Taas kiidetään tulevaisuudessa: WipEoutin ja F-Zeron hengessä kulkeva Redout lähestyy konsoleita / Uutiset / www.pelaajalehti.com

Taas kiidetään tulevaisuudessa: WipEoutin ja F-Zeron hengessä kulkeva Redout lähestyy konsoleita

15.05.2017 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
0

Täysin uusien WipEout- ja F-Zero-pelien loistaessa poissaolollaan jatkavat muut pelifirmat näiden paikkojen täyttämistä markkinoilla. Nyt viimeisimpänä tuloaan PlayStation 4:lle ja Xbox Onelle tekee italialaiskehitteinen Redout, jota on viime syksystä asti voinut pelailla jo myös Steamin puolella.

Esikuviensa tavoin Redout tarjoilee vauhdikasta ajelua värikkäissä futuristisissa maisemissa. Konsoleille peli saapuu varustettuna valmiiksi vieläpä kahdella lisäsisältöpaketilla sekä perinteisellä jaetun ruudun moninpelituella. Konsoliversiota pelistä julkaisija 505 Games kutsuukin Lightspeed Editioniksi.

Hinnaksi Redoutille on muodostumassa konsoleilla sellaiset 40 euro. Pelin julkaisu tapahtuu uusilla alustoilla Euroopassa 31. elokuuta.

Osuvasti parhaillaa Kickstarterissa hakee rahoitusta myös toinen futuristinen ajelupeli Antigraviator. Siihen voi tutustua pelin rahoitussivulla.

Lähde: 505 Games

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.