Tältä näyttää seuraava, synkempi Sonic-peli Sonic Forces / Uutiset / www.pelaajalehti.com

Tältä näyttää seuraava, synkempi Sonic-peli Sonic Forces

20.03.2017 // Kirjoittanut: Jukka Moilanen
1

Sega on julkaissut ensimmäisen pelivideon tulevasta Sonic Forces -pelistään.

Äskettäin SXSW-tapahtumassa esitelty Sonic Forces on toinen tänä vuonna julkaistavista Sonic-peleistä. Retrohenkisestä Sonic Maniasta poiketen Sonic Forces on moderni 3D-Sonic, jonka tarinassa sinisen siilin arkkivihollinen tohtori Robotnik on onnistunut ilkeissä suunnitelmissaan. Robotnikin voiton vaikutukset näkyvätkin Sonic Forcesin ensimmäisessä pelivideossa, jossa nimikkosankari juoksee läpi taisteluiden runteleman kaupungin.

Sonic Forces julkaistaan jouluksi PS4:lle, Xbox Onelle, Switchille ja pc:lle.

Lähde: Sega

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Vieläkö ne jaksaa yrittää... Sonicin painolasti on se, että siinä on pakko olla se nopeus mukana. Tämänkin pelikuvan perusteella on teos jokin arcade-ajelun ja tasohyppelyn risteytys mutta ei onnistu olemaan luultavasti taaskaan hyvä kummassakaan.

Tasohyppelyissä on ainakin itselläni yksi tärkeimmistä asioista se maailman tutkiminen, ihan kuten hyvin monessa muussakin pelissä. Mitä hauskaa on viilettää ohi kaikkien yksityiskohtien? Homma oli joskus uutta ja erikoista mutta voisivat jo antaa siilin mennä lopullisille talviunille. Tai tekisivät kerralla Arkhamit.