Uutinen: Arvostelussa odotettu Mass Effect Andromeda – vain tilaajille!

20.03.2017
Kirjoittanut: Ville Arvekari

Pelaajalehti.com on julkaissut tällä viikolla ilmestyvän Mass Effect Andromeda -pelin arvostelun  kaikkien Pelaaja-lehden tilaajien luettavaksi. Pyrimmekin jatkossa julkaisemaan lehden tilaajille useampia ajankohtaisempia verkkoarvosteluja.

Muut pääsevät Janne Pyykkösen kirjoittamaan Mass Effect Andromeda -arvosteluun käsiksi huhtikuun alussa ilmestyvän Pelaaja-lehden sivuilla, jossa mukana myös toinen mielipide. Verkossa arvostelu avautuu kaikkien luettavaksi toukokuun alussa.

Melkein ei riitä

Hei, Star Wars -fanit, kuulostaako seuraava tutulta? Rakastettu ja tunteikas kolmiosainen avaruussaaga menee pitkälle tauolle. Kun se palaa, odotukset ovat huipussaan, mutta maailma on muuttunut. Joko tuntuu se nihkeä ja kylmä prequel-hiki?

Mass Effectin paluu ei ole todellakaan pikkujuttu faneille tai peleille. Avaruusoopperaa, pulp-henkeä, kaunista taidetta ja ennen kaikkea tunnetta täyteen pakattu avaruustrilogia oli viime konsolipolven merkkipaaluja...

Lue arvostelu kokonaisuudessaan täältä! (vain tilaajat!)

Mass Effect AndromedaPelaajan kaikki tähänastiset arvostelut löytyvät Pelaajalehti.comin arvostelusivulta!

4 kommenttia

21.03.2017 08:49
"Ser du ljuset från Andromeda..."
Picture of Sundance Kid
23.03.2017 17:19
Olen tilaaja mutten pysty lukemaan näitä.
Picture of Miglos
24.03.2017 08:44
Lainaus käyttäjältä Miglos
Olen tilaaja mutten pysty lukemaan näitä.


En minäkään. Ilmeisesti pitäisi tarkentaa että kyseessä on KESTOTILAAJAT(ilmeisesti), eikä me pätkissä tilaajat.
Picture of Vezzeli
24.03.2017 12:57
Kyllä kaikkien tilaajien, oli sitten kesto- tai määräaikainen, pitäisi kyetä näitä lukemaan. Siihen tarvitsee tilaajanumeronsa lehdessä olleesta osoitemerkinnästä.
Picture of Miika Huttunen