Thief-suunnittelija ja Half-Life 2 -taiteilija paljastivat MMO-hanke Project C:n / Uutiset / www.pelaajalehti.com

Thief-suunnittelija ja Half-Life 2 -taiteilija paljastivat MMO-hanke Project C:n

11.03.2018 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
0

Uusi kunnianhimoiselta vaikuttava massiivimoninpelihanke muhii Ranskanmaalla. Pelialan veteraaneista koostuva Darewise Entertainment on paljastanut Project C -työnimellä kulkevan pelin, jonka kehitystä vetää Thief-sarjan alkuperäisiin suunnittelijoihin kuuluva Randy Smith yhdessä Half-Life 2:n ja Dishonoredin taiteilijana ansioituneen Viktor Antonovin kanssa.

Myös muun muassa Assassin's Creed- ja Halo-konkareista koostuva studio kertoo uuden pelin sijoittuvan jatkuvasti elävään tieteismaailmaan, jossa piisaa niin tutkittavia, valloitettavia kuin hallittaviakin asioita. Mukaan luvataan täysin simuloituja eliöyhteisöjä ja merkityksellistä päätöksentekoa, minkä lisäksi pelin tarinan pitäisi myös jatkuvasti kehittyä toistuvilla päivityksillä.

Mitä tämä kaikki tarkoittaa käytännössä on vielä kysymysmerkki. Lähinnä ensimmäisen myyntipuheen tueksi Darewise on julkaissut Project C:stä pari kappaletta taidekuvia, jotka jossain määrin auttavat pääsemään jyvälle pelimaailman tyylistä. Hyväkseen pelin on vihjattu myös käyttävän SpecialOS-nimistä kehitysteknologiaa, joka on erityisesti luotu eläväisten ja suuren mittakaavan pelimaailmojen luomiseen.

Kehittämisen lisäksi Darewise on toiminut tähän mennessä myös julkaisijana. Kyseisessä virassa se on tuonut Steamin early accessiin Marsiin sijoittuvan selviytymispeli ROKH:n.

Lähde: Darewise Entertainment

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.