Total War -strategiasarja syvenee uusilla Total War Saga -peleillä / Uutiset / www.pelaajalehti.com

Total War -strategiasarja syvenee uusilla Total War Saga -peleillä

5.07.2017 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
2

Creative Assembly on paljastanut uuden alisarja Total War -strategiapeleilleen. Isompien sarjan osien rinnalla se on aikeissa julkaista jatkossa Total War Saga -brändättyjä pelejä, joiden on määrä keskittyä pienempiin historiallisiin tapahtumiin kuin tavanomaiset Total War -strategiat.

Yhtenä esimerkkinä Total War Saga -kaavasta Creative Assembly on antanut vuonna 2012 julkaistun Total War: Shogun 2 - Fall of the Samurain, joka oli itsenäinen Japanin shōgunien lopunaikaan keskittynyt laajennus. Laajennus keskittyi vain muutaman kuukauden sisäisiin tapahtumiin, mutta tarjosi silti hyvin tutunlaisen Total War -kokemuksen.

Ensimmäistä Total War Saga -peliä Creative Assembly ei ole halunnut paljastaa vielä virallisesti, mutta se on vihjannut sen olevan eräänlainen henkinen seuraaja Total War: Rome II:lle. Sen ohella Creative Assemblyn on kerrottu työstävän myös uutta isompaa historiallista Total War -peliä sekä tietysti syksyllä toisen osan saavaa Total War: Warhammer -trilogiaa. Total War: Arena saattaa sekin joskus valmistua.

Lähde: Total War Blog

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän taistelujake kuva
taistelujake

Ihan ok mutta toivon että eivät kehtaa pyytää näistä saagoista kuin 30euroa muuten jos alkavat pyytämään tätä enempää ja vielä myöntävät että peli on pienempi kuin normi total warit niin en ole ostamassa.

Käyttäjän Portable kuva
Portable

Ihan mielenkiintoinen idea, koska tällaiset suppeamman aikakauden totaalisodat antavat varmasti historiallisemman ja syvällisemmän kokemuksen kuin kokonainen suuren aikakauden totaalisota. Olen tykännyt melkein kaikista noista DLC kampanijoista, jopa enemmän kuin peruspeleistä noista syistä ja sama meininki jatkossa kelpaa. Viimeisin historiallinen kappale total war peleissä sijoittui Kaarle Suuren aikaan, niin todennäköisesti keskiajalle mennään ja siitä ylöspäin. Ehkäpä jossain välissä olisi aika katsoa Kiinan ja Intian suuntaan ?