Tärkeitä Pokémon-uutisia tiedossa huomenna?

25.02.2012 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
7

Pokémon-faneille koittavat jälleen mielenkiintoiset ajat. Vihjausta moisesta antaa pelisarjaa tuottanut ja ohjannut Junichi Masuda, joka on tiedottanut vierailevansa huomenna suositussa japanilaisessa Pokémon Smash! -ohjelmassa.

Erityisen kyseisestä vierailusta tekee tällä kertaa Masudan lupaama hyvin tärkeä julkistus. Asia voikin aivan hyvin koskea jo uusia Pokémon-pääsarjaan kuuluvia pelejä, sillä jo viime viikolla mies oli ehtinyt kehoittamaan Black- ja White-pelien seuraajista kiinnostunutta fania pitämään silmällä sunnuntaisin lähetettävää Pokémon-ohjelmaa.

Mutta toki kun Pokémoneista kerta puhellaan, voi mikä tahansa olla lopulta taas mahdollista. Viimeksi muistutuksen tästä antoi Pokémon + Nobunaga's Ambition.

Lähde: Siliconera

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän VivaEmptiness kuva
VivaEmptiness

Onko olemassa Pokemon-uutisia, jotka eivät ole tärkeitä ?

Käyttäjän CM761 kuva
CM761
Lainaus käyttäjältä VivaEmptiness

Onko olemassa Pokemon-uutisia, jotka eivät ole tärkeitä ?

On, kaikki muut paitsi pääsarjan peleihin liittyvät...

Käyttäjän Airus kuva
Airus

Ihan uusiin osiin en menisi rahojani pistämään. Veikkaisin, että sieltä tulee joko Pokemon Gray tai näiden kahden 3. generaation uusinnat. Spin-off Pokepark mikä lie olisi vain pyllistys faneille ja toivon Masudan sen tietävän. Grey olisi ihan kova, sillä en ole vielä noita uusimpia ostanut.

E. Sopivasti osuu myös Pokemon-castin nauhoituksiin tämä. Ottakaas pojat huominen paljastus käsittelyyn sitten castissa.

Käyttäjän Moromopo kuva
Moromopo

ja tämäkin oli 2pv sitten pelaajaboardilla...

Käyttäjän Drifu kuva
Drifu

Aww yeah! Nyt se oikea 3DS Pokemon-peli sieltä

Käyttäjän Muksu kuva
Muksu

Jännityksellä odotamme, eiköhän sieltä se Pokemon Gray ole tuloillaan.

Käyttäjän Lihaa kuva
Lihaa

Tousta vähän aika sitten olleesta pokemon yellow kohusta joku tuli app storeen ja myi itsensä heti kärkee he tietenkin tekevät pokemon pelin ios laitteille :) tai sitten ei...