The Witcher 3:sta Game of the Year -paketti

7.07.2016 // Kirjoittanut: Jukka Moilanen
4
The Witcher 3:sta Game of the Year -paketti

The Witcher 3: Wild Hunt julkaistaan uudestaan Game of the Year -pakettina, kehittäjä CD Projekt RED on vahvistanut.

The Witcher 3 julkaistiin alun perin pc:lle, Xbox Onelle ja PS4:lle viime vuoden toukokuussa, jonka lisäksi peli on saanut kaksi laajennusta sekä pienempiä päivityksiä elinkaarensa varrella. Kehittäjät eivät ole vielä vahvistaneet Game of the Year -julkaisun yksityiskohtia, mutta oletettavasti kokoelma sisältää The Witcher 3:n kaiken peliin julkaistun lisäsisällön kera.

Kehittäjät kertovat paljastavansa yksityiskohtia The Witcher 3:n Game of the Year -paketin tiimoilta lähiaikoina. Eurogamer-julkaisun saamien epävirallisten tietojen kokoelma olisi saapumassa 26. elokuuta, joten kaikenkattavaa The Witcher 3 -pakettia odottavien odotus saattaa jäädä yllättävän lyhyeksi.

Lähde: Eurogamer

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Ville Arvekari kuva
Ville Arvekari

Pahoittelut, muutamat kommentit poistuivat vahingossa tästä uutisesta.

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Sen verran loistava peli sekä DLC:t, sekä se, että tykkään omistaa sisällön levyllä, saattaa pakottaa meikäläisen ainakin jossain vaiheessa ostamaan tämänkin version. Nythän on tullut ostettua emopeli ennakkoon ja lisäosista fyysiset versiot gwent-korttipakkoineen. Siitä en tiedä että myynkö edes vanilla-versiota pois. Riippuu mitä kamaa on GOTY-versiossa verrattuna alkuperäiseen, jossa siinäkin on sälää enemmän kuin joidenkin pelien keräily- tai muissa ekstraversioissa.

Käyttäjän velor87 kuva
velor87

itse olen mennnyt witcher 3 läpi lisärit ostan erikseen. yleensä game of year versiot on hyviä mutta, aina joutuu odottaa vuoden että tulee game of year versio . siinä ajassa on ostanut kaikki lisärit ehkä. ja jos malttaa odottaa niin kauan

Käyttäjän Speedy kuva
Speedy

Hyvä juttu. Monta kertaa miettiny ostoa mut onneks ei ole vielä tullu hommattua.