Tältä näyttää avoimeen maailmaan lähtevä Dynasty Warriors 9 / Uutiset / www.pelaajalehti.com

Tältä näyttää avoimeen maailmaan lähtevä Dynasty Warriors 9

14.05.2017 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
2

Koei Tecmo on julkaissut ensimmäisen ryppään kuvia joulukuussa alunperin julkistetusta Dynasty Warriors 9:stä

Uusia otoksia kelpaa katsella varsinkin kahdesta näkökulmasta. Ensinnäkin Dynasty Warriors 9 vie sarjan ensimmäistä kertaa avoimeen maailmaan puhaltaen uudenlaisia tuulia sen mittaviin toimintaosuuksiin. Tällä kertaa peli ei vaikuttaisi olevan enää tulossa myöskään edellissukupolven alustoille, mikä sallii varmasti aiempaa enemmän erilaisia teknisiä vapauksia.

Kuvia voi silmäillä uutiskuvan alta löytyvästä galleriasta.

Japanin ohella Dynasty Warriors 9:n on vahvistettu saapuvan vielä myös länteen. Vielä ei ole tosin varmaa, millaisella aikataululla tämä tapahtuu ja mitä kaikkia alustoja se on lopulta tukemassa. PlayStation 4:stä on välähdellyt luonnollisesti ainakin merkkejä, joskaan lännessä Koei Tecmo ei ole halunnut vielä varmistaa sitäkään täysin sataprosenttisesti.

Lähde: Koei Tecmo

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Joulupukki kuva
Joulupukki

Hyvältä näyttää. Ja onhan edellisetkin periaatteessa avoimia, tai ainakin kentät oli isoja. Ostoon menee jos tulee pc;lle heti.

Käyttäjän Make-1991 kuva
Make-1991

Tiedän kuuluvani siihen vähemmistöön, mutta Dynasty Warriors on mennyt lujaa vauhtia alaspäin DW Empires 6:sen jälkeen, kun niihin on tungettu kaiken näköstä skeidaa ihmissuhteista lähtien, kun se vanha kaava oli just hyvä, missä ei tarvi miettiä mitään vaikutuksia vaan voi mennä ja pistää kaikki lautoihin lepäämään...