Uncharted-elokuva saattaa tosiaan vielä tapahtua – käsikirjoitus alkaa olla kuosissa

9.01.2017 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
0

Paikoin epätoivoiselta näyttänyt Uncharted-elokuvaprojekti on ottanut lupaavan harppauksen eteenpäin valmistumisensa suhteen. Käsikirjoitusta leffaan työstänyt Joe Carnahan on kertonut saaneensa viimeisimmän version käsikirjoituksesta valmiiksi, mistä todisteena hän on julkaissut ihan Instagram-otoksenkin aikaansaannoksestaan.

Instagram-kuvansa yhteydessä Carnahan on hehkuttanut käsikirjoitustaan jo hirviömäisen siistiksi, mikä ei tietysti tarkoita paljoa suoraan näin käsikirjoittajalta itseltään kuultuna. On kuitenkin silti ihan lupaavaa kuulla, että mies vaikuttaa ainakin itse tyytyväiseltä luomukseensa.

Käsikirjoituksen edistymisen myötä Uncharted-elokuvan kuvaukset saattavat hyvinkin vielä käynnistyä vihdoin tänä vuonna. Elokuvaa on viimeisimpänä kiinnitetty ohjaamaan Shawn Levy, joka on aiemmin tehnyt töitä esimerkiksi Night at the Museum -sarjan, Real Steelin ja Stranger Thingsin parissa.

Minkäänlaista julkaisuajankohtaa leffalla ei ole ollut sen jälkeen, kun Sony tyrkkäsi sen syksyllä suosiolla pois tämän kesän aikataulustaan. Työn alla leffa on ollut tavalla jos toisella viimeiset seitsemisen vuotta.

Lähde: Polygon

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.