The Last of Us- ja Uncharted-ohjaaja Bruce Straley jättää Naughty Dogin / Uutiset / www.pelaajalehti.com

The Last of Us- ja Uncharted-ohjaaja Bruce Straley jättää Naughty Dogin

13.09.2017 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
0

Pitkän uran Naughty Dogilla tehnyt pelinkehittäjä Bruce Straley on ilmoittanut jättävänsä yhtiönsä. Straley teki ilmoituksena Naughty Dogin kotisivuilla julkaistussa kirjeessä, jossa tämä kiitteli erityisesti studiossa viettämästään ajasta. 

– Tämä on ollut urani vaikein valinta. Naughty Dog on koti. Kenneli on perhe. Olen oppinut ja kasvanut niin paljon työskennellessäni tämän uskomattoman tiimin kanssa. Johdettuani kuitenkin kolmea todella vaativaa projektia ja otettuani pidennetyn loma toimistolta, huomasin energiani keskittyvän toisenlaisiin suuntiin. Huomasin hitaasti, että tämä on merkki minulle siirtyä eteenpäin, Straley kertoo.

Ensimmäistä kertaa osaksi Naughty Dogia Straley liittyi jo vuonna 1999 aloitettuaan Crash Team Racingin tekstuuritaiteilijana. Sittemmin Naughty Dog itse on kasvanut melkoisesti ja samalla Straleyn rooli siellä on myös kulkenut uusiin suuntiin. Parhaiten hänet muistetaankin studiossa Uncharted 2:n, 4:n ja The Last of Usin parissa tekemästään ohjaustyöstä.

The Last of Usin toinen vetäjä Neil Druckmann jatkaa edelleen studiossa. Twitterissä mies on kuvaillut Straleyta niin mentoriksi, kumppaniksi kuin ystäväksi, jonka kanssa työsketelyä hän jää kaipaamaan.

Tiedossa ei ole, mitä Straley on tekemässä seuraavaksi 

Lähde: Naughty Dog

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.