Under Night In-Birth Exe:Late[st] päivättiin PlayStationeille / Uutiset / www.pelaajalehti.com

Under Night In-Birth Exe:Late[st] päivättiin PlayStationeille

22.11.2017 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
2

Hienovaraisen japanilaisesti nimetty taistelupeli Under Night In-Birth Exe:Late[st] on saanut julkaisupäivän Euroopan maaperällä. Helmikuun 9. päivä peli saadaan fyysisenä sekä digitaalisena PlayStation 4:lle että myös latausmuodossa niin Vitalle kuin PlayStation 3:lle.

Peliä jakelee täällä päin maailmaa brittijulkaisija PQube.

Exe:Late[st] on viimeisin versio alunperin vuonna 2012 kolikkopelihalleissa debytoineesta Under Night In-Birth -pelistä. Se on varustettu kaiken kaikkiaan siis 20 taistelijalla, 19 kentällä, pelin saamilla viimeisimmillä isoimmilla tasapainotuksilla sekä uudella tarina- ja haastetilalla.

Pelin edellinen versio Under Night In-Birth Exe:Late julkaistiin Euroopassa ensin PlayStation 3:lle alkuvuodesta 2015 ja lopulta myös pc:lle hieman reilu vuosi sitten. Ainakaan toistaiseksi Late[st]:n ei ole kerrottu ilmestyvän pc:lle.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Onko japanilaisille joku myyvä juttu että pelin nimi on joko typerän pitkä tai muuten täysin älytön? Toki länsimaalaisissakin peleissä on niitä "Pelin nimi 6: alanimi ja kaverin kissa"-tyylisiä teoksia mutta niissä on sentään aika selvä logiikka olemassa.

Käyttäjän Cerker kuva
Cerker

Ja alunperin se luvattiin tämän vuoden puolelle. Noh, odotteluksi siis menee.