska tämä on South Park-peli, tämä onkin satiiria/parodia nykyajan progressiivisesta rasismista.