Tyylikäs mech-toimintapeli Daemon X Machina paljastui Switchille / Uutiset / www.pelaajalehti.com

Tyylikäs mech-toimintapeli Daemon X Machina paljastui Switchille

12.06.2018 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
1

Nintendon Switch -konsoli on saamassa ensi vuonna vauhdikasta mech-toimintaa valikoimiinsa. Japanilaispelitalo Marveloukselta paljastui näin E3-messujen alla alustalle Daemon X Machina oheisella trailerilla.

Daemon X Machina jakaa jonkin verran perimää FromSoftwaren Armored Core -sarjan kanssa, sillä sen tuottajana häärää Kenichiro Tsukuda ja konseptisuunnittelijana Shōji Kawamori. Hahmosuunnittelua peliin ollut lisäksi tekemässä uusimpien Fire Emblem -pelien parissa työskennellyt Yusuke Kozaki.

Toiminnaltaan Daemon X Machina näyttäisi painottavan paljon liikkumiseen nojaavaa räiskintää. Vihollisia ei kurmoteta myöskään vain maan pinnalla, vaan lentelykin on mahdollista. Luonnollisesti pieniä kustomointimahdollisuuksia on lisäksi tarjolla ainakin mechinsä aseistuksen valikoinnissa.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Brutal1ty kuva
Brutal1ty

Tämä oli hieno tapa aloittaa Nintendon Direct, muu itse lähetyksessä oli joko täysin odotettavaa tai ei muuten vaan kiinnostanut. Tämä olikin mukava yllätys joka jäi heti toivelistalle tulevien Switch-pelien joukkoon. Art Style toi vähän mieleen Breath of the Wildin, kutsuinkin sitä aluksi "Breath of the Wild with Mechs".