Tencent tuo Steam-kilpailija WeGamen länsimarkkinoille / Uutiset / www.pelaajalehti.com

Tencent tuo Steam-kilpailija WeGamen länsimarkkinoille

10.07.2018 // Kirjoittanut: Jukka Moilanen
2

Valven Steam-jakelualusta on saamassa uuden kilpailijan Kiinasta.

Mediajätti Tencent on paljastanut suunnitelmansa WeGame-markkinapaikan julkaisemisesta kansainvälisille markkinoille. Toistaiseksi pc-jakelualusta WeGame on saatavilla vain Kiinassa, mutta Tencent aikoo julkaista siitä lähiaikoina oman version Hong Kongiin. Kyseinen versio on kuitenkin saatavilla myös kansainvälisille käyttäjille, mikä avaa WeGamen ovet myös länsimaalaisille pelaajille.

WeGamen pelivalikoima ei pysty kilpailemaan Steamin kanssa määrällisesti, mutta Tencentin kansainväliset sijoitukset avaavat mahdollisuuksia laajentaa valikoimaa suosituilla julkaisuilla. Tencent omistaa esimerkiksi League of Legends -kehittäjä Riot Gamesin sekä osan Epic Gamesista, Ubisoftista ja Activision Blizzardista.

WeGamen kansainvälisen version julkaisuaikataulua tai mahdollista pelivalikoiman laajenemista ei ole vielä paljastettu.

Lähde: Gamesindustry

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Brutal1ty kuva
Brutal1ty

Jos he saavat palveluunsa Ubisoftin pelit (ilman Uplayta), Overwatchin, Call of Dutyn ja Fortniten ja vaikka pystyvät tarjoamaan viimeisimpään exclusiivista sisältöä, he saattavat olla pienimuotoinen onnistuminen. Muuten en nää että Steamin tulisi olla huolissaan liikaa.

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus
Lainaus Brutal1ty

Jos he saavat palveluunsa Ubisoftin pelit (ilman Uplayta), Overwatchin,

Haaveilla saa.

Lisätään vielä, että en nyt ymmärrä mikä siinä Uplayssa tai missään muussakaan launcherissa nyt niin riepoo? Itsellä ollut ongelmia sen kanssa tasan nolla. Pelit käynnistän työpöydältä ja kaikki tarvittavat ohjelmat käynnnistyy automaattisesti kunkin pelin kohdalla. Ei siitä Steamistakaan kauhean innoissaan back in the day oltu.